Aug 11, 2014

Jorden er begyndt at brænde under den amerikanske regering og "officielle 9/11 historie" - Hvorfor?

Forord: Denne historie er rigtigt spændende fordi den samler de bedste videoer og facts i én pæn pakke. Efter man har nærlæst materialet, er det næsten uundgåeligt at, stadigvæk tro på, det er kyniske islamister/Al-qaeda som med ufatteligt snedigt manøvre, har snydt de amerikanske myndigheder, militæret, satellitter, og alt deres teknologiske overlegenhed og forsvarsnet,  smuttet forbi med tre langsomme passagerfly ind i WTC og pentagon og jævnet det med  jorden, som det var nogen legoklodser. Hundredvis af sider som afviger fra statsapparatet evindelige sludder som ikke gir nogen mening. AE911truth er een af de største, har samlet 100.000 protest-indsamleringer ind, reklamesøjler overalt i New York, hvorfor faldt WTC Bygning 7, noget som NY byråd stadigvæk afviser som "vild fantasi".  C-SPAN har den 1. august vist et 40 minutter interview med Richard Gage, grundlægger af Arkitekter & Ingeniører for 9/11 sandhed.
Det er værd, at dele med venner og familie, når i søger sandheden om, hvad der virkelig skete næsten 13 år tilbage. Alt handler om at højne vores bevidsthed, frekvens så vi kommer ud af vores søvn. 


6. August 2014

Af Jeffrey Berwick, Global Research

En absolut monumentale skift er i proces, som de fleste ikke har anerkendt endnu. Sandheden, eller i det mindste en vis sandhed, er ved at blive vist for de amerikanske masser - om 9/11.
Jeg siger amerikanske masser fordi overalt jeg har været i verden uden for USA, med få undtagelser, ved næsten alle, konspirationsteori om 9/11 er til folk med stanniol hatte, der enten er helt Zombified eller er under masse hypnose, ifølge den amerikanske regering.
Det meste af ​​verden ser på USA som "The Truman Show" og kan ikke tro, hvordan de mange mennesker i showet ikke klar over det er ikke reel.
Før vi dykke ned i, hvad der er ved at ske, lad os bare tage et sidste kig på den officielle konspirationsteori af 9/11 ved en af ​​de store frihedselskende undersøgende journalister på planeten, James Corbett ... fordi denne teori er ved at fordampe foran af vore øjne:


I kan læse resten af artiklen her