Oct 27, 2014

BREAKING…..15% af bankerne blev vanvittige, grundet resultatet på ECB stress testen - Oct, 27 ,2014


af JOHN WARD


Som mange danske nyhedmedier har konstateret, har de danske banker klarer sig igennem europæisk stresstest, mens 25 af de testede banker fra eurozonen dumper, oplyser Den Europæiske Centralbank, ECB.

I en uventet udvikling, meddelte Den Europæiske Centralbank, at 15% af bankfolk var blevet sindssyg stresset af at forsøge at bestå stresstesten. Dette betyder, at 100% af eurobankers er nu helt skrupskøre.

Ingen tyske eller franske banker blev opført som potentielle fejlkilder i løbet af en kreditklemme, som straks ødelagde testens troværdighed fra kick-off. Men omkring 10% af de italienske banker dumpede testen på grund af at have nogen fremadgående gear, mens yderligere 15% blev diskvalificeret for dyttende horn og knibe knapper.

Tyske banker gjorde særdeles godt, især Deutsche Bank - som endte sin eksamensopgave med ordene "Du har slægtninge i Tyskland, og vi ved, hvor de bor."

Spanske banker bestod med UG, ved at påpege, at de allerede havde tomme bokse, så den eneste måde var op. De Andaluske og Katalonske banker sagde ordet "bryster" manglede fra Spaniens rapport, men begge missede indberetningsfristen, fordi de var alt for travle med at forberede til at løsrive sig fra Spanien.