Aug 3, 2014

Nye beviser viser, MH-17 fløj væk fra nedstyrtningsstedet - Radar åbenbarer sandheden. Mange nyhedskanaler, fortæller om et fly fra København som angiveligt var blot få minutter bag det nedskudte fly fra Malaysia Airlines?

Den halte ser, den blinde går, ved fælles Hjælp de målet når

MH-17 Flies Away From Crash Scene - Radar Reveals the Truth

4-8-2014: Endnu to beviser på, at MH17 blev skudt ned og "guided" ned på nedstyrtningsstedet.

http://www.youtube.com/watch?v=MMFfBsxug0U#t=163

http://www.youtube.com/watch?v=ebpB08ZCp3A




Sporingen via radar afslører sandheden - MH-17 fløj væk fra den iscenesatte nedstyrtningsted. Radar "Chaff" (klart synligt i video) blev anvendt til at eftergøre tilstedeværelsen af ​​en »shootdown", som aldrig er sket. De russiske myndigheder forsøgte med en fejlfortolkning, da det uforklarlige tilstedeværelse af et SU-25 kampfly - som angiveligt laver en 180 graders vending for at »cirkle« rundt om det falske nedstyrtningsområde. Men når man ser de primære beviser, bliver det krystalklart, hvad der virkelig skete.

Dette forklarer, ingen raket-udstødning-spor, ingen fly-røg-spor, ingen krater fra nedfaldet. Ingen   missil på radar billedet osv .. Planlæggerne af denne "false flag" begivenhed, vidste at de russiske luftkontrol-myndighederne, ville optagelse denne ​​begivenhed, og brugte en velkendt metode, til at "fake" dem til at tro, den officielle historie at et jord-til-luft missil (BUK-system) var årsagen.

Nogle øjenvidner har allerede sandfærdigt rapporteret om to synlige fly over "nedskydnings" området. Uafhængig data fra indspillede GPS / transponder viser, at disse var MH-17 og SQ-351 - de to fly, der justerer deres kurser omhyggeligt, ved at flyve væk fra scenen sammen med kun én transponder aktivt.

Den eneste "nedstyrtnings" video hævder både USA og Rusland som autentisk, viser røgspor ... og endnu vigtigere, ingen flyvemaskine nærmer sig "nedstyrtningsstedet"! Faktisk ser det ud til at udvise en stor mørk farvet skrotbunke eller en hytte som eksploderer i en ildkugle - intet mere. Denne teori  forklare den meget »usædvanlige« distibution af de såkaldte vragrester, og manglen på anti-luftskyts  bevismateriale i næsten alle de formodede vragdele.

Endnu et fingerpeg kan findes i det virkelige liv Operation Northwoods - et deklassificeret top-hemmelig plan udtænkt af det amerikanske militær, at anstifte og "retfærdiggøre" en krig med Cuba. Meget af Northwoods involverede iscenesatte »shootdowns« af militære og civile fly, og simulering af nedstyrt.

Berlingske. Ifølge hjemmeside, der viser direkte flypositioner, befandt et fly fra København sig angiveligt blot få minutter bag det nedskudte fly fra Malaysia Airlines. Singapore Airlines hverken be- eller afkræfte, at det var deres fly, der fløj bag MH17. Selskabet oplyser blot, at det ikke længere flyver over ukrainsk luftrum.

Som altid, søg selv på nettet og find sandheden, fordi du får det ikke fra de officielle nyhedsmedier.