Aug 13, 2014

Jackie Kennedy mente LBJ havde hendes mand dræbt viser nye bånd

Eksplosive bånd fra Jackie Onassis 'afslører, hvordan hun troede Lyndon B Johnson dræbte JFK og havde affære med filmstjerne'

  • Hun vil angiveligt afsløre affære med skuespilleren William Holden 
  • Troede vice-præsidenten Johnson stod bag mands mord 
8. August 2014

Af Liz Thomas 

Tidligere første dame
Jackie Kennedy siges at have fremstillet
båndene få måneder JFK mordet
Jackie Onassis mente, at Lyndon B Johnson og en Cabal Texas magnat var involveret i mordet på hendes mand John F Kennedy, 'eksplosive' optagelser er blvet afsløret.

De hemmelige bånd vil vise, at den tidligere første dame følte, at hendes mands efterfølger var hjernen af plottet for at myrde ham.

Hun blev overbevist om, at den daværende vicepræsident, sammen med forretningsmænd i Syd havde orkestreret Dallas skydningen, med lejemorder Lee Harvey Oswald - har længe hævdet at været en enlig snigmorder - blot en del af en langt større sammensværgelse.

Texas-fødte R. Johnson, der tjente som statens guvernør og senator, godkendte de vilkår som Hr Kennedys fremsatte for Johnson kunne blive valgt som præsident i sin egen ret.

Båndene blev optaget med førende historiker Arthur Schlesinger Jnr få måneder efter mordet den 22. november 1963 og har været i en forseglet boks ved Kennedy Bibliotek i Boston.

Den daværende fru Kennedy, der giftede sig med en græsk skibsfartmatador Aristotle Onassis, havde besluttet, at de ikke skulle frigives indtil 50 år efter hendes død, og nogle rapporter tyder på at hun frygtede, at hendes åbenbaringer kan gøre hendes familie, til et mål for hævn.

Hun døde for 17 år siden af kræft i alderen 64 og nu er hendes datter, Caroline Kennedy, har indvilget i at frigive optagelser tidligt.
John og Jackie Kennedy med datteren Caroline, som tillod båndene at blive frigivet via ABC til gengæld for deres aflysning om mini-serien om familien 





Det siges at Jackie afslørede hendes affære med skuespilleren William Holden, venstre, som hun gjorde i gengældelse for hendes mands mange affære





På båndene, bebrejder Jackie angiveligt præsident Lyndon Johnson for drabet på JFK, som overtog posten fra sin mand efter hans mord 
Et program byder båndene vil blive sendt af amerikanske netværk ABC, og det er underforstået
Datteren Caroline Kennedy
har udgivet de eksplosiv bånd
britiske tv-selskaber er i forhandlinger om at vise det her også.

ABC ledelse hævdede at båndene «var åbenbaringer "; eksplosive".

De menes at omfatte forslaget om, at hr Kennedy havde en affære med en 19-årig Hvide Hus praktikant( har vi set det før mon ?Clinton ), med sin kone, selv hævder, at hun fandt trusser i deres soveværelse.

Og de går på at afsløre, at hun også havde affærer - den ene med Hollywood-stjerne William Holden og en anden med Fiat grundlægger Gianni Agnelli - som følge af præsidentens indiskretion. Det er også blevet hævdet, at i ugerne før Kennedy mordet, havde parret gjort ondt godt  deres forhold og planlagde at få flere børn.

Historikeren Edward Klein, der har skrevet flere bøger om Kennedy-klanen, sagde: "Jackie betragted de smukke unge pigebørn i Det Hvide Hus som overfladiske flings til Jack". Hun gjorde gengæld ved at have sine egne sidespring.

»Der var en periode, hvor hun var glad for at være i stand til at irritere sin mand med sine egne ulovlige romancer.

Det menes, at Caroline, på 53, var enige om at en hurtig løsladelse af båndene i bytte for ABC droppe sin £ 10 millioner drama serie om familien.

Kennedys, Tom Cruise i hovedrollen, Katie Holmes som Jackie, kritisk kortlagt familiens politiske og personlige prøvelser siden 1930'erne. Serien blev til sidst udsendt på en uafhængig kabelkanal og på BBC2 i Storbritannien, imod Caroline ønsker.

En talsmand for ABC sagde påstande om indholdet af båndene var "fejlagtige".

Han sagde: »Det faktiske indhold af de bånd giver enestående og vigtigt indblik i vores nylige fortid fra en af ​​de mest fascinerende og indflydelsesrige First Ladies i amerikansk historie."

Tv-broadcasteren har ikke ville svare på gentagne anmodninger om en kommentar og ville ikke præcisere, hvad der var på båndene, siger programmet var ikke planlagt til udsendelse til midten af ​​september.