Sep 20, 2014

Adskillelse af det amerikanske finansministerium og Federal Reserve Begynder!!!

17. September 2014

Denne nyhed er et par dage gammel, men meget interessant endda. For første gang i over 100 år, får den lovgivende myndighed i USA et lovforslag igennem, så de kan foretage en revision (Audit) af det privatejet Federal Reserve System (også kendt som Federal Reserve, eller uformelt som Fed), som er det centrale banksystem i USA. Tager vi krystalglasset frem, ser vi igen en svækkelse af Petro Dollar Fed, det udtrykkes ved, at Kongressen i USA er ved at vågne op, sikkert fordi Renminbi og BRIC landende er blevet så stærke og man igen ikke "tør" miste penge som der ikke kan spore ligesom sagen om 9 Trillioner dollars som forsvandt tilbage i 2009 fra Fed. Her er også nogen artikler, hypotese hvad som kommer til at ske ligeså snart den nye TRN seddel bliver frigivet og revalueringen af alverdens valutaer transformeres; USD Petro i forfald. Revaluering af DONG. 16 Trillioner FED løgne ZAP's budskaber giver også en vis indsigt.(søg under ZAP)      




Af JC Collins

Med alle de andre økonomiske og geopolitiske begivenheder der finder sted, som i denne uge, kan vi nu tilføje passagen af Revisionsudvalget's lovforslag i Kongressen omkring FED. Lovforslaget blev overvældende vedtaget med en margen på 333-92.

Kongresmedlem Ron Broun udsendt følgende erklæring:

  "Dagens passage af Revisionsudvalgets lovforslaget bringer os et skridt tættere på at bringe tiltrængt gennemsigtighed til vores nationale pengepolitik. I de sidste 100 år, har Federal Reserve, en kvasi-statsligt organ, handlet under et slør af hemmeligholdelse - styring af vores pengepolitik og dermed vores økonomi. Mens der i de seneste år, har Fed fået tildelt større rolle i tilsynet med reguleringen af ​​vores finansielle system, den nuværende lovgivning forbyder Specifikt revision af Federal Reserves overvejelser, beslutninger eller foranstaltninger på pengepolitikken. Denne mangel på ansvarlighed og gennemsigtighed har ført til glubske følger - og det skal slutte"

"Jeg vil gerne rose mine kolleger, både Republikanere og Demokrater, for deres afgørende støtte de esta regningen, og jeg vil rose min gode ven og tidligere kollega Dr. Ron Paul for hans lederskab i dette spørgsmål vigtigt. Jeg kraftigt opfordre Senatets flertal leder Harry Reid til at huske sin fortid og støtte denne lovgivning - som jeg har sagt så sent som i 2010 - og til at bringe Dette lovforslag i Senatet for en afstemning, vi kan levere den gennemsigtighed og offentlige ansvarlighed det amerikanske folk har brug for og fortjener. "

Den fulde regning kan læses her.

Nu hvor vi er på randen af ​​overgangen til det multilaterale økonomiske system er det kun klogt for den amerikanske regering og finansministerium til at begynde at distancere sig fra Federal Reserve og begynde at gennemføre skylden på dem( blame-game).

De, der har fulgt mit websted siden januar vil genkende den indlysende mønster af det spil som er igang. Kongressen har forhalet passagen af den nødvendige vedtagelse i 2010 af IMF reformer, som vil omstrukturere Bestyrelsen For Den Internationale Valutafonds Lovgivning, som tillader at den amerikanske FED dollar, bliver fjernet som den primære reservevaluta i verden og erstatte den super-dominerende valuta SDR.

Et andet aspekt af 2010 Reformer vil være at give mulighed for tilsætning af den kinesiske Renminbi til SDRs værdisæt. Renminbien internationalisers hurtigt og Shanghai Gold Exchange og er en vigtig del af denne proces.

Vi er vidne til dramatiske forandringer, der finder sted i år, og nyheder strømmer frem. Der kan næsten ikke en halv dag nu uden en anden stor økonomisk eller geopolitisk historie bryder ud. - JC

Læs følgende historie, også fra i dag


IMF advarer om risici fra alt for overdreven store indsatser på de finansielle markeder