Oct 21, 2014

Red Dragon - RON TALKS WITH AMBASSADOR ABOUT HONG KONG & MORE



Asiatiske Ambassadør fra "Red Dragon Family" opdatering med Ron Van Dyke (Video)
Ron Van Dyke aka Paradoxman316 udsender daglige Youtube Videoer omkring vores Evolution, Revaluering, baseret på Spiritualitet og Opvågenhed

Virkelig spændende emne omkring Cabal's nedtur mod udryddelse og kampen i Hong Kong ..... ca. 30 minutter inde, snakkes der om hvordan FED opstod  (Federal Reserve System) samt Sovereign Guarantee (Regeringens garanti for en obligation, kreditlån osv, og forpligtelse vil være opfyldt, hvis de primære låntagere forsømmer.)


Offentliggjort den 20/10/2014


Søndag den 19. oktober havde ambassadøren og Ron en lang samtale om verdens begivenheder og den frustration mange føler med hensyn til, hvor langsomt nogle af de nødvendige ændringer materialisere sig i vores verden. Mange mennesker forsøger stadig at få deres oplysninger, eller bekræftelser med hensyn til ting, vi taler om, fra mainstream medier, som de professionelle løgnere, vil pludselig begynde at fortælle sandheden. Ja, det er sindssygt! Psykopatiske løgnere VIL ikke fortælle sandheden. Hvad sker der i Hong Kong er blot ét eksempel. 

Ron spurgte ambassadøren om at dele hans perspektiv i en anden video, som ikke vil komme på de almindelige nyhedskanaler. Vi forsøger at uddanne folk, mens Cabal fortsætter med at skabe problemer, en konstant uro, hvor de kan, for at få en overreaktion, der vil fremme deres plan om at stramme kontrollen og skabe endnu flere konflikter. Det er den gamle problem-reaktion-løsning ... splitte og erobre mentalitet! Menneskeheden må opvågne!