Oct 15, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki - 15 Okt 2014 CET

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet.

Mange gode kræfter er ved at vinde en lang kamp og kraften i mørket er støt aftagende. Tidspunktet for offentliggørelse trækker stadigt nærmere. Velstand er ligeledes klar til at manifestere ..

13 Ik, 0 Tzec, 11 Ik (PAO)

Dratzo! Vi kommer med meget at fortælle dig! De ydede finansiering fortsætter med at bevæge sig fremad som processen bevæger sig fra den ene gruppe til den anden. Mens dette sker, føre vi tilsyn med sikkerhedsstyrkerne for at sikre, at ingen narrestreger forekommer som midlerne overføres fra sted til sted. De involverede parter som står for anholdelserne og overføringen til nye styreformer er ligeledes ved at færdiggøre beviser til at blive brugt mod isolation af disse uhæderlige og offentligheden. Denne procedure er næsten klar til at give resultater. I mellemtiden, er de mørke kræfter ikke længere i stand til at bruge sine forskellige hemmelige operationer for at starte en større krig. De mørke indser hvor svag de er ved at blive. Ikke desto mindre modarbejder de lidt irriterende ting for at strække den kommende finansieringsproces med revalueringer af valutaer, og forhindre start af den globale valuta nulstillet. Vi ønsker at gribe ind på en meget større skala, men bliver forhindret med den indbygget hindring i det finansielle systemmet, der fortsætter med at bremse spredning af midlerne. Disse uforudsete forsinkelser bliver tilsidesat, så det nye finansielle system kan klargøres.

 

På andre fronter, rapportere vores samarbejdspartnere, at den galaktiske føderation af lægehold overvåger i øjeblikket os, samt Gaia's forskelligartede økosystemer. Den stigende forskydning af Gaias magnetfelter er også ansvarlig for dine individuelle sundhedsmæssige problemer. De lokaliserede felter påvirker dine nye chakraer, og især dit hjerte. Vi observerer flere og flere tilfælde af enten hurtige eller uregelmæssige hjerteslag. Din hjerne bliver ligeledes påvirket. Vores lægehold rapporterer, at vi går ind i en tid med øget hovedpine og sløret syn. Din hjerne går mod en hård tid, samt den globale overflade af Gaia. Disse problemer viser sig ved, at blodtrykkets anomalier i mange af jer. Vær opmærksom på dette, og "babysit" dig selv mere. Himlen fortæller os, at disse vanskeligheder stige som Gaia bevæger sig tættere på de store begivenheder, der i høj grad ændre udseendet af hendes overflade rige. Det er derfor det perfekte tidspunkt for din nuværende virkelighed mod at flytte mod det guddommelige. (Bemærk: Sheldan s webinar arkiv, Kristi himmelfartsdag, giver mere detaljerede oplysninger om Ascension Symptomer og din Lyslegeme integration.)

Mens alt dette sker, forbereder vi vores flåde for landinger. Til tider ser det ud så langt væk fra nuet. Alligevel nærmer øjeblikket for disse begivenheder sig hastigt. Dit nuværende finansielle system er på randen af ​​totalt sammenbrud. Det amerikanske militær er hurtigt ved at miste sin smag for uendelig krig. Derfor ønsker vi kun at lande, når det er sikkert at gøre det. Denne flåde førte en vedholdende krig i næsten seks millioner år. Igennem de sidste par årtier skete en formelt stop for disse konflikter og fred ankom. Det glæder os og ønsker du kommer videre med en formel afslutning på krigeriskhed af disse regeringer til vores tilstedeværelse i jeres himmel. Det er så vidunderlig at bare svæve frit over en stor by og tage fotos og nøjagtige målinger af området. Så kan vi virkelig et fuldstændigt billede af din verden. Vi agter at vende disse vitale billeder over på dine geologiske forskere, som er i stand til at sammenligne noter om dette og andre nært beslægtede data. Gaia har brug for at blive elsket og plejet af dig. Der er meget for dig at lære om denne verden, og faktisk hele solsystemet.
 

Du bliver gjort klar af Himlen til at blive de primære forvaltere for dette solsystem. Snart, skal du være i stand til at rejse op på vores skibe i hele dette smukkeste planetsystem. Når de fire vandplaneter igen er i drift, skal du opleve, hvor unik dit hjem virkelig er. Din Sol er et perfekt åndelig tilstedeværelse og en sand plejer af dette planetsystem. Hendes kærlighed viser hvordan hun blidt holder hver af sine døtre i live med frit givet energi. Merkur er en transponder for disse energikilder og glæde, der guider dem til hendes fjernere søster verdener. Venus er ved at blive genfødt, når hendes enorme Oceaner igen genopstår. Hun er pioner inden for vand verdener. En stor, tabt civilisation er at blive opstår og tilslutter sig til dig i at befolke disse mange verdener. Dette samfund er inspireret af gamle Egypten, som befolkede de gamle samfund Mesoamerika. Deres historier bliver snart gjort kendt for dig. Vi hjælper dig med at forstå, hvad de skal fortælle dig! Historien om oldtidens Mu, bliver også kendt for dig.

Namaste! Vi er dine opstegne mestre! Vi ankommer med brændende budskaber. Tiden er nu klar til begyndelsen af ​​en ny virkelighed. Det er til at manifestere og give dig grund til at glæde sig. Tag denne energi og bruge den til at deltage i dannelsen af ​​en ny politisk, statsligt og finansielle system. Sæt din åndelige glæde ind i denne proces. Husk hvem du virkelig er. Vær klar til at udøve dine sande indre ønsker og skabe et mangfoldigt realm med himmelske og forunderlige begær. Støt hinanden og opsøg sandheden om, hvad der sker. Brug dette til at finde din særlige rolle i denne mest vidunderlige spil. Vi er er for, at komme og instruere dig mod  sandheder, som kan fremme denne mest nødvendige åndelige uddannelse. Hjertet i Gaia er dig. Så tag dig dybt ind i denne dybtfølte virkelighed og opleve det i videst foranstaltninger! Sammen er vi en, og fast besluttet på at genoprette dette rige til sin tidligere og højeste åndelige virkelighed.
 

Når du begynder at føle de vidunderlige energier af himlen velsigne dig, skal du bruge den højere bevidsthed og vibrationer, at det giver dig mulighed for at visualisere en bedre og bedre verden. Se, hvordan dine energier helbreder både Gaia og jer selv. Vores skytsengle øger dagligt de levende felter, der omgiver dig. Disse felter gør dig mere og mere opmærksomme på de velsignelser, du modtager fra Himlen, og fra os. Farver, der findes i dit miljø bliver mere levende, og i stand til at inspirere dig. Vær forelsket i naturen og velsigne hende og hendes mange levende væsener. Elementalerne følge dig hver dag i jeres himmel og omkring dine omgivelser. Vær altid taknemmelig for healing de tilbyder dig, og velsignelser godt helbred, som de sender til dig. Se dette rige som en Enhed (Oneness), der nu er på vej ud af mørket og manifesterer ind i en virkelig stor lys!

Vi er her, mine kære, for at hjælpe dig i denne proces. Vi kommer gerne for at være det middel, hvorved du bliver mere og mere bevidste om, hvem du virkelig er. Du er en sand himmelsk magt. Du besidder den guddommelige vilje til kollektivt at forvandle denne virkelighed. Hvad du mangler er en guddommelig fokus. Begrænset bevidsthed ændret din primære tro på jeres spirituelle evner. Du er i færd med at komme dig og søger flittigt hen mod at genoprette den til dens tidligere potentiale. Vi velsigner dig for dette, og sende dig daglige energier til at flytte tættere på dette guddommelige mål. Du er alle storslåede lysvæsener, der kommer tættere på det tidspunkt, hvor du igen kan realisere fuldt ud denne grand åndelige potentiale. Velsigne jer, mine elskede; sådan et helligt øjeblik nærmer sig! Dette rige er ved at omdanne og forbereder sig igen til at blive et instrument af guddommelig forandring!
 

I dag fortsætter vi vores budskab. Store ting er faktisk klar til at ændre dette rige. Mange gode kræfter er ved at vinde en lang kamp og kraften i mørket er støt aftagende. Tidspunktet for offentliggørelse trækker stadigt nærmere. Velstand er ligeledes klar til at manifestere sig. I skal vide, at tidsubegrænsede velstand og uendelig overflod fra Himmelen, virkelig er jeres! Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)