Oct 1, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 01. Oktober 2014 CET

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min lemfældige opsummering og uddrag. Der er simpelthen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, vores skaber og den galaktiske familie inden den store begivenhed finder sted. 
1. Sheldan Nidle opdatering. 2. og 3. Fra Prime Creator (Ohara) 




Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys.

12 Lamat, 6 Tzotz, 11 Ik 


Dratzo! Vi kommer med glæde! Flere og flere beviser ministrere sig af en ny virkelighed . En række særlige aftaler bliver underskrevet, som muliggør et nyt finanssystem. Disse aftaler skaber nye bank-og handelsregler, der er i modstrid med de ønsker, fra de mørke Cabal. Vejen for at etablere et mere retfærdigt og velstående rige. De forskellige udvekslinger af gamle penge tillader to nationer ar revaluere deres valutaer. Desuden er fungere processen for ​​en ny global valuta nulstilling. Disse er alle forud for de næste store skridt som inkludere penge som er bakket op af ædle metaller og fremkomsten af ​​nye styreformer. Hele denne udvikling er forløber før en offentliggørelse. Afsløringen er faktisk et stort vendepunkt. I de fleste glemte globale historier, er minderne af disse gamle gerninger stadig vagt. Anunnakierne gjorde deres bedste for at du glemte din off-verden og lemuriske ophav. Selve afsløringen skal bringe dine erindringer tilbage til dig og tillader dig at møde dine Inner Earth fætre. 


Vi er her, som du ved, for at udfører Himmerigets guddommelige dispensation, for at returnere dig til en tilstand af fuld bevidsthed. Denne proces omfatter vores masse-landing og introduktion til dig af en mentor. Mentorerne bærer den guddommelige dialog. Denne dialog begynder med tillid og slutter med din indtræden til "Crystal Light Chamber". Dette tre-dages rejse er for at vende de epigenetiske problemer, der forhindrede dig fra hurtigt at vende tilbage til fuld bevidsthed og holdt dig fast i rædsel af malplacerede frygt og illusioner, som er essensen af en ​​begrænset bevidsthed. Derfor skal du først bortskaffe disse rædsler, som blev tilføjet af de mørke Atlantiderne. Så når det er sket, er du klar til at acceptere nåde. der fuldt ud transformere Lyset fra disse Chamber. Din mentor og forskelligartede engleskare vil våge over dig i løbet af denne proces. Når du dukker op igen, er du klar til en særlig uddannelse inden for Livet-redskaber, vi kalder vores særlige etikette. Med dette i hånden, kan du begynde dit nye liv med os. 


Som vi tidligere har nævnt, har du en række vigtige opgaver foran dig udsendt fra Himmeriget. De tidligere medlemmer af alliancen, Anchara, er mest Ivrige efter, at have dig til at hjælpe dem i at erhverve Light Bodies. Dig, sammen med lignende arter, er ved fuld bevidsthed I øjeblikket og giver råd til de tidligere Ancharan, og modet til, at udføre en proces meget lig, hvad du er ved af udøve. Denne uselvisk handling af guddommelig tjeneste for at sikre galaktiske fred og tillade denne galaktiske sektor som et godt eksempel af physicality. Vi fik fortalt for længe siden af Himmeriget, at tillade Sirians, samt deres åndelige allierede til at våge over dig. På en eller anden måde, Anunnakierne ønskede at sikre din nuværende begrænsede tilstand af bevidsthed og gør dig permanent som tro tjenere for Deres egne håndlangere. Sirians har længe haft en mistanke om, at Anunnakierne, var i ond tro. Det er på grund af deres flid og de forskellige Opstegne Mestre at Himmeriget bønfaldt os to tage på denne første-kontakt-mission. 

Den mørke Cabal er den sidste levende rest af disse håndlangere som har kontrolleret dit rige i årtusinder - i modsætning til Anunnakierne, nægtede de formelt at give op og understøtte programmerne som var at give dig velstand og styreformer samt befri dig for disse afskyelige gælds- slaveri. Vi var selv medløbere sammen med den mørke Cabal og de allierede på denne klode, der var nødvendigt for at blive besejret. De sædvanlige malplacerede krige og rædsler skulle gøre op med det hele. Disse taktikker har fejlet. Den mørke Cabal har nået et punkt, hvor den frygtede overgivelse, bliver en realitet. Forvent din velstand samt fremgang for en ny styringform, som virkelig ønsker dit input og din støtte. I denne nye verden, kan vi dukke op og hjælpe dine opstegne mestre i Deres opgaver for at befri dig og informere dig om de tågede sandheder som er givet dig for længe siden af ​​Himmeriget. Du er den sidste til at sole dig i disse sandheder og genopdage omfanget af din pragt! 


Velsignelser! Vi er dine opstegne mestre! Vi ankommer med gode nyheder og velsignelser. Vores hellige associerede fortsætte to gøre gode fremskridt! Ankomsten af ​​Prosperity pakkerne er helt tæt på. Disse pakker er bundet til fremkomsten af ​​NESARA, og derfor, fremkomsten af ​​nye styreformer. Den nuværende mørke Cabal bruger desperat af Deres gamle metoder af krig og frygt for på en anden måde, at redde demselv fra ødelæggelse. Dette kommer ikke til at fungere! Bevidstheden om denne verden har opstegen for meget at give plads til sådan noget vrøvl. En tidsplan for overdragelsen af ​​de nye styreformer og fremkomsten af ​​et nyt økonomisk system er for nylig blevet nået. Disse dokumenter bliver set af vore partnere som en form for overgivelse og skal udføres i overensstemmelse hermed. Dette er grunden til Velstands Leverancer er så tæt på nu. Når alt dette bliver fuldt åbenbart, kan regeringen frigøre dig fra årtusinders tvungen gæld slaveri. Efter en kort tid, kan der gives en tidsplan for vores lektioner. 

Vi er begejstrede for de meget nær begivenheder. Velstand og frihed er faktisk berusende poster. Du har brug for to tage tid til at gennemgå din indre plan for succes. Konferere med dine kære i disse spørgsmål, og frem for alt tage hensyn til hinanden i denne store verden som mange stadig kalder "den globale landsby". Alt dette velstand og velfærd er for at forhøjne dig op fra en meget alvorlig dagligt slideri for overlevelse. Du har brug for et nyt ansigtsudtryk. Du har brug for at lære at elske hinanden, og især, Gaia. Tænk på, hvad hun giver dig dagligt. Tænk på, hvordan Gaia's særlige venner har begavet dig med tid til at være meditativ og vidende om denne verden. Vi velsigner jer alle og glæde os over det faktum, at det globale samfund, er her for at befri dig fra de dystre ønsker fra de mørke Cabal! 

I denne nye realm, skal du møde os og lære talrige sandheder om jer og Gaia. Du skal mødes med dine Inner Earth fætre og sammen frydes i de anliggender som står for dagen. Vi har haft mange liv mod at hellige vores mål. Se hvor stor en nåde fra vores Skaber. Du er for at modtage, hvad dine forfædre har tabt i Atlantis for længe siden. Denne restaurering er beregnet til at vende dig til stjernerne, og vigtigst af alt, til at se efter Gaia og hendes talrige og forskelligartede livsformer. Alle som er her, uanset om det er et træ eller bare en rose, kan konversere med dig, og du med Dem. Selv klipper har denne mulighed, for at overbringe virkelig fantastiske historier til dig. Dette er en verden fyldt med undere, som er her for at åbne op til dig i dit nye bevidsthedstilstand. Udvis glæde og velsigne alt dette, for det er faktisk guddommeligt. Hosianna! Hosianna! 

Vi kommer nu til et sted, hvor vi takker dig for alt, og præcisere, at du er ved grænsen af en en stor forandring. Kig rundt og se virkelig, hvad der sker. Kig indenfor, og der kan du opleve storslåede ting. Vi forlader jer nu med vores store velsignelser. Juble og være klar til Skaberens underværker! Vid, at tidsubegrænsede forsyning og uendelig overflod fra Himmeriget, virkelig er jeres! Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)

01 Oktober 2014 CET


30. September 2014 CET