Aug 2, 2014

Meddelse fra vores ærkeenglen Hilarion - snigmordskomplotter udført på Cabal's IT Top elite, militær-industrielle kompleks og sonar-teknologi, som ødelægger vores dyreliv i Oceanerne. Oplev lyset som nu er umuligt at løbe fra.


Hilarion er Chohan af den femte stråle af healing, videnskab, vision og sandhed. Han er det hierarkiske niveau  af Sanhedens templet på det æteriske plan i nærheden Crete, Grækenland. 
Hilarion var ypperstepræst i "Templet af Sandhed" i Atlantis, og han transporterede flammens sandhed sammen med artefakter af templet til Grækenland kort tid før forliset af kontinentet. Han arbejder med sjæle til at beherske det tredje øje - chakra og grøn-ray kvaliteter, herunder healing og videnskaben om at holde den ubesmittede koncept. Hilarion har ikke kun indflydelse med healing, men også omfatter musik og videnskab og målrettet "vision" gennem opfattelser af tredje øje. En kilde tilføjer, at Hilarion arbejder ofte med Ærkeenglen Raphael, der ligeledes tjener på det femte-stråle.

Transcribed by Kathryn E. May, Aug. 1, 2014, 8 PM, New York

Ærkeengelen Hilarion:

Hilsner til alle! Det er en stor fornøjelse at komme gennem denne kanal for første gang, selv om jeg ikke er en fremmed til det arbejde, der bliver udført her. Jeg glæder mig over, for chancen for at tale med jer alle. Vores Moder Gud lader os vide, at vi ville have en særlig mulighed for at komme igennem, da Kathryn har indvilget i at sende en besked hver dag, indtil den Revaluering af valutaerne. Jeg formoder, du er klar over, at formålet bag disse meddelelser er at give en udfordrende lektion for dig hver dag, en som vil hjælpe dig med at rydde en gammel rest af mørke og erstatte det med lys. Jeg er glad for at være en del af en sådan en opløftende projekt.

Vi er alle interesserede i vejen for menneskeheden mod deres Ascension. Vi holder omhyggeligt øje med dansen som udføres - fremdriften og parrene som dannes mellem de lyse og mørke på jeres planet. Selvfølgelig er kortene til lysets fordel, siden fremkomsten af mørke (og hvad du sommetider kalder det onde), er egentlig bare en illusion. Er du virkelig fuld forståelse af, hvordan det er muligt? Måske kan jeg give dig et andet perspektiv på det.

Lad os tage eksemplet med mørkets håndlangere,  som nu udfører de frygtelige snigmordskomplotter mod de bankfolk, der har arbejdet for Cabal fra de største af korrupte finansielle institutioner. Selvfølgelig tæller de 38 bankfolk og flere på vej, hvis dødsfald er blevet noteret som "selvmord" er intet af den slags. Ikke én af dem havde nogen psykiske problemer, de var alle succesfulde og højtlønnede, og havde absolut ingen motiv til selvmord, medmindre du overvejer muligheden for, at de alle havde pludselig et anfald af samvittighed og ikke kunne leve med deres egen deltagelse med Cabal systemet. Det er meget usandsynligt, da den form for højere liv, de alle levede, generelt bliver vanedannende og svært at forlade - desto mere sandsynligt, at det ikke var selvmord.

De fleste af dødsfaldene var mennesker, der arbejdede i området for IT eller kommunikation i Cabal's bankvirksomheder. Det var derfor dem på havde et højt niveau af ansvar, der havde adgang til oplysningerne om bedrageri, som bliver begået hver dag. Er det ikke indlysende for dig, at disse folk  ville være dem, Cabal har brug for at blive elimineret, ligesom Finansministeriet kommer søgende rundt på udkig efter tegn på den ekstreme og uetisk praksis, de kender, har været en epidemi i de seneste år? Det er de mænd (de er alle mænd), der har de nødvendige beviser til at lukke alle de store bank selskaber ned på kloden.

Du spørger måske, Hvorfor jeg, Hilarion, der normalt beskæftiger sig med den naturlige verden, fremsætter dette problem lige nu? Fordi jeg er også interesseret i de nye styreformer som kommer til Jorden, som vil give mange af jer frihed til at støtte din Moder Jord og de ​​dyrebare fundament til rigerne, dyr og planter, der lider sammen med dig i så mange år.

Kan du se den grundlæggende sammenhæng mellem den form for grådighed, der driver en Cabal- leder og den igangværende ødelæggelse af den naturlige verden? Selvfølgelig kan du det. Hvor der er en sammenhæng mellem magt og penge, er der grådighed, hvor der er grådighed, er der korruption, og hvor der er korruption, er det første, at bekymre os for beskyttelse af Moder Jords helbred og velvære.

Det er derfor, vi, som er de beskyttere og healere af de ikke-menneskelige riger, så involveret lige nu med vores galaktiske brødre og søstre, der kommer til at arbejde sammen med os om at fjerne giftstoffer og atomaffald fra miljøet. Vi ser med håbefulde øjne, til alle de mennesker der blev uddannet - eller rettere hjernevasket, - af den Reptil-kontrollerede Cabal, hvordan de vil fortsætte nu hvor Cabal-lederne forsvinder væk fra Jorden. Vi håber fortsat, at på trods af de hensynsløse programmer, under hvilke de er blevet uddannet, vil efterhånden finde deres hjerter og begynde at sætte spørgsmålstegn ved brugen af ​​mord, afpresning, afpresning og trusler, når de beskæftiger sig med den trussel mod deres magt base, som er svindende.

Nu hvor energierne af lyset stiger på planenten, øges presset på alle og enhver, selv dem, der vælger  at stolte og helt immune over for følelser af medfølelse eller gavmildhed, som de anser for svaghed. Da de går gennem deres daglige stolthed med at være afstumpede, andre omkring dem begynder at blødgøre, vågne op og spørger sig selv om, hvorvidt de ønsker at fortsætte på den vej, de blev forført ind i, når de var unge.

Der er splittelser mellem udviklingslande af de mest magtfulde ledere, der dannede de stramme sammentømret familie forbindelser ved beregnede ægteskab og forretningsforbindelser, ikke af kærlighed til hinanden, men på grund af den magt, de kunne tilflyde ved at skabe stramt styrede hemmelige organisationer. Der er begyndt at danne revner i grundlaget for deres strukturer, som yngre familiemedlemmer begynder at hoppe i opposition til status quo. Ligesom i vores naturlige  verden, er det de unge der skal løfte arven for deres forældre og fremtiden og de ​​universelle love, der styrer alle er begyndt at kunne mærkes, især af dem, der stadig har et glimt af forbindelse til Skaberen.

Nogle få har "sluppet gennem revner" ved at udgive, at være interesseret i de mørkes religiøs praksis, de blev opdraget i, mens hemmeligt udforsker spirituelle internetsider, der hurtigt har spredt,  der tilbyder en anden opfattelse af, hvad livet kan være. Du ser, lys vil ud, altid. Når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved og absorbere disse lektioner, er der ingen vej tilbage. Har du ikke lagt mærke til det? Jo flere af disse meddelelser, du læser, jo mere vil tingene begynde at falde på plads, for at danne en større forståelse af universet, end du nogensinde drømt om et par år siden.

Lad mig skitsere resten af billedet for dig...



... Det militær-industrielle kompleks ejes og drives af de samme mennesker, der styrer de finansielle institutioner. Det militær-industrielle kompleks er kilden til de værste giftstoffer og invasive, som skader de smukke væsener, der altid har levet i fred med mennesker, gør deres tjeneste af pleje og beskytte den naturlige verden. Så du ser, krigen mellem banksterne og deres håndlangere vil snart sprede sig til de militære ledere og deres officerer og tropper.

Den amerikanske flåde har genoptaget deres uansvarlige afprøvning af sonar-teknologi, selv efter folkets brev-skrivning kampagne, der bragte en stopper for testning og en formodet "nytænkning" på denne destruktive praksis. Når hvalerne begynder forlade i stort tal, fordi de ikke kan holde smerten og fjendtligheder mod dem, vil det skabe en endnu større ramaskrig fra befolkningen, og det vil blive vanskeligt for selv de tidligere hårde drenge bureaukrater at bevare deres ligegyldighed.

Hvaler, delfiner og endda merpeople overvejer en masseudvandring fra planeten på dette tidspunkt. Angrebene på dem vil ikke længere være i stand til at blive holdt hemmelige, når de begynder at vaske op på strandene. Det er svært at skjule eller hurtigt gemmeen død hval, og der er aktivister overalt på strandene og skaber protester rundt om i verden for at beskytte deres brødre og søstre i havene.

Så du ser, kære, alt afhænger alt af dig at hæve din vibration til et punkt, så højt, at det fejer alt, før du i en stor bølge af lys, hvilket gør det umuligt for bankvirksomhed / militære ledere og deres tropper til  fortsætte at praktisere deres mørke. Ved at gøre dette, vil du redde Jordens Riger fra ødelæggelse, de lider lige nu. I skabelsen af ​​denne magtfulde tsunami of LYS, vil du nå det vendepunkt, over hvilket ingen ødelæggelse vil være muligt, fordi de højere dimensioner er helt utålelig for alle investeret i mørket.

De mørke håndlangere vil blive tvunget af den simple fysik af lys til at droppe deres våben og lukke dørene til deres grådighed-drevne virksomheder. De vil opleve præcis det samme overvældende, smertefuld vibrationer, som selv har drevet de hvaler på stranden. En hval kan ikke dække sine ører og skrige, men de mennesker, som huser destruktive energi vil føle sådan.

Så, mine kære, her er min udfordring til dig: Forstil dig dine venner og med-rejsende i deres levesteder på havet, luften og skoven. Se dem tæt på dig, frydefuldt svømmende, flyvende og springende mod dig for at hilse på dig og se ind i dine øjne. Mærk din opstemthed og glade latter, som du ser spirende omkring dig feer, alfer og andre naturlige ånder, som er så blide og fyldt med kærlighed. Kik i dit indre øje det legende springende og sprøjt af delfiner med deres unger. Nyd den følelse af intime forbindelse med disse smukke kreationer af Gud.

Forstil dig i det fjerne intrigante og beregnende ledere af penge og magt, fordybet i deres beskidte handlinger. Se deres gusten hud, deres hule smil og konstruerede fagter. Bemærk, hvor tomme af glæde og manglende ægte kammeratskab de besidder. Pas på, du må ikke trække tæt på dem; de er ikke i din vibration. I stedet fokusere din opmærksomhed på den overstrømmende kærlighed, du føler dig i selskab med dine Brødre, og skabe en lys kanal til at fokusere og dirigere dine glade og kærlige følelser mod dem.

Se lys og kærlighed skylle ind over dem, der siver ind i hver en pore af deres væsen, hælde direkte ind i deres hjerter. Da de kæmper mod stormløb af lys, se dem stivne og forsøge at kæmpe mod de følelser af kærlighed, de absorberer. Nogle vil fordobles i løbet, andre vil dække deres ører, og lukker øjnene, andre vil skrige i smerte, som de kæmper imod Lyset.

Snart vil det være umuligt for dem at afværge den store magt af kærlighed, og de vil finde sig selv, svag og overvinde, hjælpeløst falder til gulvet, indsendelse til de følelser af glæde, der fylder hver en del af deres sjæl, deres kroppe og sind.

De vil føle sig håbløst i kærlighed, svag i knæene med de dybe og kraftfulde energier som fører gennem deres årer, åbner alle deres kanaler til at modtage lys. De vil opstå fra deres svag med lyden af ​​en sang i deres ører og i deres hjerter. Det vil være en sang af glæde og fest til dyb og varig forbindelse med alle ting.

De vil blive bragt til tårer af følelser af medfølelse, taknemmelighed og kærlighed, og de ​​vil falde på knæ for at bede om tilgivelse for den smerte, de har forvoldt deres dyrebare brødre og søstre. Guds store lys tilgivelse vil fylde deres sjæle med lettelse og glæde, og den taknemmelighed de føler vil forblive med dem som den nye og permanente følelse, som vil guide deres handlinger fremover.

Du, kære, kommer til at ændre verden. Disse nyligt vækket folk vil blive den næste bølge af lidenskabelige aktivister, og de har evnerne og know-how til at ændre alle de ting, du har bedt ville blive fjernet fra din verden. Dig. Du har magt til at skabe denne massive skift.

Deltag med dine venner på din internet Facebook site, Healing for Ascension Tour, og sætte en tid for jer alle til at oprette en meditation som jeg har beskrevet ovenfor, og skabe en kærlighed Blast så kraftfuld, at du vil bringe på den umiddelbare meddelelse af RV, og køre alle til der har spillet på den mørke side at tage springet ind i Lyset.

Hvad sjovt du har foran, mine kære, du som er gladiatorer og krigere for lyset. Udøve din store magt Oneness. Mærk spændingen ved erobring, som du besejre al mørke med din store tsunami af kærlighed. Vid, at i at gøre dette, skal du oprette en ny energi på planeten, som kan aldrig igen blive besejret. Du er på opsvinget, med kraftig hjælp fra eksplosionen af energier fra Centrale Sol at bøje dig op og bære dig på tværs af linjen i New Golden Age. Du vil ankomme hånd i hånd, så at sige, med alle de væsener, alle de mennesker og hele den åndelige verden i den kærlige omfavnelse af vores Store Skaber.

Halleluja! Lad festen begynde!

Jeg er din Hilarion, i stor glæde, festlig Vision of Life, vi lige har lavet sammen.