Dec 16, 2014

DR2 DOX: 'Krigen om børnene' 8. Dec 2014, Tidligere var det 'Stop - Nu Krigen, Mor og Far!' 1. Okt 2014 og 'Med børnene som våben' - 13. Maj 2014

Læs også: TV2 DOX: Stop Nu Krigen, Mor og Far! 1. Okt 2014 & Med børnene som våben - 13. Maj 2014

Læs også: Den grusomme virkelighed, hvordan kvinder og mænd bruger børnene som våben i skilsmisser

Udgivet den 16. December 2014 af Verdensalt.dk

Fik en skrivelse fra Politiet her i November 2014, med et Polititilhold, helt ude af den blå luft. Fuldstændig målløs. Sidst jeg havde nogen former for kommunikation med min datters mor, var for 6 år siden og min datter for 1½ år siden. Jeg havde pinget min datter på FB for 7 måneder siden, med en sød meddelelse om hvordan hun havde det og hvor meget jeg/vi savnede hende, som Politiet havde opsnappet. Politiet justeret efterfølgende kendelsen til en mundtligt formaning, fordi som de sagde: Politiet er forpligtet til at optage anmeldelses jf. retsplejelovens §742 og efterforske anmeldelsen jf. §743 og slutteligt har jeg udfærdiget en rapport om de afhøringer jeg har foretaget i sagen jf. §744. Jeg vil ikke komme nærmere ind på sagen, fordi jeg nægter at give min datters mor, den tilfredsstillelse, endnu i et slag, for at vise mig hvor nemt det er, at manipulere systemet fordi man kan. Jeg er oppe mod Darth Wader fra Star Wars hver gang, nægter at blive slugt af den mørke side og mørke energi.

Hvorfor påvirker det mig endeligt så meget som det gør mht. DR2 DOX: Krigen om børnene?

     
Vil lige sige, det som at miste sit barn med død til følge, er på ingen måde sammenligning med noget jeg taler om i dette blog indlæg, men det påvirker mig kun i den henseende, jeg har selv siddet i saksen som Carsten Damgaard, fuldstændigt paralyseret, uden magt til at ændre tingenes tilstand og troen på det gode sejrer i et system så som Statsforvaltningen, hvis magtvælde for at agere effektivt, korrekt, hurtigt og til barnets bedste, bare ikke er/var godt nok. Tro mig, jeg har haft hjælp fra min familie, advokater, foreningen far, mødrehjælpen, (1 gang - du hørte rigtigt) kommunen, stress psykolog, konfliktmæglingsmøder både på privat cafe med moderen, alternative familieterapi, og i Statsforvaltningen, alt hvad kunne bære mig næste skridt at forsoning, forståelse og medfølelse, så min datter ikke led overlast...
(Radio24Syv Podcast)Fakta: Hvert år afslutter Statsforvaltningen ca. 28.000 sager om hvem der skal have forældremyndigheden, hvor barnet skal have fast bopæl og hvor meget hver forælder skal være sammen med deres barn. Sager der i langt de fleste tilfælde har dramatiske konsekvenser for både forældrene og især børnene. En dunkel fortælling der lige nu udspiller sig i hundrede og tusinder af danske hjem, og trækker spor af skæbner efter sig.

Ved godt det er et tungt, tungt emne, som påvirker alle langt dybere i familierelationer og venner omkring konflikten om børnene, end man overhoved kan tænke sig, men er det ikke bare et spørgsmål om hvem som har de bedste egnede advokater og jurister, retslige hensyn og den bedste Resolution fra Statsforvaltningen. Skilsmisser når børn er en konfliktsag, drejer sig ikke om hvem som har mest ret, eller kan påvirke sagen i Deres egen interesse. Det som Statsforvaltningen ikke har mandat til eller ikke skal tage stilling til, er folks individuelle behov eller følelsesmæssige tilstande. Husk lige det når i selv begynder slåskampen. 



Alle har en mening, det er altid påstand mod påstand, følelser koger, småligheden overtager, kontrollen smuldre, (som de fleste mennesker er påvirket af) alle familieskæbner lider under et system som ingen forståelse har for hvad der samfundsmæssigt er det bedste, ikke kun for barnets tarv, men da også for begge forældre - men blot er et spørgsmål om jura. ( min skæbne kan læses i de to ovennævnte indlæg )  

Min egen datters skæbne er begravet, traktisk nok, for det bedste lige nu (udenfor krigszonen's øje). Hun har valgt at bor hos sin mor permanent uden nogen former for kontakt til sin far. Dybt, dybt splittet pige, hvis benægtelse af sin fars eksistens er projekteret med hendes mors benægtelse af sin egen far. Min datters mormor har heller ikke nogen mand og benægter sin tidligere mands eksistens. Kan i se hvor jeg vil hen her? Jeg vil våge den påstand, de fleste dybe tragiske, følelsesmæssigt psykiske traumatiske og indre konflikter, uforløste tilstande og personlighedstræk stammer fra dysfunktionel opvækst - dvs. fra vores barndom uden undtagelse... og jeg kender udmærket moderens, mormoderen og morbroderens barndom (forfærdelig historie). 

Det er svært at kæmpe med sine egne vasanas (vedvarende reaktionsmønstre født af gamle traumer) i en tilstand, hvor evt. borderline eller psykopatiske antræk spiller ind og overtager ens eget liv, og kunne komme til den erkendelse, at selvopfattelse af stædighed, empati og manglende relationsans er noget der skal løses, ikke gemmes væk i skuffen...

For min datters mor var det altafgørende, hvis man ikke kan få magten og kontrollen og skabe en illusion og så meget manipulation som muligt overfor en given situation, så kunne man ty til at råbe og skrige og overdrive og til sidst bliver - løgnen nu den nye virkelighed. Desværre har jeg set gang på gang, at de menneskeskæbner som promovere sig bedst, eller forstå sig på, at fremstå i en følelsesmæssigt tilstand af frustration af unødvendigt frygt og angst, præstere et skuespil eller uddele krokodilletårer, altid får ret!!! Der dannes en emotionel barriere af angst hos de som ser og mærker personens frustration, kunne være Statsforvaltningens særligt udvalgte jurister, der nu mener, at jeg sikkert er den mest uegnede, usympatiske far som gud har skabt. Dog, er Statsforvaltningen blevet klogere, at kvinder også har en mørk side. Har tit tænkt på, hvordan bevarer jeg bedst roen, meditere mig stressfri, resonere kun når jeg bliver spurgt direkte til, bevarer en neutralitet, selvom det er personligt... hold nu op, hvor er det svært. Igen min stærke retfærdighedfølelse kommer i klemme og det ved min datters mor.

Forstil Jer, den negative energi som fødes hele tiden, den mørke energi, for at personen bliver tilfredstillet, uforligneligt med noget andet, vil det unægteligt føre til, når moderen kommer hjem og overfører illusionen, løgnen og overdrivelsen, overfor sine veninder, familiemedlemmer, min datters psykolog, og min datter selv, hvilken indvirkning tror i det har? Præcist præget af den illusion som kun vægter en rosenrød fremstilling til sin egen fordel.

Der er kun een ting at sige, man skal gøre sig selv klart fra starten af et forhold, når der er børn involveret, et tænkt scenario, hvis et skilsmisse kommer på tale, at forblive så gode venner, som det overhoved er muligt og gøre op med den bitterhed, stædighed, smålighed som måtte vise sig. Det er ikke anderledes, når mennesker tegner samlivaftaler, samejeaftaler og ægtepagter, eller bliver skilt, når der ikke er børn involveret. Det drejer sig alt sammen om følelser.