July 10, 2014

Hvem er Annunaki - Del 2/2 De selvbestaltede guder's indflydelse på globale samfundsorden og bankkonsortiumUdgivet den 10. juli 2014 af Verdensalt.dk

Sidste indlæg -1/2: kom vi ind på de ældste historiske kilder og Annunakierne - de faldne Engle - guderne som prægede jorden og sumeriske efterkommere for 6.000 år siden. Præste-guder og introduktionen af begrebet "penge" som vi kender det idag.

Indlæg - 2/2: Denne del er teorier om vores forfædre som går endnu længere tilbage end Annunakierne tidsperiode. Jeg ser  også på forbindelsen af vores DNA streng kaldet "affald" eller "rest" DNA. Sidst en teori omkring Universets energier i form af frekvenser og vibrationer.

Uundgåeligt vil der dukke spørgsmål hos enhver seriøs søgende individ: "Hvor kommer den esoteriske viden fra?" Hvem har givet de åndsvidenskabelige svar, som forskere, tænkere og filosoffer i alle tider har stillet sig selv? Svaret kunne være; mestrene, skaberne, vores efterkommere. Disse medlemmer har ad forskellige kanaler givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, som et menneske kan stille: "Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg hen? Og hvorfor?"

Forsøger, at åbne pandoras æske med nogen svar omkring vores allerældste efterkommers historie


I disse dage, vil du finde et væld af kanaliseret materiale på internettet, der hævdes at komme fra forskellige enheder og kollektiver. Der er endda kanaliserede budskaber, der hævder at komme fra rumvæsener - fysisk, teknologisk og åndeligt avancerede væsener fra andre verdener, der holder et vågent øje med vores planet og bistå os med vores løbende fysisk og åndelig evolution.

Der er masser af teorier om, hvorfor de ikke direkte har vist sig selv, og blandt dem er tanken om, at deres udseende ville krænke vores kollektive fri vilje, ved at vise os noget, vi ikke er parat til at se. Tænk over det - hvordan ville du reagere, hvis et ti-etagers moderskib pludselig vidste sig fra sit slørget skjulested og landede i din egen baghave?

Der er et væld af teorier, der forsøger at forklarer, hvorfor "de ikke-jordiske væsner" (de større åndelige kræfter hjælper til at udvikle os), har ikke vist sig for menneskeheden.

Gang på gang dukker betegnelsen "Galactic Federation of Light." Hvem er de og hvor kommer de fra, vi er nødt til at gå meget lang tilbage i livets oprindelse.

Vælger man ikke at tro, lever man i benægtelse. Vi kan naturligvis leve i vores 3D Matrix af illusion med skyklapper på øjene, men siden 21 December 2012, er vores verden som vi kender den, i meget hastig forandring. Vores efterkommere er stadigvæk et mysterie, her er et bud, søg selv viden og dan Jeres egen mening.

 • Vi er alle efterkommere af en aquatic (vanddyr) abe-lignende skabning, der levede på den tredje planet fra dens sol, en stjerne vi kender som Vega - vandbaseret planet. 
 • 6 millioner år siden, fik beboerne fra Vega besøg fra Solis systemet som viste Vega'ernes beboer hvordan de blev fuldt bevidste væsener. 
 • Med dette møde, fuldte andre planeter og væsener med, som førte til dannelsen af det som nogen måske har hørt kaldet "Light konføderation" via Lyra konstellationen. 
 • 4 millioner år siden, nåede Light konføderationen Sirius og forvandlet til en ny organisation, den Galaktiske Federation of Light. Det var denne hellige union, der i sidste ende koloniseret Solis systemet. Disse kolonier blev hærget af Ancharan Alliance og tvunget til at flygte.
 • 2 millioner år siden, under sandet af Mars og giftige gasser fra Venus ligger enorme oceaner af vand. Ultimativ våben blev brugt af den tidligere Anchara alliance som oversvømmede disse farvande, da de invaderede dette solsystem. Resultaterne fra dette angreb, kan ses på de særlige ruiner af Mars og afmærkningerne af Uranus. Venus, som Mars, var dækket med vand som ligger lige under overfladen. Alle disse områder er hule og særlige samfund opholde sig i disse indre verdener. 
 • 900 tusinde år siden vendte kolonisterne tilbage og bosætte sig på Gaia (vores jordklode)
 • Denne gruppe er oprettede sit hovedkvarter i vores "Indre Jord" og også afviklet på en stor ø -  et kontinent som er kendt i dag, ved navnet, Lemurien. Denne koloni som levede på landjorden begyndte langsomt at ekspandere. Deres opgave var at støtte og vedligeholde de forskellige økosystemer.
 • Ca. for 300.000 år siden blev Jorden koloniseret af væsener fra Centaurus og Pleiades,
  de fleste af dem beboede en stor ø - et kontinent i nutidens Atlanterhavet. Indbyggere kaldte denne nye koloni for "Atlantis", men blev rivaler med Lemurierne.
 • Ca. 50.000 år tilbage, gav Lemurierne hver af sine kolonier samme ens status. Atlantiderne så dette som en lejlighed til at udøve deres dominans på landjorden af Gaia.
 • Ca. 25.000 år siden, blev Atlantiderne og deres mørke allierede ramt på landjorden og  Lemurien. Lemurianerne(Agartha) trak sig tilbage til deres Indre Jord rige. Dette efterlod atlantiderne ansvaret for landjorden af Gaia. Igennem årtusinde bandlyste Atlantiderne, via politisk, de mange børn af de herskende eliter der var stærkt imod dem, til en halvø i Middelhavet kaldes "Ionia." Til sidst angreb Atlantiderne denne koloni "Ionia"
 • Beboerne i Atlantis og deres globale allierede flygtede til en anden verden, der kredsede rundt om en stjerne i Centaurian konstellation, der er kendt for dig som Beta Centauri.
 • Denne katastrofe efterlod to grupper af væsener på Gaia. Den første var en gruppe af særlige menneskelige hybrider kaldes, Anunnakierne. Den anden gruppe var vores forfædre, men med  "begrænset bevidsthed". Disse to grupper, dannede med hjælp fra himlen, snart et symbiotisk forhold.
 • 13.000 år senere indtil nu, opstod et mærkværdigt forhold til Anunnakierne, fordi de ansås  som "guder" og vores forfædre. Denne fase af vores lange rejse er blot begyndelsen på, hvordan du skal gøre for at få fuld bevidsthed igen. Anunnakierne efterlod en herskende gruppe, der forvandlet sig igennem årtusinder til, det vi idag kender som den mørke klike. Denne gruppe bliver fortrængt fra magten i disse tider. Denne transformation omfatter vores hellige væsener (Galactic Federation of Light), der kommer fra alle dele af vores verden. 
 • Deres programmer vil endeligt befri os alle og give velstand og nye styreformer (N.E.S.E.R.A)
 • Andromedan council vedtog et direktiv, som betød at alle udenjordisk tilstedeværelser ( Short Grays, Tall Grays, Indigenous Reptilians, Draconian Reptilians, Alpha Draconians) og Deres indflydelse, vil være borte fra vores planet senest 12. August, 2003.  

Aktivering af vores 12-strengede DNA

Med tiden kan vi udvikle flerestrengede DNA
Galaktisk lys fra solen giver os den "viden" som bidrager til vores bevidsthed og forståelse i dag som bliver født via aktivering af vores "affalds" DNA. Når vores "affalds" DNA bliver aktiveret, begynder en proces i vores krop og vi kan nemmere modtage en højere bevidsthed.

Forestil dig at være i stand til at aktivere din sovende, "junk" DNA? I de seneste nyheder, har forskere og genetikere opdaget tre og fire DNA i menneskeceller, mens nogle genetikere tror, vi snart kan udvikle helt op til 12-strengede DNA.
Er det muligt, at vaccinationer, chemtrails og GMO har fungeret som DNA-hæmmere indtil dette tidspunkt?

Til dem, der vil gå mere i dybden på denne teori, link til artiklen med titlen, “Spontaneous Evolution Has Arrived!“ Brave Toddler Alfie Clamp fra England er den første person i verden til, at blive født med en ekstra streng i hans DNA - syvende kromosom, som har en ekstra arm, en tilstand så sjældent, at læger ikke engang har et videnskabeligt navn for det. Det har givet drengen mange komplikationer i hans unge liv, forældre som er usikker på Deres søns levealder, en to-årig dreng som allerede er kørt på hospitalet seks gange, fordøjelsesproblemer m.m.
Dr. Berrenda Fox som er holistisk praktiserende læge i Mt Shasta, Californien udtaler sig i et interview omkring DNA forandringer i mennesker og hvilken muligheder det medfører.
Doktor Fox beskriver, at vi står i en evolutionær forandring, men vi ved ikke, hvad vores DNA ændres sig til. Alle har en  en dobbelt helix af DNA. Hvad vi finder, er, at der er andre helixer, der bliver dannet. I den dobbelte helix er der to DNA-strenge rullet ind i en spiral. Det er Doktor Fox's  opfattelse, at vi vil udvikle tolv helixes. I løbet af denne tid, som synes at have startet måske 5 til 20 år siden, har vi været muteret. Dette er den videnskabelige forklaring. Det er en mutation af vores arter til noget, som det endelige resultat er endnu ikke kendt.

Ændringerne er ikke kendt offentligt, fordi det videnskabelige samfund mener, at det ville skræmme befolkningen. Men folk ændrer på celleniveau.
Doktor Fox arbejder med tre børn lige nu, som har tre DNA helixes. De fleste mennesker kender og føler dette. Mange religioner har talt om ændringen, og ved, at det vil ske på forskellige måder. Vi ved, det er en positiv mutation, selvom fysisk, mentalt og følelsesmæssigt det kan misforstås og være skræmmende.

Disse børn kan flytte objekter på tværs af lokalet lige ved at fokusere på dem, eller de kan udfylde et glas vand bare ved at kigge på glasset. De er telepatisk. Du skulle næsten tro, at disse børn er halvt engleblide eller overmenneskelige, men det de er ikke.

Doktor Fox mener vores DNA vokser i løbet af de næste par årtier, med undtagelse af mennesker født før 1940’erne, som ikke har været i stand til at gøre skiftet, men derimod næste generation af børn, med dannelsen en anden helix i vores levetid. Vores immunforsvar og endokrine systemer er de mest indlysende af disse ændringer. Det er en af de grunde, Doktor Fox arbejder med forskning i immunologisk test og terapi.
På et mere spirituelt plan, mener Doktor Fox, at vi vil se, så store DNA ændringerne, at ingen længere bliver syge – ego vi ikke længere er nødt til at dø ( tankevækkende). Vi vil være i stand til at lære af vores erfaringer, ikke gennem lidelse, men gennem glæde og kærlighed. Det gamle system smuldre væk, nok ikke uden stor kamp.
Dr. Peter Gariaev som forsker i DNA konkluderede, at DNA kan være det universelle sprog af spiritualitet, og tilføjer at "genetiske bølger" viser, at DNA fungerer som en holografisk computer, en del af et større hologram af virkelighedens information. Vores DNA har kapaciteten af hyperkommunikation-telepati, fjernbetjente fornemmelse- og følelser, sammen med andre psykiske evner. Vi har også mulighed for at omprogrammere vores genetiske blueprint med enkle ord og frekvenser.


Universets energier i form af frekvenser og vibrationer


Et af de mindre kendte citater fra Nikola Tesla omkring fri energi ; "Hvis vi ønsker at finde universets hemmeligheder, tænk i energi, frekvens og vibration". Personligt ved jeg vi allerede har fri energi, men ikke metoder og konstruktioner til at udnytte det, eller rettere opfindere som ikke fik lov til at bruge det. (myrdet eller miskrediteret)

Hele universet er energi og hver grundlæggende element i den kendte atomare diagram består af energi på forskellige niveauer af vibrationer. Forskellen mellem de to elementer er forskellen i både den atomare struktur og vibrationenes niveauer.

Der er en frekvens eller vibration af energi, der fylder universet. Denne energi er ikke kun gavnlig, men også essentiel for alle levende celler, som menneske, dyr eller planter. Man udnytter denne energi med sit sind. Hver tanke overføres af denne energi. Ethvert aspekt af livet i det fysiske afhænger af denne grundlæggende energi eller kraft af universet.

Åndelig vækst er vores eneste formål og grund til at være i live på jorden. Hver enkelt menneske skal lære at udnytte denne energi til åndelig vækst og konstruktive formål. Konstruktiv brug (positiv brug) af denne energi hæver niveauet for menneskets bevidsthed, som til gengæld hæver niveauet af vibration eller frekvens. Ethvert individ har en unik vibrationsniveau. Alle menneskets jordiske problemer er alene skabt af den enkelte individs tankereflektioner. Hvad vi reflektere fra vores sind i form af tanker, vi skaber og modtager. Åndelig vækst kræver afskaffelse af enhver negativ tanke, der spreder "livskraften" eller vital energi.

Eksempler på at udnytte frekvenser og vibrationer kan blandt andet benyttes i vores naturlige postvand med en helbredende effekt eller rense forgiftet vand. Vi ville alle ha godt af, at finde netop den frekvens som sameksistere med os selv som individer. Det burde være muligt i form af den spirituelle element, ved at hæve vores egen energi niveau f.eks. ved at drikke vand som har gennemgået en process via bekræftigelser (Affirmations) eller ved simpel, at få vandet til at vibrere med en bestemt frekvens. (Gøres ved at sætte nogen høretelefoner på et glas vand 15 minutter med den frekvens man ønsker at manifastere) Læs mere her. Youtube har masser af spændende frekvenser at prøve. Andet eksempel med frekvenser og vibrationer er vi i stand til at åbne vores Pinealkirtlen. Gennem tiderne har det været kendt, at Pinealkirtlen er grænsefladen mellem de højere dimensioner og det fysiske rige. Ganske kort: Pinealkirtlen - også kaldet det tredje øje – er beliggende nær centrum af hjernen. Der findes masser af artikler out-there, lav Jeres egen research.