June 19, 2014

N.E.S.E.R.A - Velstandsprogram - Konspirationsteorier

Udgivet den 19. Juni 2014 af Verdensalt.dk

N.E.S.E.R.A betyder "The National Economic Security & Reformation Act".

Bemærk: At skrive en historie om NESERA kræver en større lokalisering af diverse fodaftryk fra nettets univers, klistre brudstykkerne sammen for at skabe sandheden. Hvem som har de originale dokumenter, mener kun det er USA's højesteretsdommere og andre få personer som var/er direkte involveret og til stadighed har fået mundkurv på. Efter sigende er reformationens dokumenter på over 500 sider, jeg smider bare nogen af de vigtigeste punkter ud i æteren ( Liste med 19 punkter)

Mit indlæg går i sin enkelthed ud på at gøre konteksten forståeligt og vise den enorme kraftfulde betydning det har for de forenede Stater også verden omkring dem, hvis den bliver iværksat. Den bliver fundamentet for et "velstands program" Prosperity Programs som leder til total forandring i verden omkring os.  
NB: Det findes masser af misledende information om NESERA på nettet, vær sikker på det.
http://nesara.org/main/index.htm  ER MISLEDNING, smedekampangne af Bush administrationen.
Mit egen undersøgelse en hel del år tilbage leder til denne konklusion:

NESERA er den mest banebrydende reformation, ikke kun i USA men også får effekt i resten af verden i hele dens historie. Loven gør op med Federal Reserve Bank, IRS, Skygge regeringen og meget meget mere. (Money Go Round)

 • Hvad er en Gag Order - En retskendelse eller kontrakt, der forbyder de involverede i en sag fra at diskutere sagen offentligt. Det betyder (især i USA), total lukkede vandtætte skodder eller der vil være "alvolige konsekvenser". Den kan ligestilles med en confidentiality eller non-disclosure agreement.

 • Skygge regeringens har mestret kunsten at forhale, misinformere, boykotte at vedligeholde den allerede underskrevne NESERA aftale af naturlige grunde - de mister alt magt og helt sikkert også Deres "New World Order".

  Hvem tør stå op imod Onkel Sam og magteliten?
  Nogen konkludere der har været bevidste cover-ups så som gag order i millitæret, mistænkelige dødsfald til dem som forsøgte at fortælle sandheden, miskreditere de mennesker som mener at have oplysninger som leder til at regeringen / militæret skulle have sandsynlige beviser for ikke-jordiske tilstedeværelser på jorden. Kontrol af medierne, ruinere af individuelle liv og erhverv.  Andre snakker om mindkontrol, kloning, ja hvad man vælger at tro på, så er implementering af NESERA skelsættende faktor for magtelitens monopol og kontrol.

  På nuværende tidspunkt er det manges overbevisning, at Bill Clinton underskrev NESERA aftalen i 2000 (bekræftiget af kilder i militæret og NSA) dog fra sin spæde begyndelse har Bush Srvirksomhederne som var i lommen på regeringen, større banker, og The Carlyle Group været imod NESARA. For at hemmeligholde sagens detaljer, forseglede de sagsnummerene, og reviderede sagen inden den blev søsat via den officielle kongress registreringsdatabase, for at afspejle en erindringsmønt, og det blev derefter igen revideret endnu mere for nylig. Det er derfor, der er ingen offentlige optegnelser fra kongressen findes og derfor vil en undersøgelse i lovgivningen ikke give de korrekte oplysninger, før efter de rigtige NESERA reformationer offentliggøres.

  I kan selv fordybe Jer med historen bagved NESERA og kan hentes her ligesom en af den bedste Youtube forklaring er her.


  Punkt 1** og punkt 10,13: Kræver lidt forklaring:
  Samme øjeblik NESERA implementeres og stadfæstes, frigøres og nulstilles alt gæld så som billån, huslån, kreditlån alt som er bank relateret for alle mennesker. Bankerne får penge fra regeringen til, at få dette til at ske.
  Grundet til dette er simpel: Alle de mange årtiers ulovlig bank-og statslige aktiviteter gør, at man vil retfærdiggøre - en slags forløsning så at sige, så ulovligheder ikke kan ske igen( BASEL III er et godt eksempel). Nuværende er der ingen banker som man mener kan konvertere direkte til de nye regulativer som indføres via den nye US Trasury og nuværende Fiat money( der bliver opløst) til den nye US Treasury og indførelse af råvare standarden (guld, sølv, palladium). Money Go Round

  Det samme gælder en større oprydning af regeringen og kongressen som den ser ud i dag, grundet svindel og bedrag. Kommer vi til at se retslige efterspil og arrestationer. Bestemt ja også i Erupoa vær sikker på det i stor skala. Selv de højesteretsdommere som tidligere i 2000 var bemyndiget til, at få implementeret NESERA, ønskede simplehen NESERA afskaffet. Ligeledes ønsker medlemmer af Kongressen ikke at afsløre NESARA, fordi de er blevet bestilt af den amerikanske højesteret, som benægter dens eksistens, hvis man tør stå frem risikere man anklager om forræderi der kan straffes med døden i USA. Nogle medlemmer af Kongressen har faktisk blevet anklaget for at obstruere sagen. Efter signende har Minnesota Senator Paul Wellstone tæt på at bryde gag orderen, men hans private fly styrtede ned og dræbte hans kone, datter og sig selv.

  Umiddelbart efter NESERA vil den amerikanske præsident og vice præsidenten blive gen-indviet i den amerikanske forfatning efter implementeringen finder sted. Præsidenten vil sværge sin ed til "fred" derefter forventes det at den internationale finansielle bank verden vil de-regulere og ændre Deres monetære system til indførelsen af råvare guld standarden.

  Nok om det..
  Herunder den forkortede udgave af de ændringer som NESERA implementeringen medfører:

  1. ** Nulstille alle kreditkort, realkredit og andre bankgæld ophører på grund af ulovlig bank-og statslige aktiviteter. Her er Federal Reserve's værste mareridt =tilgivelse af gæld. 
  2. Afskaffer indkomstskat.
  3. Afskaffer IRS (samme som den danske SKAT). Ansatte overføres til den nye US treasury 
  4. Indfører en ny beskatning for regeringen (flad rentestruktur på 14%) der kun indføres på nye anskaffelser. Med andre ord vil mad og medicin ikke beskattes.
  5. Øger fordele for ældre borgere
  6. Returnere forfatningsloven til alle domstole og juridiske anliggender
  7. Genfremsættelse den oprindelige ændringsforslag for titel adel (1810 indførelse i den amerikanske forfatning, få mulighed for at strippe titler af adelskab fra hvem som man ville)
  8. Etablerer nyt præsidentvalg og kongresvalget senest 120 dage efter NESARA udmelding. Den midlertidige regering vil annullere alle nationale nødsituationer og vende os tilbage til forfatningsretten.
  9. Overvåge valg og forhindrer ulovlige valg aktiviteter for særlige interessegrupper
  10. ** Opretter en ny US Treasury regnbue valuta bakket op af guld, sølv og platin ædle metaller, slut med konkurser i USA iværksat af Franklin Roosevelt i 1933
  11. Forbyder salg af amerikansk fødselsattest optegnelser som løsøre ejendomsobligationer af US Department of Transportation
  12. Indleder ny US Treasury Bank System i tilpasningen til forfatningsret
  13. ** Fjerner Federal Reserve System. I overgangsperioden Federal Reserve vil få lov til at operere side om side af det amerikanske finansministerium i et år med henblik på at fjerne alle Federal Reserve noter fra pengemængden
  14. Gendanner finansielle privatliv
  15. Indføre / sværge ed for alle dommere og advokater til den amerikanske forfatningsret
  16. Indstiller alt aggressivitet via den amerikanske styret regerings militærog som foretager over hele verden
  17. Etablerer fred i hele verden
  18. Frigivelse af  enorme summer af penge til humanitære formål (Prosperity Programs fra den Kinetiske aristokratiske familier)
  19. Aktiverer frigivelsen af over 6.000 patenter undertrykte teknologier, der bliver tilbageholdt fra det offentlige under dække af national sikkerhed, herunder gratis energi enheder, antigravity og soniske helbredende maskiner   

  Lad mig smide et par sten i ønskebrønden....

  Vil blot opsummere igen og igen fra mange af mine indlæg og sider, vi er under en voldsom transformation som gør, vi kommer til at opleve en vidunderlig-forunderlig-forandring for at sige det mildt. Når og ikke hvis der bliver globale forandringer, monetære system, magtskifte i magteliten, bevidsthed, åbenhed, fred, kærlighed til alle  ( selvom vi ikke ligefrem kan skimte solen igennem tågen af kaos)