Sep 5, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 02. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham.


5. September 2014 CET
Transcribed by Kathryn E. May, September 4, 2014, 3 pm, New York

Sananda:  We Are Your Port in the Storm


Solen stiger igen på vores elskede Terra, og livet går videre. Selv efter stormen, livet går videre. Selv når dit hjerte er brudt, dine nerver er flossede, dit liv synes at være i kaos, og intet kommer let, livet begynder igen med hver ny dag. Dette er en af ​​Guds største velsignelser til menneskeheden. Regnen skyller væk gamle pletter, vinden kærtegner dit ansigt med kærlighed, solen nærer din krop med dens velvillige stråler, og vi sender vores uendelige kærlighed, accept og medfølelse, for at løfte humøret. Vi ser bølger som går op og ned i jeres liv som en del af den store synkronisering af bankende hjerter, havets tidevand, månens cyklus og den magtfulde hjertebanken af ​​Terra selv. 

Blev nu ikke overvældet af oplevelsen af ​​en dårlig dag, eller et år med problemer, eller endda en levetid med smertefulde begivenheder. Det er en del af ebbe og tidevandsstrømme af ​​din egen sjæl's formål, samspillet med andre sjæle på Jeres jordiske stier og Ascension med Terra selv. Disse ting vil blive klarere for dig hver dag, når du åbner dit hjerte og sind til den store strøm af det intense energi, der udgår fra den Store Centrale Sol, kilden til alt liv. 

Disse stadig kraftfulde energier bringer den elektromagnetiske rystelse, der vil genoplade batterierne, så at sige, og fjerne de gamle, utilstrækkelige indre veje der har holdt dig "i mørket." Dine nye DNA kodninger vil udvide din bevidsthed, din evne til at se ud over, hvad dine fem sanser tilbyder dig og vil kræve en komplet skift fra troen og følelsens mønstre, der blev indgroet i din tidligere 3-dimensionelle system. 


Udvidelsen du oplever nu, kan ikke ske uden "trække stikket" på de gamle indstillinger. Dette skaber et øjeblik eller en dag, hvor du kan føle dig helt sindsforvirret, på havet, uden et anker. Selv for dem, der er vant til en åben og accepterende holdning til livets mysterier, kan dette være foruroligende. De følelser kombinere følelsesmæssige og fysiske elementer, hvilket gør det endnu mere ukendte for dem, der er vant til en blid ligevægt baseret på godt helbred og en munter outlook. Med dette mener jeg kombinationen af ​​ukendte fysiske fornemmelser og følelser, du måtte have troet, du har efterladt for længe siden. Din krop er udrenser sig for resten af smertelige erindringer af gamle følelsesmæssige og fysiske skader og med det vil du fjerne følelserne selv. 

Denne proces, jeg beskriver, er hårdt arbejde. Forvent ikke at opnå denne dybtgående ændring i din tilstand af væren (Selvet) uden at forårsage at blive irriteret eller ked af det. Du kan finde dig selv på kant med dem, du elsker mest, eller vred på verden, eller betvivle din forbindelse med Gud. Du kan finde dig selv i tårer ene øjeblik, griner den næste, eller du kan føle en gammel, men velkendte vrede pludselig kommer op til overfladen, uden advarsel. Når det er frigivet, vil du føle sorg, bag det. Lad alle de følelser tvætter på og igennem dig, og lad sorg flyde ud og væk, båret væk i tårer, at blive absorberet af Moder Jord i hendes uendelige kærlighed til dig. Plant fødderne solidt på jorden, skal du åbne din krone chakra til himlen, og lad os hælde energi af ren kærlighed ned gennem dig, som du omgiver dig med din gyldne lyssøjle. 

Lad den kærlige energi, vi sender dig, som vi tilpasser til dig i din nuværende tilstand, blander sig med de kraftfulde energier fra den Primære Skaber, løfte dig forsigtigt hen imod din herlige skæbne som Skaberens Race, dem, der blev skabt i billedet af vores elskede Skaber. Det er din tid til at udvikle dig og til at stige. Vid, at dette ikke kan ske uden massive ændringer, til jer selv, dine følelser, jeres fysiske kroppe, jeres sociale strukturer og dine midler til styring (som alle blev tilpasset til tidligere behov). Du er nu midt i denne store forandring. Dette er en af ​​grundene til at vi har bedt om at sende dig beskeder hver dag, så du vil føle vores tilstedeværelse blandt jer og vide, at du ikke er alene. Vi er klar over den udfordring dette skift har skabt for dig, og selvom det endelige resultat vil være fantastisk i forhold til, hvad du har oplevet i fortiden, for nu har du kun viden om, hvor du er i øjeblikket. 

Vi ved, at det hjælper at være bevidst og vidende om hvad der sker med dig, og så giver vi dig så meget information som muligt i takt med begivenhederne omkring dig, for at vise dig, vi er med dig, trin for trin, hjerte til hjerte , bevæger sig fremad sammen. Denne store plan var vi selv har skabt, du og jeg Vi udfordrede os selv ved at acceptere at komme her bag glemslens slør, for at måle os mod de mørke og at transcendere den hvirvel af mørke energier inden Matrix som var vores eget design. Og nu er vi her, optrevling trådene i det store billedtæppe, som var en illusion. Denne illusion var lavet af den overbevisning, at mørket har magt og substans; at det onde er farligt og må frygtes, og at menneskeheden er prisgivet af de mørke. 

Kan du nu se, mine kære, hvordan klog og fantasifulde vi har været i vores kreativitet? Den store plan var vores udfordring, vores mulighed for at opleve adskillelse, og vores chance for at ophøje os selv. Det har været den drivkraft, der fremdrives os fremad, for at vende tilbage til de kærlige arme vores mestre, vores guider og vores Skaber, og nu er vi her, på dørtrinnet til højere dimensioner, klar til at hæve dig til større højder af Kærlighed og Lys sammen. Må ikke tillader dig selv at falde tilbage i de mørke tanke-programmer, som overbeviste dig det er noget, der bliver gjort til dig uden din tilladelse, eller at du bliver skubbet til om nogle Skæbner du ikke kan kontrollere eller forstå. 

Der er mening i hvert åndedrag, hvert øjeblik, hvert møde. Du har været her for at lære og for at undervise, for at opleve alle mulige ting, og at hæve jer op. Lad ikke noget stå i vejen. Nå dybt ind i din godt mod, medfølelse og empati for at berolige din frygt og styrke din beslutsomhed, for du er virkelig lederne af den ekspanderende Multiverse. Du bliver undervist nu, hvordan at forbinde med dit Højere Selv, at føle din forbindelse til Gud, som du føler din egen vejrtrækning, og at se ud over det tidspunkt i øjnene Skaberen og se jeres egen guddommelighed, som vi gør. 

Du er elsket ud over alle grænser. Lad os lette din vej med vores ømme kærtegn. Træk vejret med os, så lad os holde dig blidt i vores favn og vide, at alt er godt. Alt er lige som det skal være. Vi er ét. 

Jeg er din Sananda, en med selskabet af himlen og med dig.