Aug 2, 2014

Indien chokere verden og tilslutter sig Rusland mod Obama Regime uden om WTO traktaten (BRIC<->US og NATO)

Forord: Putin er gået i offensiv med en udtagelse, han vil bekæmpe NWO (New World Order),  andre snakker om den seneste X22Report ; centralbankerne har forberedt en særlig begivenhed for at dække over kollapset i verdensøkonomien. Hvis Indien har trukket sig ud af WTO samarbejdet, BRIC landende har etableret en ny Verdensbank, Dinar støttet op via guld snart 
kommer, Vesten mislykkes forsøg på at overtage landet efter
Gaddafi i Libyen, vi er midt i en Global valutakrig. Vesten's forsøg på sanktioner er startet med at gøre rigtigt ondt på EU og US virksomheder. Brasiliens præsident Dilma Rousseff advarede os om i 2010 om devalueringer, advarsel har følgeskab af nogle af verdens førende finansielle eksperter, der advarede i denne uge, at "World War III" kommer. 


1. August 2014   By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

En ny rapport udarbejdet af Udenrigsministeriet (Mofa) cirkulerer i Kreml, at Indiens veto tidligere i dag af en skelsættende traktat med Verdenshandelsorganisationen (WTO) har "chokeret verden" og kunne meget vel føre til hele sammenbrudet i den vestlige førte global organisation, der i sidste 66 år har i det væsentlige, ødelagt, for mange snart frie nationer, økonomisk.

Ifølge denne rapport blev Indien tvunget til at tage kampen op mod Vesten, der forsøgte at tvinge denne nation, et subkontinent af sultende hundredvis-af-millioner egne borgere, hvis WTO traktaten havde fået virkning.

I en nøddeskal, ifølge pressen, Indien stod overfor ekstremt pres, hovedsagelig fra Obama regimet, der førte Vesten, for at opretholde samhandelensaftalen i WTO-regi. Det gjorde Indien, fordi de først ønsker at afgøre spørgsmålet om fleksibilitet til at købe og lagre så meget mad som de ønsker af sine landmænd. Dette er vigtigt for at sikre gennemførelsen af deres fødevaresikkerhedsreform.

Gældende WTO-regler (landbrugspolitik) ligger på 10 procent af landbrugsstøtten til landbruget af den samlede værdi af landbrugsproduktionen, som er baseret på 1986-1988 priser. [Eksempel: Hvede: 1986: 2,42 dollar per bushel 2014: 5,93 dollar per bushel]

Indien havde dog ønsket af basis ​​beregningen af fødevarer og tilskuddet opdateret til det nuværende prisniveau, idet der tages hensyn til inflationen og valutakursudvikling. Ellers ville regeringen ikke være i stand til at give mad med landbrugsstøtte til nogle af sine 67 procent af sine 1,2 milliarder mennesker det ønsker at være dækket under fødevaresikkerhedsreformen.

Talsmanden for Obama regime, udenrigsminister John Kerry, og denne MoFa rapport, har fløjet til Indien for at presse statsminister Narendra Modi til at underskrive WTO traktaten, men blev hurtigt afvist. Hvorefter USA derefter beskylder Indien for sammenbruddet af disse drøftelser og erklærede, at med den nye tilslutninger, tager New Delhi en hård-fin balance, nu hvor fremtiden for WTO er på "usikker grund".

I en yderligere indiske træk mod Obama regime, siger rapport, at Bank of Rusland og Reserve Bank of India i denne uge, er enige om at nedsætte en arbejdsgruppe til at udvikle redskaber til at bruge deres nationale valutaer i de bilaterale udbetalinger udenom den amerikanske dollar i endnu et slag mod Vesten.

Vigtigt at bemærke af disse begivenheder, rapporten fortsætter, er, at Indien i at være medlem af anti-vestlig økonomisk alliance kendt som BRICS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika), som i sidste måned underskrevet en historisk aftale om at bryde Obama regimer overherredømme over hele verden ved at etablere deres egen monetære system.


Direktør Domenico Lombardi, en ekspert i den globale økonomi fra den canadiske tænketank Center for International Governance Innovations (CIGI) globale økonomi program, i en kommentar til BRICS etablering af deres nye Udviklingsbank (NDB) for at imødegå de destruktive politikker vestligt ledede Verdensbanken (WB) og Den Internationale Valutafond (IMF) anførte endvidere:

"... En af de vigtigste kilder til frustrationer for BRICS-økonomierne og selvfølgelig for Kina i første omgang, som har" skubbet BRICS-landene til at gå sammen for at forsøge at omstøde [vestlige] politisk magt, så prøv at gearing på deres stigende økonomisk magt og give en politisk løftestang til deres stigende økonomiske magt. "

BRIK-landene 'nye finansielle institutioner, er det yderligere blevet advaret, kunne også underminere USA og EU globale dominans, som de har haft ubestridte magt over institutionerne for global finansiel styring beslutningsprocesser i 70 år, og det sidste, de ønsker at se, er konkurrence.

Så dødsens alvorlig har mellem USA og EU bliver i forsøget på at fastholde deres globale økonomiske hegemoni, Mofa eksperter i denne rapport siger, man behøver ikke lede længere end Libyen, hvor der i 2011, planlagde Muammar Gaddafi til at stoppe med at sælge libyske olie i US Dollars - krævende betaling i stedet i guld-backed "dinarer" (en enkelt afrikansk valuta lavet af guld).

Inden uger af Gaddafi annoncerer sin plan om at erstatte den amerikanske dollar, skal man huske, blev hans regime angrebet af en formodet folkelig opstand ved hvad blev beskrevet af Vesten som rag-tag revolutionære, som nysgerrigt annonceret udpegelsen af ​​Central Bank of Benghazi som en monetær myndighed, i den monetære politik i Libyen og udnævnelsen af ​​en guvernør til Central Bank of Libyen, med en midlertidig hovedkvarter i Benghazi.

Så absolut forbløffende var det, at disse "kiksede" libyske oprørere var i stand til at etablere en centralbank, før de selv havde dannet en regering, selv Robert Wenzel af den amerikanske økonomiske politik Tidende blev tvunget til at indrømme CNBC, "Jeg har aldrig før hørt af en centralbank bliver skabt på blot et spørgsmål om uger ud af en folkelig opstand. "

Wenzel i hans CNBC interview viste også, at fremmede magter kan have en stærk indflydelse på oprørerne og udtalte: "Det tyder på, at vi har lidt mere end en ragtag flok oprørere kører rundt, og at der er nogle temmelig avancerede påvirkninger".

Mest vigtigt at bemærke i denne rapport, er imidlertid dens advarsel om, at mens hele verden er midt i en global valuta krig (dvs. en situation, hvor nationer konkurrerer om at devaluere deres valutaer mest muligt med henblik på at sætte skub i eksporten), Obama regime har nu "sæt sine seværdigheder" på Rusland som den gjorde i 2011 mod Libyen, og i 2003 mod Irak, og i 2000 mod Iran ... alle nationer, der har søgt at bryde væk fra den amerikanske dollar.

Selv Brasiliens præsident Dilma Rousseff advarede Vesten i 2010, som sidste gang var der en række konkurrerende devalueringer ... det endte i Anden Verdenskrig.

Desværre er præsident Rousseff advarsel følgeskab af nogle af verdens førende finansielle eksperter, der advarede i denne uge, at "World War III kommer".

Og med Indien nu sammenføjning med Rusland og Kina mod USA og EU ... det ser ud til at komme langt før end senere.