Oct 15, 2014

Finding Safety - Matt Kahn - Oct 15, 2104

Dele af Matt's videocast idag, og det som vores arcturians gruppe netop har sendt os, det er meget vigtigt at huske, at tanker, du måtte have, er ikke rigtig dine, indtil du accepterer dem som din egen. De tanker og verdens bevidsthed der flyder rundt, er altid til rådighed til at blive manifisteret som sandhed eller ej. Tillad de ubudne tanker, blot flyde igennem uden at give dem nogen betydning, er en gevinst af din magt og bevægelse ind i sandheden. Modstand mod uønskede ideer eller tanker giver dem blot en magt, de ikke har. Matt, går videre og fortæller os, vi er sikre til at føle alt det der er transmuted i din nærvær i den hyppighed du ønsker det. Vi  har lov til at tænke, føle, udleve hvad som kommer vores vej, for hvis vi fortrænger det, skaber det bare en voldsomt brist, når energien holdes tilbage. Bare det vi udlever en følelse fra start til slut, bidrager til at indskrænke, det vi får fra kollektivet.......  

TrueDivineNature.com

Matt Kahn er en spirituel lærer, mystiker, og intuitiv healer. Hans spontane vækkelse opstod ud af en ud-af-kroppen-oplevelse i en alder af 8, og hans direkte erfaringer med opstegne mestre og ærkeengle hele sit liv.

Ved hjælp af hans meget afstemt intuitive evner at se, høre, føle, og direkte at vide, Matt fungerer som en bro mellem den mystiske riger og rejsen af opvågnen.

Mange åndeligt søgende har oplevet forbløffende, uforklarlige fysiske og følelsesmæssige helbredelser, og har vakt til deres sande natur gennem Matts dybe og kærlige lærdomme og transmission af hellige hjerte visdom. Når intuitivt og energisk ført i øjeblikket, kan de budskaber, der kommer igennem leveres med en stor dosis af hjerte-opløftende, lindre letsindighed.