Aug 12, 2014

ALARM: Emergency Update: Amerikanske regering bag Ebola udbrud? Beviser vokser af 'false flag' angreb

Har allerede været inde på, Ebola er menneskeskabt virus som et biologisk våben, pandemi, for at affolke verdens befolkning. Primær agenda for Draconian / illuminati / Cabal som de mest rammende øgenavne for denne hemmelige Satanisk-Zionistisk-Nazistisk-Organisation. Hvorfor - hvad har Afrika som mange lande mangler? De har de største reserver af Olie og Gas( gammelt vand på nye flasker) Ved godt, det kan virke hysterisk, kun at se konspirationsteorier , vi har ikke en jordisk kinamands chance, for at bevise eller afvise rigtigheden på vores side af kontinentet på pletten af Danvang, konklusionen er dog ikke ude grund. Den første europæer mister livet til Ebola. Flere Amerikansk Ebola patienter vender tilbage til USA, i karantæne - USA ville aldrig trække folk hjem til USA uden en modgift.

Flere og flere beviser samler sig, en god artikel som giver sin vurdering, med masser af links. 

Matthew’s Message via Suzy Ward: August 12, 2014 (endnu en god historie som retfærdiggøre samme konklusion og samme sag)


11. august 2014 - af The Vatic Project

Bemærk: Jeg sagde i starten, ville de ikke frigive deres biovåben medmindre de allerede havde en vaccine på plads, testet og bekræftet effektive, for at beskytte sig selv. Husk Bush Jrs «CIPRO" han og Det Hvide Hus personale tog 30 dage før miltbrand angreb udført lige efter 9-11? 

Derefter døde 12 mikrobiologer "tilfældigvis",  de alle havde DNA-sekventerings baggrund, hvilket giver os placeringen af ​​biovåbens facilitet det kom fra? Til dato er 89 mikrobiologer blevet myrdet i hele verden. Så deres forsøg på affolkning , der sandsynligvis vil være af pandemi, hvis vi ikke få styr på verden , før det sker. 

De er dumme, hvis de slipper ebola pandemien ud, nu hvor de er blevet alvorligt taget på fast gerning. Det kan bevise "drabsforsøg", hvis de fortsætter med denne fremfærd. Amerikanere gav kontrakt med ebola udviklingen til et canadisk selskab forud for udbruddet

Vores skatteydere betaler for potentiel pandemi og nu ved vi hvorfor Regeringen, FEMA, specifikt; havde bestilt visse ligkister, indpakket i plastik til at begrave 3 personer i et plastik kiste. De blev fordelt over hele landet i stort tal. Vi viste også billeder af kister, hvor de sad i store åbne anlæg i 4 forskellige regionale lokationer. Vi vidste bare ikke, hvorfor de blev bestilt .... har nogen spurgt ??? Sandsynligvis ikke! 

Alle de afrikanske stater med udbruddet vil blive sat under observation i WHO, som er et global institution og så de facto globaliseret uden vores tilladelse.i 1966 blev det anbefalet med Iron Mountain rapporten, at bruge en miljøkatastrofe og andre sådanne rædsler, at tvinge verden til at globalisere.

Læs mere her