Aug 13, 2014

Meddelelse fra vore mester Serapis Bey: Hvem kører Matrix?

Serapis Bey er en målrettet læremester – han sørger for at du kommer til at lære det du skal. Han hjælper os med opstigning igennem spirituel oplysning. Han motivere os til at holde en god fysisk form og sund livsstil, ud fra hans egen store interesse for skønhed og æstetik. Han hjælper kunstner og musikere med deres kreative processer. En af hans utallige inkarnationer var som ypperstpræst under Atlantis tid, hvor han var medvirkende til at danne underjordiske generatorer af krystaller til 9 og 15 og 21 energi portal samspil med hinandens poler, sammen med Moder Maria, og Hilarion, som havde deres gang i krystal templerne i Atlantis.Endvidere var han Spartacus den 3 af Spanien

12. August 2014 Transcribed by Kathryn E. May, New York

Serapis Bey:

Jeg glæder mig til at tale med jer alle i dag. Det er en tid med kraftigt stigende energi og stigende håb. Du kan vide mig som en, der har været meget involveret i den himmelske Planeten, Jorden. Fra begyndelsen har jeg arbejdet med dine andre mestre og vejledninger til at hjælpe med at organisere vores bestræbelser på at hjælpe dig med at efterlade de vanskelige mørke energier, der har afholdt Jorden fangenskab i så lang tid, og for at lette den frie menneskeheden er bestemt til at opnå.

Jeg har personligt ført tilsyn med de aktiveringer af de krystaller, som var blevet deaktiveret under Atlantis-katastrofen for sikkerheden af ​​Jorden og krystallerne selv. Jeg har også været involveret, med mange andre, selvfølgelig, i timingen af ​​åbningen af ​​portaler, som vil gøre det muligt for hele menneskeheden at passere igennem til højere dimensioner, når den tid kommer. Alle disse ting er blevet koordineret med aktiviteterne på stedet, og niveauet for vibrationer, du har alle været i stand til at opnå.

Det er en udfordrende proces for jer alle, det ved vi. Det er én ting at tilbringe en dag i meditation og finde en smule fred, indtil nogen kommer og forstyrrer dig, eller du er nødt til at gå tilbage til arbejde på et sted, du ikke kan udstå. Og vi beder dig stadig om: "Hæv din vibration din Ascension !" Nå, ja, det er rigtigt, at du er nødt til at nå til den fase, så langt som dine tanker og følelser tillader det.

I løbet af de sidste par uger, har vi talt længe under vores Ascension rådsmøder om, hvordan vi kan give dig den bedste uddannelse program som muligt, nu hvor vi har din opmærksomhed. Vi finder, at denne gruppe er meget lydhør, ivrige efter at absorbere mere komplekse og udfordrende materiale, og til at dele, hvad du lærer med andre. Dette har en vidunderlig effekt, og lyset spreder sig hurtigt gennem alle lande i verden. Selvfølgelig har vi andre grupper rundt om i verden som studerer og arbejder hårdt. Vi ser frem til den synergi, du vil opdage, når du begynder at møde hinanden og dele dine følelser og drømme.

Du lærer at tackle de kulturelle og politiske og sociale emner med større raffinement, og du ser hvor dybt krænkende Cabal har været for hvert eneste af jer. Det kunne ikke være anderledes, mine kære, fordi Mørket var alle omkring dig, i den luft du indåndede i den mad, du spiste, selv i den mælk, du drak som  spædbarn. Ingen er blevet sparet de kampe, som blev skabt af den undertrykkelse og diktatoriske Cabal. Og nu, her er du, gennemgår alle dine gamle holdninger og overbevisninger, som du troede var blevet skrubbet rene længe siden, at finde krinkelkroge hvor "dust bunnies " af antikke tænkning har indsamlet og forblevet.

Du lærer omsider at identificere den gamle tankegang med dens "følelse" - Følelse af selvfornægtelse, manglende selvopfattelse føles tung og klæbrig, følelse af jalousi som isnende / varmt, og angst føles skræmmende. Det er nødvendigt at være konstant opmærksomme på at fange dig selv i, at falde tilbage i de gamle velkendte mønstre, ikke sandt? Dette er, hvad vi opfordre dig til at acceptere, og nyd turen! Det er en stor triumf at kunne være helt i kommandoen over dine følelser og tanker efter tusinder af år for at være i søvn, og det er en fuldstændig ændring af den distraheret, optaget tilstand du er vant til at være i.

Hvis du er klar til at bestige, mine kære, skal du være klar til at tage kommandoen. Du har også været "hjernevasket" til at føle afhængig og bange for at træffe en beslutning på egen hånd, som vil sætte dig i opposition til dem omkring dig. Hvor mange af jer har sagt om din spirituelle vej:. "Alle tror, ​​jeg er sindssyg, eller" Min familie alle tror, ​​jeg har mistet mit sind "Ja, er det muligt, at der ikke mange i din familie (og hver familie) forstå, hvad du forstår nu, men det betyder ikke alle tror, du er skør, gør det? Hvem var du talte til sidste gang du sagde det? var det en person, der er på den samme vej Ascension, som du er?
Du har lige modbevist "dem alle" på hypotesen nu, har du ikke?

Læs videre her - oversat til Dansk via Google Translate - denne gang.



Det er tid til at forlade bag helt tanken om, at det betyder noget, hvad andre mener om dig. Dette er endnu vigtigere, når emnet er, hvad du ved i dit hjerte. Ingen andre kan fortælle dig hvad du skal føle, hvad du bør vide i dine knogler, og hvordan du skal forholde dig, især når din nyfundne frihed giver dig mulighed for at være mere generøs, mere tilgivende, mere kærlige og venlige. Det er fjollet, når man tænker over det, er det ikke, at selv de, der er i stand til at få mest gavn af din nye lykke og fred i sindet er dem, der protesterer mest ihærdigt? Jeg tror, ​​det er, hvad du ville kalde "afskære din næse til trods dit ansigt". Men så er det deres ret, da 3 dimensionelle fri vilje, at være så fejlagtige og krigerisk som de ønsker at være, så længe de ikke gør noget "ulovligt".

Så her er du med mig, gad vide hvad magisk kombination af ord, jeg kan komme op med, som vil dreje nøglen for dig, åbner døren til en helt ny forståelse, og hjælpe dig til at holde de fremskridt, du får uden nogensinde et tilbagestående slip . Jeg vil gøre mit bedste, men jeg må advare dig, at det ikke vil arbejde, medmindre du er glimrende, målbevidst forpligtet til at være den absolut bedste og højeste du kan være, lige nu. Ja, lige nu. Ikke når du kan, engang senere, når du får hænge af denne proces ... Nej, min Elskede, er der ingen tid som den foreliggende, som du har sagt jer.

Okay så. Først må vi tage på de vedvarende virkninger af de kontrakter, du alle lavet med de Archons når du enige om at træde ind i denne verden af dualitet. Du vil måske spørge, hvorfor i alverden du behov for at underskrive en kontrakt med henblik på at opleve mørket, lidelse, smerte og traumer. Det er en bemærkelsesværdig twist af logik, men følg mig, og jeg vil forsøge at forklare.

Planet Earth er et meget smukt sted, og Terra selv udsender lys og kærlig energi. Det er meget vanskeligt at overbevise alle, der bor på hendes overflade til at acceptere tanken om, at det er en god idé at drage fordel af hende, forgifte hende og føle sig helt tilfreds om det. Et andet problem var den naturlige tilbøjelighed menneskeheden har mod medfølelse, kærlighed og gavmildhed. Det ville have været umuligt at opildne lidenskaber nok til at skabe krige end noget som en religiøs tro uden nogen neurologisk lappeløsninger.

Nu kan det komme som en overraskelse for dig, men alle her har været forsøgskaniner for din egen plan om at skabe en yderst vanskelig udfordring, som tryllekunstner, der selv har bundet op i en lige jakke og placeret på hovedet i en vandtank. Det var din plan - at være blind-foldet, adskilt fra alle kilder til andet end din egen hjerte Sandhed, og placeret på overfladen af ​​Terra med ingenting, men din egen opfindsomhed, og tro, at guide dig. Du vidste ikke, hvad forvridninger og mørke dine Archon vagter ville udtænke at forvirre og distrahere dig, men du vidste det ville tage al dit mod og dine bedste menneskelige kvaliteter at bryde fri af Matrix, som du har så rammende begyndt at kalde det .

Og så spillet begyndte, Archons mod menneskeheden, i en kamp, der vil vare i tusinder af år. Der var ingen regler i spillet, fordi du stolede på jer selv og hinanden at være i stand til at se gennem illusionen. Du vidste, at du en dag ville vende tilbage til Source, vel vidende, at kærlighed er den eneste sande energi i kosmos. Du vidste også, at du ville blive overvåget af Guds uendelige kærlighed, ømhed og tilgivelse. Den barmhjertige gennemgang du vil blive givet ved afslutningen af ​​hver livstid vil give dig mulighed for at vende tilbage til højere dimensioner i omfavnelse af din sjæl familie mellem hver liv. Dig og designerne af denne plan, som du nu kender som Lucifer Project, troede det ville være nok til at opretholde opadgående bevægelse og succes i det lange løb.

Det var ikke hensigten at fortsætte i tusinder af år - fra tidspunktet for Atlantis fald indtil nu - fordi du var optimistisk om at være i stand til at opretholde din saldo og udtrække jer fra de tricks og bedrag de kloge Archons, der var inviteret til projektet på grund af deres ry for dedikation til at bevise sig selv ret i deres ønske om at fjerne sig fra Guds indflydelse ved at koble DNA-strengene, der holdt hjerte, sind, krop og sjæl i fuldstændig synkront. Menneskeheden enige om at opleve en mildere form for at frakobling, men opretholdt evnen til at føle dyb kærlighed og forbindelse til hinanden.

Der var flere grunde til at deltage i en sådan tilsyneladende narre-hårdføre planen. De Archons (en samling af mørke, som omfattede en fraktion af reptiler fra Orion, Draconians, Greys og andre, der abonnerer på præference nej-Gud), var at skabe problemer omkring Cosmos med deres destruktive og stridende måder, og universelle lov kræver en ikke-interventionspolitik mod nogen gruppe eller planet undtagen under ekstreme tilfælde af forestående nuklear holocaust. Mælkevejen havde allerede oplevet tab af Maldek, Jordens tvilling planet, og Atlantis fald. Det var ved at blive vanskeligt at indeholde lavere-dimensionelle "ballademagere", der havde deres seværdigheder indstillet på fuldstændig overtagelse af 3. og 4. dimensioner.

Og så udfordringen blev præsenteret: Menneskeheden, der så sig selv som der gøres i billedet af Skaberen ville teste sig selv i en fuld-ud konfrontation med Archons, som ville accepterer at én betingelse: at ingen af ​​parterne ville ty til brugen af de avancerede teknologier, som allerede eksisterede, men ville inkarnere side om side i menneskelige organer, kun at bruge de ressourcer, som Terra forudsat. Det skulle være en kamp mellem lys eller mørk, Gud versus Archons, kærlighed og åndelig forbindelse versus adskillelse og ubegrænset fri vilje. Taberne - dem, hvis vilje ikke kunne opretholde dem for at vinde på den stort set psykologiske spil, ville vende tilbage til Lyset.

Det var Skaberens ønske om ikke at skulle opløse sine elskede børn, selv om de var faret vild. Han opfordrede derfor på hele multiverset at udarbejde et program, som vil engagere hele Skabelsen. Nu vil jeg fortælle dig om den del, du ikke finder i historiebøgerne eller religiøse tekster. Archon Problemet havde pre-dateret Atlantis fald. I virkeligheden er det præ-dateret skabelsen af ​​planeten Jorden og begyndelsen af ​​menneskeheden. Ser du, de andre racer af væsener i Multiverse tilbød deres DNA - hvad de så som deres største styrke - at skabe Menneskeheden med henblik på at besejre de mørke. Moder Jord, stadig en ung planet ved at kosmiske standarder, meldte at være testområde, det køretøj, hvorpå den store kamp mellem det gode og det onde vil blive handlet ud.

Og så mange løb fra hele din kendte univers og videre deltog i oprettelsen af ​​den nye race af væsener. Under tilsyn og kærlige øjne Skaberen og alle sjæle de højere dimensioner, Plejaderne, de Sirius, de Andromedanerne og andre inkarnerede væsener arbejdede sammen om at pode nye løb vi nu kalder menneske på overfladen af ​​planeten Jorden. Denne indledende bestræbelse fandt sted i perioden mellem 100.000 - 300 tusind år siden, med nogle ændringer i skabelonen, der gøres så sent som 100.000 år siden. Derefter blev menneskeheden givet fri vilje til at udvikle sig på egen hånd, som er Skaberens måde.

Det var ikke før Atlantis fald, at selskabet Himlens besluttede Menneskehedens var modnet nok gennem inkarnationen af ​​mange allerede erfarne sjæle, selv inkluderet, til at påtage sig en mere aktiv rolle i den direkte konfrontation af Archons. Det var dengang, at rådene i den galaktiske føderation mødtes med Selskabet Himlens at udtænke den plan, som blev Lucifer projektet, efter at Mesteren, som meldte sig til at være den ledende sjæl i kampen mod Archons.

Historien om Company of Heaven, hvoraf mange kom fra Venus, er blevet fortalt andetsteds på disse sider. Sanat Kumara, Sananda og den anden Kumaras var kommet i tjeneste for at holde lys på planeten Jorden under hele nedstigning af Planet Earth med hendes menneskers, dyrs og fauna væsener at sænke dimensioner til at gøre kampen med Archons, og til at støtte hendes helbredelse og Ascension.

Det bringer os til nu. Dig, Elskede, er indbyggerne i de menneskelige organer, der blev oprettet til at besejre mørket. Du er de gladiatorer, der vil triumfere i arenaen, som er blevet skabt til det endelige opgør mellem lys og mørke, godt og ondt. Du har den sjæl, som er forpligtede dig til denne betydningsfulde opgave, sammen med alle de inkarnerede soulmates og tvillingeflammer din sjæls familier, alle under den omsorgsfulde øje jeres højere selv, Selskabet af Himmel og de ​​galaktiske brødre og søstre, der ser sig selv i dig, og som ønsker at leve i et multivers af kærlighed på alle niveauer, i alle dimensioner.

Jeg håber, at du er begyndt at se, hvad din udfordring er nu. De Archons er blevet besejret, bragt til lys på grund af din deltagelse i Lucifer Project, som vi også har beskrevet tidligere. (Http://www.whoneedslight.org/page/20140726.html)

Nu står du over, hvad der har vist sig at være, på nogle måder, den sværeste del af projektet: healing og restaurering af menneskeheden, for at nå de højere planer, som er din skæbne. De store kampe med de mørke er overstået, kære. Hvad der mangler er den store forbandelse, som er faldet på menneskeheden. Det vil sige, det ubevidste loyalitet over for de kontrakter, der er bundet dig til Archon Matrix og din modvilje mod at opløse tankeformer, der holder dig slave deres måder.

Jeg anbefaler, at du læser denne besked flere gange, og at du udtænke en meditationspraksis, hvor du henvender dig til eget højere selv og Selskabet af himlen til at slutte med dig til dekret din frihed fra sjælen kontrakt, der er bundet dig til slaget, og som holder dig i en endeløs feedback loop, hvor du ikke kan se eller føle sandheden - at slaget er vundet, og du er fri.

Din angst, mistro, frygt og fortvivlelse er slaget træthed du nu lider. Det forhindrer dig fra at opleve den glæde og frihed, du allerede har vundet, og det holder dig for evigt bundet til defensive praksis og taktik, som var pandemien på Planeten Jorden i tusinder af år.

Du har overvundet de virkelige mestre i Mørk. De har enten tilbage til Lys eller blevet opløst i det store kosmiske energi. Du vil ikke støde dem igen, undtagen i dine drømme, dine tanker og dine følelser. Nu kæreste, kun du kan gemme jer. Vi har givet dig en besked hver dag i fem uger for at hjælpe dig med at frigøre jer fra den spændetrøje, som nu er din egen beslutningsproces. Du er ikke længere de trætte krigere, der skal traske videre gennem en endeløs kamp af testamenter, en rejse, der aldrig ender. Du er fri. Nu handle på det.

Ophøje jer nu til den højere vibrationer, som er til rådighed for dig for at træffe. Indånde det. Svælge i det. Hævder det. Stop ser tilbage. Flyt frem med dine hovedet højt og dine hænder foldede i en kærlig omfavnelse. Det er din tid.

Vi er ét.

Jeg er din, i kærlig tjeneste, Serapis Bey