Aug 12, 2014

Benjamin Fulford Update - ISIS, Føderale regeringer Sydamerika og i Afrika, Illuminati

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Langsigtede scenarier for planeten Jorden forhandlet mellem de forskellige hemmelige selskaber

11. August 2014

Meddelelse til læserne, denne uge markerer begyndelsen af ​​min årlige måneds pause fra internettet. Af denne grund, indtil august 25. udgave vil rapporterne omfatte emner, der ikke er tids-følsomme.
De seneste begivenheder i Mellemøsten udfolder sig i en måde, der blev forklaret for denne skribent for flere år siden af ​​de gnostiske illuminati. Da deres forudsigelser kommer til virkelighed, er det værd at nævne andre forudsigelser og aftaler af større hemmelige selskaber bag kulisserne.

I Mellemøsten, hos Al Qaeda, nu relanceret som ISIS, er en vestlig organisation ledet af en østeuropæisk tidligere comintern agent (akronym for kommunistiske International), ønsker at slette de kunstige grænser, skabt af kolonimagterne i løbet af det 20. århundrede. Deres mål er at skabe et nyt kalifat, som spænder fra Nordafrika til grænserne ved Iran. Dette kalifat vil have en løs føderal struktur baseret på historiske etniske grænser. Der vil også være en 800 år forsinket fredsaftale indgået mellem shia og sunni fraktioner af den islamiske verden. Shiamuslimerne vil indgå i et persisk imperium, der vil omfatte dele af det, der nu opfattelses som Irak, Syrien og Libanon. Sunnierne vil blive opdelt etnisk, hovedsagelig i arabere, kurdere og tyrkere. Israel vil blive en jødisk autonom zone inden kalifatet. Grænserne for kalifatet vil strække sig over Nordafrika. Mindst det er planen, som forklaret på denne skribent med de gnostiske illuminati, medlemmer af BIS, medlemmer af P2 lodge og andre kilder.

Der kan være nogle flytning af etniske grupper til nye regioner for at gøre det muligt at oprette problemfri grænser, siger kilderne. Dette kunne føre til en yderligere uro før støvet lægger sig.

Afrika syd for Sahara er også allerede i gang med at blive en afrikansk Føderation. De kunstige koloniale grænser forventes at blive gentegnes langs etniske og sproglige grænser. Udnyttelsen af ​​Afrika, hvor ressourcerne er fjernet fra regionen fra afgiftsfrie skat-unddragen transnational selskaber, er allerede i færd med at blive udfaset. Da processen slutter, vil afrikanerne med at blive mere ligesom arabere i den forstand, at de vil være rige som et resultat af naturlige ressourcer.

Sydamerika danner også en føderal regering union. Lige nu er der en tovtrækning mellem nordamerikanerne, der ønsker at blotte Sydamerika med Nordamerika, og europæerne og kineserne, der ønsker at uddybe deres forbindelser med et uafhængigt Sydamerika. Kineserne bruger BRICS-alliancen som deres metode til forførelse. Europæerne bruger en argentinsk pave. Amerikanerne forsøger at åbne deres grænser for at tiltrække indvandrere og skabe en de facto forening med Latinamerika. Det er, hvad der ligger bag den amerikanske regering orkestreret kampagne for at indbyde Latino indvandrere ind i USA. I sidste ende, vil det løse politiske struktur være, hvad japanere kalder "Farvet Tamamushi ." The Tamamushi er en bille, der synes at have forskellige farver, når de ses fra forskellige vinkler. Med andre ord vil alle se den farve, de ønsker at se i den nye ordning.


Den uredigeret version findes her