Jul 13, 2014

Endnu en webside som drøfter den globale valuta nulstilling den 20 Juli 2014 - Aktuelt

Oversat fra Deres hjemmeside: http://humanus.ca/landa-global-general-updates.php


Generelle milepæle og opdateringer :

20 Juli 2014

De væsentlige ændringer som er igang i Juli måned, er 20. juli stadigvæk datoen for den planlagte bekendtgørelse - uden ændring. 

GCR er i gang, og RV forventes i denne weekend, hvis alt går som forventet. 

Kinas finansministerium arbejder aktivt med sit forarbejde og sine obligationer denne weekend,  og aktiviteten er på et højt niveau. US Treasury kilder rapporterer, at der ikke vil være nogen hindring for den nye revaluerings- og nulstillings proces denne gang, samt af den nye finansielle system vil få lov til at bevæge sig fremad. 

Tak. 

LANDA GLOBAL

Hvem er Land Global:




De 144 

De 144 er en intern humanitær gruppe af Guvernør bestående af 144 kvinder, der vil guide udbetalingen af humanitære midlerne til de pågældende projekter. 

Oplyste, kloge og medfølende, disse kvinder vil gøre en meget markant forskel i valg af projekter til gavn for vores menneskelighed. 

De 144 vil indkalde på en ugentlig basis ved telekonference og lignende midler, samt fysiske møder. 

Anbefalinger til finansiering af projekter vil blive nærmere beskrevet i disse møder, og en vis mængde af tilsyn vil også blive udført af "de 144". 

Vi inviterer alle til at indsende deres ansøgning til 144, men i lyset af den nuværende progression til opfyldelsen af ​​kravet, forventer vi sådanne indlæg til at være overvejende fra mund til mund, da dette er en lysarbejder indsamling af ligesindede sjæle, der tiltrækkes til dette arbejdsprogram til gavn for vores menneskelighed. 

Namaste

http://humanus.ca/the-144.php