August 05, 2014

David Wilcock Opdatering via Benjamin Fulford blog - 4. August, 2014

Hvem er David Wilcock: David Wilcock er en professionel foredragsholder, filminstruktør og forsker af gamle civilisationer, bevidsthed videnskab, og nye paradigmer af stof og energi. Hans kommende Hollywood-film CONVERGENCE afslører bevis for, at alt liv på Jorden er forenet i et felt af bevidsthed, som påvirker vores sind på fascinerende måder. Divine Cosmos er den officielle Internet side, hvor derfindes tusindvis af gratis sider af videnskabelig og spirituel information om åndelig vækst, Ascension og udviklingen af bevidsthed. David kommentere altid på hvad Benjamin Fulford udgiver, fordi meget giver mening. 

Herunder et sammendrag af hans kommentar til Benjamin Fulford's blog den 4 August.

---------

Comment by dwilcock on August 5, 2014 @ 12:22 am

Wow. Ben bør gøre resuméer oftere. Dette er en stærk stykke. En vigtig detalje, jeg blev mindet om for nylig, at Ben aldrig har lækket ud:

Tilsyneladende er oppositionen blevet stærk nok til, at Saudi-Arabien ikke længere accepterer amerikanske dollars for olie,  siden begyndelsen af ​​dette år. Enhver, der ønsker at købe Saudi olie skal betale dem med en anden form for valuta.

Det synes svært at tro, men det kom fra upåklagelig kilder. Dette er grunden til fracking har optrappet i USA samt udviklingen af ​​oliefeltet North Dakota. Jeg vil frigive de to-og-en-halv times russisk dokumentar med Fulford og mig snart, forhåbentlig i dag eller i morgen.

Det ser ud til, at vi kommer til at se en fuldstændig finansiel systemgenstart inden udgangen af året i det tempo tingene går nu.

Comment by dwilcock on August 5, 2014 @ 12:41 am

Læs mere her ..
Som en yderligere bemærkning, vil jeg sige den største ting der mangler i denne sammenfatning er grunden til, Cabal har været systematisk at dræne planeten af finansielle ressourcer og skubbe det så tæt ud over kanten.

Det store perspektiv er, at der har været en massiv militær oprustning til at kæmpe en potentiel krig mod udenjordiske trussel. Cabal fortæller os dette igen og igen igennem bogstaveligt talt hundredvis af forskellige film og tv-shows.

Den infrastruktur, de har bygget op, er enorme, og omfatter underjordiske anlæg, månens faciliteter, store skibe og andre steder i universetet, såsom på asteroider, Mars, andre måner i vores solsystem, osv.

Der vil ikke være større paradigmeskift i vores historie end den, vi går igennem, da dette er kendt. Det undskylder ikke handlinger for Cabal, men det forklare mere om, hvad der foregår.

Den opfattede alvor af ​​denne krig, og behovet for at bekæmpe mod det, er en anden god grund til, hvorfor så mange mennesker, "på indersiden" af dette niveau blive involveret. De ville heller ikke ønsker at gå tilbage til den almindelige verden, som de ville være fuldstændig afskåret fra alle disse eksotiske legetøj og spændende nye venner, allierede og fjender.

Desuden, hvis nogen forsøger at tale, ville de blive dræbt - og som jeg sagde før, det store flertal af mennesker, der kommer ind i denne separate, opdelte verden ender aldrig at får lov til at vende tilbage til overfladen af ​​vores egen planet eller anden grund, på ethvert tidspunkt.

Det ser ud til, at de har brug for at fortælle os snart, af række forskellige årsager - herunder at velvillige udenjordiske væsner, nu tvinger dem til. Meget af de narrestreger, som vi ser i verden lige nu telegrafer et sidste fortvivlet forsøg på at skabe en ny krig, med alle midler, at distrahere eller opveje en massiv forandring, som sandsynligvis uundgåelig uanset hvad.

Du bliver nødt til at give dem kredit for at bekæmpe så hårdt, selv når det er indlysende, at de vil tabe. De nådefulde, er langt mere magtfulde end de er. De ved, hvem disse mennesker er, og de har fået at vide, hvad de skal gøre. De har simpelthen ikke ønsker at opgive magt og kontrol, de føler, de har.

Vær på vagt for den nye video ... den langsom åbner dørene ind til en denne verden ved at diskutere de underjordiske baser, selv om det egentlig bare er en kort introduktion.

- David
divinecosmos.com----