Oct 21, 2014

Rand Paul Fights Congress’ Privileges, 21. Okt, 2014

Udgivet af Floyd Brown

Kun 8% af amerikanerne mener, at Kongressen gør et godt stykke arbejde. Men i mindre end to uger, vil selvsamme flertal af disse ineffektive politiske hacks , returnere til kontoret.

Hvorfor? Det korte svar er: Systemet er rigget til.

I dag, har både den amerikanske Kongres og præsidenten rutinemæssigt fritaget sig selv (og deres officerer) fra de love, de påfører amerikanerne. Når du er i kontoret, er de alle tildelt immunitet over for, hvad du og jeg skal leve og overholde.

Men senator Rand Paul har fundet en måde at slå denne to-strenget system og skrælle Kongressen, sine superkræfter ...


En stigende klasse af Skurke

Et privilegeret klasse vokser for øjnene af os. Den store perversion startede, da Corporate America (og relaterede særinteresser) hyret horder af lobbyister, for at omskrive landets love til gavn for nogle få interesserede parter.

Resultatet er en verden, hvor de fleste medlemmer af Kongressen, samt deres administrative medarbejdere, går direkte fra regeringskontorerne til job af misbrug og indflydelse. I virkeligheden, hvis man søger en succesfuld politisk karriere har misbrug og indflydelse eller lobbyvirksomhed blevet den lukrative måde.

Efterfølgende er den etablerede klasse af Kongressens ledere beskyttet mod eventuelle ændringer.

Selvfølgelig, det er ikke, hvad vores grundlæggere forestillede sig et USA ...

Vores Republik, et sted, hvor frie mennesker i høj grad styre sig selv, er død. Og alt, hvad der er tilbage af systemet, er levn. Vi synger og ære det samme flag, vores formand bor i samme hus, opfylder vores lovgivere i samme Capitol Building, men den føderalistiske republik er væk.

Hvis du tager dig tid til at læse de gamle dokumenter skrevet af vores grundlæggere, anklagerne mod King George gælder ligeledes i dag for Obama administrationen og vores gummistempel kongres, som de gjorde i det 18. århundrede ...

Overvej denne linje fra vores Uafhængighedserklæring: "He has erected a multitude of new offices, and sent hither swarms of officers to harass our people, and eat out their substance."

Lyder det bekendt?

Ser du, vores grundlæggere der byggede vores system, er helt ødelagt. Det ligner ikke længere skyggen af sit tidligere selv og var potentialet resultatet af vore Fathers 'største bekymring.

Som Madison påpegede: "Hvis vi ikke modsiger os korruptionen, vil vores regering snart være forbi."

Desværre, Hr. Madison, har den Amerikanske regering nået dette punkt.

Rand Paul forfatningsændring

Men heldigvis for os, kæmper senator Rand Paul for at genetablere den offentlige dyd.

Han har indført simpel ændringer af den amerikanske forfatning, der siger: ". “If we don’t provide against corruption, our government will soon be at an end"

Selvom formuleringen er enkel, kan ændringen have en dybtgående indvirkning.

Ser du, den egentlige nøgle til fastsættelse af Amerika er gennem god gammeldags pen og papir. Selv om republikanerne får flertal i det amerikanske Senat i november, vil alene, ikke vil ændre meget. I stedet er Rand Pauls idé et vigtigt første skridt til at gøre virkelige forandringer.

Støt ændringsforslaget. Støt Amerika.

Your eyes on the Hill,(Capital Hill)

Floyd Brown