Jun 17, 2014

Forbliv på din sti mod ubetinget kærlighed - Frygt er glæde i forklædning


Hvordan guider vi os selv med kærlige intentioner, blive vores egen bedste ven, der altid er støttende, plejer vores bevidsthed og tillade ubetinget kærlighed.

Der findes et udtryk som er meget rammende for en kendt sindstilstand.”når du ligger i et dybt hul, stop med at grave”. De fleste mennesker er tunet ind på andres tilstand når det sker, men næsten helt ude af stand til at genkende det, når du selv ligger i hullet. Hvis du reagere voldsomt eller med vrede og truende adfærd, fortsætter du med at grave dig dybere ned, så lad vær, vælg i stedet at forblive rolig og fokuseret.
Vi føler os nogle gange opløftet og inspireret et øjeblik, i det næste, en følelse af energisk udmattet, træt, søvnig, irritabel eller ligefrem vred. Dette kan ske, selvom vi har de bedste intentioner for at forblive afbalanceret og i ligevægt


I disse tider, er det bedst straks at tilgive jer selv og erstatte denne afmagt af følelser og tanker med dem som er opløftende, inspirerede og minder dig selv om, at du er midt i den største transformation, som menneskeheden her på vores Jord nogensinde har oplevet, og at du har valgt at være en del af det.

Det er de tidspunkter, hvor tilpasningsevne og større fleksibilitet er påkrævet, og vigtigst af alt, en større venlighed til sig selv. Overhold dine indre dialoger og begynde at ændre de barske domme, du bærer over dig selv. Afspejl den venlighed du udviser til alle andre, mod at gøre det sammen til dig selv.

Illusteret eksempel:
Når du går ind i et supermarked, så ved du nogenlunde hvad du skal købe selvom der findes alt til din disposition, en dag handler du for en bestemt gruppe varer, anden dag køber du noget andet. Derimod går du jo ikke ind i et supermarked for at hive alt ned fra hylderne, skælde personalet ud for alle de usunde varer og himle op. Nej - du køber netop de ting som passer dig og dit velbefindende og er tilfreds med det.
Det samme gælder det underbevidste sind, tanker popper op hele tiden, frie flydende tanker, man tilfældigt er tunet ind til. Selvom man er tilfreds, god økonomi, sund levevej kommer disse tanker på afveje og kontrollere én, stopper én, til at fortælle dig, det kan du ikke købe, det er for usundt, du må hellere holde igen, du har ikke råd osv.
Så ligesom eksemplet med supermarkedet, lad vær med at være så hård med dig selv, du kan vælge at lade disse tankere passere og gøre netop det du ønsker dig, uden at tænke på, du skal købe noget sundere idag eller holde igen på de økologiske varer, nu hvor du ved, du råd til dem.

Så rådet idag er: "Elsk dig selv, accept dig selv, tilgiv dig selv" Når du virkelig gør en bevidst indsats for at behandle dig selv godt, og så gør det, vil du føle dig meget bedre. Når du føler dig godt tilpas, er det langt nemmere at håndtere ubehagelige ting, der sker for dig, som du ikke kan forhindre. 
Eller som William Shakespeare ville ha sagt det:"The slings and arrows of outrageous fortune"