Aug 11, 2014

Zen Gardner: Kapringen af vores Bevidsthed

Toy bewitched.
Made blind by lusts, disinherited of soul,
No common centre Man, no common sire
Knoweth! A sordid solitary thing
Mid countless brethren with a lonely heart
Through courts and cities the smooth savage roams,
Feeling himself, his own low self, the whole.
Coleridge: Religious Musings.

6. August 2014

Krigens Frekvens af Elva Thompson

Mange af os er ved at vågne op til den kendsgerning, at den verden, vi lever i er ved at blive manipuleret ind i et mareridt af en styret virkelighed. Vi ser vores planet flået og ødelagt, foran  vores øjne, og der synes ingen ende på den igangværende økologiske sindssyge. Vi føler os rasende, da sataniske selskaber, der er beskyttet af »lov«, forurener jorden i jagten på hensynsløs grådighed og afsporede "respekterede" forskernes test af bio våben på hjælpeløse dyr.

Mange forfærdelige begivenheder i denne verden giver ikke mening eller fornuft ... men det giver mening med hensyn til frekvens.

Den sataniske junta af illuministerne er luciferianere der kører dette cirkus af densitet, er fysiske og energiske parasitter. De styrer alt, hvad der påvirker vores liv og for at holde os afhængige af vores selvet, de bruger loven, medier og underholdning industrien til at målrette vores krybdyr hjerner og holde os i sølet af matrixen.

Alt i vores multivers er i en tilstand af vibration og vi er nedsænket i et hav af elektro-magnetisk resonans, som både sender og modtager af vibrerende oplysninger. Den konstante blodbad af krig, elendighed for millioner, dyremishandling, seksuelt misbrug af børn, menneskehandel, misbrug af børn som offers på gitterpunkterne af vores planet, vores fascination af ego og følelsen vi er bundne til verden, alt fungerer som åndelige ankre, der kompromitterer vores guddommelig bevidsthed.

Intet sker tilfældigt


læs mere her