July 08, 2014

Hvem er Illuminati - igangværende verdensomspændende udrensning - Aktuelt

Udgivet første gang den 8.Juli 2014 af Verdensalt

"When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth" - Sherlock Holmes

Tid til fuld bevidsthed
Hvad og hvem Illuminati er for en størrelse, kommer jeg tilbage til - det meste spektakulære stunt er, når troen på magt, kontrol og grådighed forbliver en livsstil blandt en elite. Men hvad sker der når festen er slut, de overbetalte prostitueret er gået hjem og sprutten og dens afhængighed slutter, fordi ens eget "jeg" og underbevidsthed tager over, trængt af dårlig samvittighed, andre magtindehavere banker på døren, slæber ind ned i fangehulet. Man kan enten forsøge at smutte i skjul og gemmer sig, fornægte, tier i al evighed - eller slutte fred. Folk ved udemærket godt hvad de fortager sig af umenneskelige tugter. 

Ikke mindst Illuminati klanen som jeg anser for de farligeste i verden

Brutal kort og illustrativt forklaring af illuminati


Ordet elite minder nok de fleste mennesker som værende en lille lukket gruppe af rige folk, der underholder sig med smarte overklassefester, uendelige muligheder, uanede af penge til kasino og hestevæddeløb. Men det er noget helt andet. Den elite, der er den del af eliten, der kalder sig Illuminati ("de oplyste"), indeholder 13 utroligt rige, zionistiske familier, der er i konstant kontakt med hinanden.

Deres navne er sandsynligvis Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair og Windsor, men denne liste er holdt skjult fra omverdenen så omhyggeligt, at nogle kilder nævner andre navne. De støttes af yderligere 300 familier, ofte med kendte navne som Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt og Schiff. Mange magtbegærlige folk blander sig med dem så godt, som Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Tilsammen kontrollerer de stort set alt magt og penge i verden.

De betjener sig af utallige organisationer og ordrer, såsom Vatikanet, FN, Verdensbanken, CIA, NSA, FDA, Smithsonian Institute, Council on Foreign Relations, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones og mange andre. Illuminati har arbejdet på en hemmelig dagsorden for hundreder af år, som formodes at langsomt, men sikkert tage dem mod New World Order. Det betyder, at verden kun vil have én regering, der styrer alt, og hvor borgerne har næppe nogen rettigheder. Antallet af borgere, er ikke længere tilladt at være over 7 milliarder, som det er nu, men derimod ca. 500 millioner på det mest. Resten skal udryddes.

Illuminati har mistet al respekt for menneskeliv og er korrupte ind til benet. De blodlinjer af de 13 familier gå så langt tilbage som den sumeriske æra og de holder disse linjer som rene som muligt ved løbende at gifte sig indbyrdes. De udgør også toppen af ​​den mest magtfulde organisation i verden, frimureri. De indspillede deres planer i en 'Stonehenge'-lignende monument i Georgia, USA: den såkaldte "Georgia Guidestones". Intet på dette monument nævner deres mørke natur, men selvfølgelig er de omhyggelig med at holde dette hemmeligt.

Ligesom med andre Illuminati institutioner, såsom virksomheder, banker, medier, den farmaceutiske industri, retsvæsen og regeringer, har de lavere rækker i frimureriet ofte ingen idé om, hvilken slags system, de rent faktisk støtter. De er normale mennesker, som dig og mig. "Jo højere oppe du sidder, jo mere korrupt er de". Denne magtstruktur fungere fordi ingen snakke over sig, de er uvidende. Så snart de indser, hvordan systemet rent faktisk fungere, bliver de bange for konsekvenserne, hvis de taler over sig. Indenfor rækkefølgen af ​​Illuminati det er ikke ligefrem værdsat, når nogen taler. Som det er blevet sagt, et menneskeliv er intet værd i de kredse, så hvem bliver for generende er simpelthen elimineret.

Ultimative agenda 


 1. Illuminati & hemmelige selskaber anses for aktive og deres nuværende eksistens er faktum. 
 2. New World Order ultimative plan er; masse folkedrab, hvor de har planer om at udrydde 80-90% af befolkningen på planeten.
  • Mål af NWO: 
   • Globale kontrol & manipulation 
   • Penge, magt, undertrykkelse, fattigdom 
   • Sprede sygdomme 
   • Hjernevaskelse 
   • Affolkning: via flygtningslejre, racehygiejne (GMO modificeret mad, vacciner, osv.), befolkningskontrol, barnløshed, kemikalier, styring af vejrer
   • Afbrydelse fra guddommelighed: Forebyggelse af oplysningstiden, holde os i de lave vibrationer, menneskelige højere magt og sande evner, kærlighed, lykke, lighed, fred, social-emotionelle intelligens, forenelighed med naturen 
   • Undertrykkelse af livet uden for Jorden & vores viden 
 3. De har manipuleret hele historien om den menneskelige art. Vi svømmer i løgne
 4. Nyhedsmedier er ikke troværdig. TV [og andre medier] er en ren hjernevaskning. 
 5. Elite er overalt, høj som lav rangeret.  
Hvis nu vores egen såkaldte "ledere" ikke var korrupte ( sovende & utilsigtet korrupte), så ville folk hurtig indse, at eliten manipulerer os fra toppen. Men hvis de løgne er beskyttet på et lavt niveau, de forsikrer folk holder sove, ikke er klar, ikke vågen.

Snart ser vi massive arrestationer af Illuminati og Cabal toppen.

Alle kort bliver lagt ud på bordet nu, lav Jeres egen research og vurdering

Disse dage, bliver flere og flere renset på mange niveauer. I sidste uge så døde Richard Mellon Scaife, en af ​​ejerne af Federal Reserve Board. Han følger Richard Rockefeller, flere medlemmer af Warburg familien og mange andre. 

Bush,  JP Morgan nexus er også under alvorligt angreb. I sidste uge, var der uanmeldte dødsfald på mindst 5 flere bankfolk forbundet med Bush. Nu JP Morgan Formand Jamie Dimon har meddelt, at han har kræft. Kilder tæt på Dimon siger han planlægger at "simulere" sin død, før det bliver virkelig seriøst. Masser af mord som bliver udført i al tavshed af bankfolk, for at forhindre dem vise hovmod og gå bage ryggen på Führen Bush Sr.  Beskeden er klar tale til Bush jr.: "De kommer, og der er ingen steder at gemme sig".

Anholdelsen af ​​den tidligere franske premierminister Nicolas Sarkozy om korruption i sidste uge var også en del af den igangværende verdensomspændende udrensning af klikens øverste rækker.

Måske finder det største angreb mod kliken sted i London. Den britiske presse har masser af artikler om en større pædofil skandale mod snesevis af politikere. "Det er nogle af de mest rædselsvækkende påstande om børnemishandling, du kan forestille dig", var, hvad det britiske Daily mail udtrykte det.

Hvad den britiske presse stadig ikke rapporterer, er, at afpresning af politikere end pædofili er blevet brugt til at manipulere britisk politik, ifølge MI5 kilder. Især det faktum, at populære BBC tv-personlighed Jimmy Savile " var kilden til levering af "drenge" til tidligere premierminister Ted Heath. Den myrdede journalist Christopher Story som regelmæssigt beskyldte tidligere premierminister Tony Blair for at være pædofil. Blair, som vi alle ved, er en krigsforbryder, der blindt fulgte George Bush Jr. i voldtægt og plyndring af Irak. Under alle omstændigheder er den omstændighed, at aviser i Storbritannien skriver om dette, og politiet efterforsker er et tegn briterne rydde op i deres politiske system.

Situationen med børnemishandling og børnemord siges at være langt værre i Washington DC, men hidtil ikke bliver gjort noget ved det i USA; Dette er én i en række artikler taget fra øjenvidneberetninger, foran Den Internationale Common Law Domstol i Bruxelles. Fem internationale dommere undersøger beviser om voldtægt af børn, tortur, mord og kidnapning angiveligt udført af den globale elite medlemmer af et netværk kendt som niende Circle Satanic Child Sacrifice Cult. Regelmæssige Ninth Circle børneofringer siges at finde sted i katakomberne i katolske katedraler, Vatikanet, på private godser og parker og offentlige militærbaser i Belgien, Holland, Spanien, Australien, Irland, Frankrig, England og USA. Mindst 34 barne massegrav blev identificeret i Irland, Spanien og Canada - og nægtede udgravning af de respektive regeringer, Crown of England og katolske kirke. Navngivet som til stede i niende Circle aktiviteter var pave Francis, tidligere pave Ratzinger, anglikanske, United Church of Canada og katolske kirke embedsmænd, herunder Cardinals; medlemmer af de europæiske kongefamilier, herunder dronning Elizabeth og prins Phillip; embedsmænd i den canadiske, australske, britiske og amerikanske militær og regeringer, herunder USA CIA, plus fremtrædende ministre, dommere, politikere og forretningsfolk fra USA, Belgien, Holland, Canada, Australien, Frankrig, Irland og Storbritannien.

Ganske få år siden, var Bill Gates offentligt ude og erklære, foran et levende publikum, at brug af vaccinationer strategisk kan medvirke til at reducere verdens befolkning med 15 procent. Mange hævdede, at det var en fortagelse - verbal tastefejl. Publikum og mainstream medier har tilsyneladende ignoreret det. Men i den faktiske verden og under Illuminati's ledelse, er  befolkningskontrol er en del af verdens dagsordenen og vaccinationer er bot et middel. Læs videre her

Der har desuden været en masseopsigelser og selvmord indenfor banksektoren siden 2008, amerikanske militær og top-generaler er også udskiftet.