Aug 12, 2014

$ 16,000,000,000,000.00 Federal Reserve løgne, er intet i forhold til guld og sølv kursmanipulation


12. August 2014

Here we go again. Det er ikke nyt, check min seneste artikel her. Nedenstående artikel's vision tager os dybt og måbende, endnu engang, ind i denne forbryderiske verden af manupulation af valutaer og ædelsten. Meget professionel, autentisk, brugervenlig, oplysningsartikel. Værd at læse. 

Af Christina Sarich, NationofChange

"I betragtning af den såkaldte 'venlige' indsats mod manipulation, som vi oplevede med præstationen af LIBOR-renten , formoder jeg at andre præstationer - mange andre præstationer - er legitime  efterforskningsområder." ~ CFTC kommissær Bart Chilton

Den Rigsrevision som anløb fra "Government Accountability Office" i Juli 2011, mod Federal Reserve, afslørede en af ​​de største løgne amerikanerne nogensinde har fået at vide - at Fed hemmelighed havde delt ud $ 16,000,000,000,000.00 til amerikanske banker, virksomheder og udenlandske finansielle institutioner overalt fra Frankrig til Skotland, men denne utrolige afsløring af bedrag, er intet i forhold til, hvad der kommer ud nu om manipulation af guld og ædle metal markeder.

Det misforhold af miskreditering, der hersker med de Kabbalistiske bankfolk og deres dukkeførere er ligesom tænderne på en hugormefisk (Vip Fish). Selvom væsen ser temmelig rædselsvækkende ud, vokser de sig kun til omkring 30 cm lange, og de ​​kan lide at bo dybt i mørke vande for at undgå afsløring. Naturligvis ser kæberne skræmmende ud på den forhistoriske udseende fisk, men kun så længe du holder dig dårligt informeret. Men hvis du havde håbet på, at ride uskadt gennem den formodede truende Globale Valuta Nulstilling eller revaluering (GCR), ved at købe guld og sølv, må du tro om igen.

Selvom Fed kaldte de hemmelige aftaler om udlån af $16-billion-dollar, en redningspakke, en "all-inclusive låneprogram" - var det ikke andet et kup. Samme incitament som gælder vores råvaremarked på guld, sølv, platin og andre ædle metaller, sker lige under vores næser, i dag. Disse markeder er manipuleret for at fylde lommerne på store finansielle institutioner - som allerede var reddet ud af Cabal's penge. Det er en videreførelse af arven fra at give "den berettigede" mere berettigelse.

Denne manipulation fremgår på en række måder. I løbet af de næsten 5.000 år, hvor menneskeheden har haft minedrift / raffinering guld og sølv; guld / sølv prisforhold har i gennemsnit været omkring 15: 1. Alligevel i øjeblikket (og gennem alle de seneste årtier med sølv manipulation) er dette forhold blevet undertrykt ned til 50: 1 (eller lavere).

Christopher Pia, en hedge-fond erhvervsdrivende hos Moore Capital har lige fået en-million-dollar bøde for kursmanipulation af ædle metaller, men hans tidligere bøder tonede endnu større. Han betalte en bøde 25 millioner dollar for at afvikle forskellige CFTC påstande om forsøg på kursmanipulation og tilsynsmæssige krænkelser i april 2010 uden at indrømme eller nægte påstandene. Han er bare en lille haj i det store hav, også. Hvis disse bøder, som alene var afgjort i retten, kan du forestille dig den samlede dollarværdi af ​​de markeder, han plottede mod.

Derudover har Kinas Rigsrevisionschef identificeret $15,2 milliarder dollar i lån med forfalskede guld ifølge Rigsrevisionens hjemmeside. Det er blevet anslået, at op mod 80 milliarder dollars blev fremført i guld støttede lån alene, ifølge Goldman Sachs, som citeret i en Bloomberg artikel i dag.
 
Desuden har Financial Times fjernet en artikel fra sit side for nylig, med afsløring af guld-market-manipulation, fordi det var alt for "følsom." Du kan se en bevaret eksemplar af artiklen her. Artiklen bekræfter, at guld priserne blev manipuleret 50% af tiden mellem 2010 og 2013.

"Resultaterne kommer midt i en sonde af tyske og britiske
 tilsynsmyndigheder i påståede manipulation af guldprisen, 
der er sat to gange om dagen af Deutsche Bank, HSBC 
[en New York baseret erhvervsbank], Barclays, Bank of Nova Scotia, 
og Société Generalein en proces kendt som London gold fixing ".

Læs mere her