Apr 11, 2015

(Reblog & Repost) Dansk forsvarspolitik, politi og efterretningsvæsen i cahoots med USA - the untouchable society - 11. April, 2015

Udgivet den 11. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Læs også: USA's marionetdukke & tro væbner - Danmark version 2014

"The Untouchable Society" sætter dagsorden med rigdom, stormagtfordele,  teknologiske- og militære overlegenhed, mens danske teflon politikkere i årtier, ikke tør bøje af, bruge vores værktøjskasse af dekreter, veto, fastholde en vis integritet eller sund værdisæt   

Vi kan lige så godt lade være med at benægte det. Danmark er en af USA's ældste allierede som har formået at amerikanisere vores kultur, viden og de varer vi køber og i visse tilfælde har været underlagt deres dominans, for at fremme vores indflydelse på verdenscenen og beholde vores AAA ratings. De danske regeringsledere igennem tiden,  bejler og gejler for opmærksomhed hos den amerikanske administration, lobbyister til magtfulde virksomheder, men det er ikke altid solen, skinner tilbage mod Dannevang, vi er små og ikke strategiske vigtige nok.   

Vidste du Danmark anerkendte USA allerede i 1792, og der var en dansk diplomatisk repræsentation i USA allerede i 1801?. I 1827 kom der så en amerikansk diplomatisk repræsentation i Danmark. Kun afbrudt af Tysklands besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig har Danmark og USA været nære allierede i hele perioden og især eftertiden hvor begge lande var med til at stifte NATO. Den dag i dag er samarbejdet i NATO, hvor begge lande er nøglemedlemmer, en hjørnesten i forholdet mellem de to lande.

I 1947 blev USAs diplomatiske repræsentation i Danmark ophøjet til ambassade. I forhold til landets størrelse er ambassaden i København ret stor. Den er den ubetinget største udenlandske repræsentation i Danmark og huser en række regionale hovedkontorer, blandt andet State Departments videnskabs- og teknologiafdeling, Drug Enforcement Administration, Department of Homeland Security og FBI-kontoret. Dansk-amerikansk forening DIF blev stifter tilbage i 1922,
danskere har flere by-steder i USA, så som Solvang i Santa Barbara County (besøgt flere gange),
Danish Windmill Elk Horn, Iowa USA (Spise med Price). Statsministeren og gud-ved-hvem-ellers holder taler ved den årlige Rebildfestival, for markere det stærke venskab og de kulturelle bånd mellem mennesker i USA og Danmark. 2012 fejrede de 100-årsdagen.

Jeg er slet ikke i tvivl om, vi er "fanget" i det game som kommer direkte fra den amerikanske kutur, men også de geopolitiske "hemmelige" aftaler vi har med USA siden oprettelsen af Thule basen på Grønland. USA er verdens største supermagt, som er styret af en skjult dagsorden, indtil videre ihvertfald. Spørgsmålet er om hvorvidt vi går ned sammen med USA, når vi vælger at nurse og pleaser, vende tomefingren nedad til Rusland og dermed også BRIC alliancen? Medlemskabet hos magteliten og de tætte relationer til USA er ikke for hvem som helst jo. 



UPDATE! FALSE FLAG, FALSE FLAG, FALSE FLAG

2015, efter angrebet i Frankrig på bladet Charlie Hebdo, er et nyt tegn på ændringer i den gale retning, ikke alene i den amerikanske regering men også rundt omkring i Denmark, Europa,  Frankrig er dog "begyndt" at mistænke. Jamen hvorfor - fordi, det er nu meget nemmere, at vedtage Lovgivning om bekæmpelse af terrorisme, som tillader at "udstille" lande eller grupper som terrorister eller spionere og det bliver nemmere for statsapparatet at fratage borgere rettigheder. Gør dig selv den tjeneste og undersøge mine påstande selvCISPA er tilbage. Du kan måske huske lovforslaget, som "Cyber Intelligence Sharing And Protection Act" eller snarere som "den værste-katastrofe-over-privatlivet-usa-nogensinde-har-stået-overfor." Republikaneren Dutch Ruppersberger genindfører lovforslaget overfor House Intelligence Committee i regi af forebyggelsen af en ny Sony hack. Dvs. basalset, lukker de internettet efter godt befindende, basalset kommer de til, at spore hver enkelt person på internettet, de ønsker ikke, at de nye medier eller alternative medier (som min blog ) videregive information som kan kompromittere dem. Ligesom den almene dagspresse og de officielle nyhedsmedier så småt er begyndt at stille spørgsmål til, alt hvad regeringerne foretager sig!! Dog er vagthunden stadig på plads, ingen journalister TØR stile spørgsmål og udføre rigtigt journalistisk arbejde, så er de fyret 2 sekunder efter (også i Danmark) ALLE er topstyret  af 5-6 Monolithic Corporations, som igen er styret at regerings centrale banker. Danmark går ikke fri, læs min artikel igennem.


Anders Henriksen, der er lektor i folkeret ved Københavns Universitet, og som bl.a. stod bag rapporten DIIS i 2011, sagde »Vi efterlyste en større offentlig debat om, hvad vi skal bruge amerikanerne til, og hvordan vi får gjort vores indflydelse gældende. Ud fra det, vi kan se, er der ikke grund til at tro, at vi har fået en mere strategisk tilgang til indflydelse i USA siden dengang,« siger han.
Michael Böss Berlingske "Ideologierne er døde og de politiske partier ligner hinanden. Den amerikanske samfundsforsker Ronald Inglehart har svaret på hvorfor. I takt med at vi er blevet rige, stemmer vi ikke længere efter klasse, men efter værdier. Demokrati er en udløber af rigdom" I en anden sammenhæng peger Inglehart på tolerante sociale normer og demokratiske politiske systemer i Danmark, Island, Schweiz, Holland og Canada, som alle rangerer blandt de 10 lykkeligste lande i verden ...
Socialistisk ArbejderavisThi kendes for ret. Danmark har som kolonimagt været lige så undertrykkende som andre kolonimagter. Thulebasen - En beskidt historie om dansk imperialisme. Den danske regering ønskede at vise sin velvilje overfor USA og dets militærstrategi og dermed fastholde en væsentlig position i NATO, netop via baserne i Grønland og på Færøerne. Derfor valgte den danske regering, at lade et antiskytsanlæg omkring Thulebasen tvinge 30 familier væk fra fangstområder, som deres familier havde levet af i generationer. Thulefamilierne fik fire dage til at flytte til Qaanaq 140 km nordpå. Her måtte de bo i telte indtil træhusene, de fik som kompensation, var færdige.
Syddansk Universitet har et projekt igang med Amerikaniseringsprocesser i Danmark 1945-1975. Amerikanisering handler om overførsel og bearbejdelse af amerikansk kultur, viden og varer. Bl.a. gennem studier af ungdomskultur, reklamebranchen, Marshall-planen og forestillinger om det gode liv. Coca-Cola, Cornflakes og Cowboybukser er blot tre af de ting, vi har importeret fra USA, og som nu er en del af danskernes hverdag. Programmerne i tv, musikken i vores mp3-afspillere, biografernes film og spillene på vores computere har også et højt indhold af amerikansk import, bare for at tage et par eksempler. Kort sagt er vi på mange måder blevet amerikaniseriset.
Kan vi ikke genoplive den danske modstandbevægelseDet civile baseret modsvar til den tyske besættelse af Danmark under 2. verdenskrig - dengang turde vi, kæmpede en brag kamp for Danmarks suverænitet, selvstændighed og bevarelse. Dengang gik man i døden for vores fædreland.

Livet I Overhældningsbanen, uden stop undervejs  


Vi lever jo på den frygt baseret 3D matrix af illusion, vi ved, vi lever under staten, kommunen og politiets totalitære styre, kontrol og magtvælde, men det kommer jo fra USA, hvor ellers? Danskere er de lovlydige borgere, som passer sig selv på vej ud i overhældningsbanen med fuld fart frem. Der skal jo mad på bordet, og vi vil helst leve i luksus uden at gå ned på gadgets. STOP nu op og se dig tilbage. Skal penge og gæld være fællesnævneren for vores eksistens? Hvornår stiller vi os det spørgsmål om magtelitens virkelighedsflugt af verdens fortids- og nutidshistorie ikke er fordrejet og naivt fremstillet, præget af krige, vold, terror og frygt? Vi er slaver af vores egen dovenhed, vi er slaver fordi det er hvad stemplet fortæller os hvis vi tør modsætte os de offentlige myndigheder. Kend din plads. Du er kun en borger og skal adlyde. Hvis vi sendte et spørgeskema ud til samtlige danskere, hvem ville så sætte kryds ved, om Danmark altid skal være i åben konflikt enten i fysisk form eller geopolitisk beskidt krige på den anden side af jorden, ville vi får et NEJ - Mange af disse false flag begivenhede, har altid et udslæt af islamisme, hvis begreb dækker over en lang række forskellige bevægelser. Fælles for bevægelserne er idéen om, at islam bør være fundament i statsindretning. Er vi ikke overmæt af islam kontra danskhed?

Er vi som almindelige danskere i virkeligheden blevet pacificeret af årtiers propaganda på TV og nyheds-medier? Eller er det medicin som gør os sløve eller Chemtrails der gør os underdanige? The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave. Virker vi i virkeligheden som totalle følelseskolde-ureflekterende-tankeløse-vane-mennesker, med et codex af selvhøjtidelighed, vi har nok i os selv, som bestyrker bevarelsen af vores private fred, familie og kulturarv. Vi magter ikke storpolitik eller tør gå imod strømmen for at tænke på menneskehedens forfald som går ud over vores trængte fritid eller daglige sysler. Hvis noget så endelig kan få os op i det røde felt, så er det hvis naboen skælder ud vores børn ud, klipper vores hæk uden at få lov, eller hvis vores privatliv bliver krænket og jobbet forsvinder. Penge giver vi gladeligt til Røde kors,
Frelsen hær og Danmarksindsamling, men nægter at koncentrere os om vores hjælp i virkelighed går til de afrikanske børn direkte, køb-en-ged nu også er virkelig, eller stopper med korrupte regeringer og Warlords.

Vi eeeelsker Se og Hør, danskere har masser af humor, griner med på de kendtes pinagtigheder, selvom tabloidpressen overdriver så vandet driver. Gør det Helle Thorning som statsminister til et bedre folkelig valgt politikker at vade rundt ude i Bilka i Ishøj uden at handle, eller tage Selfie af Obama og Cameron? Jamen, Helle er da en nydelig dame, det kan man da ikke sige imod. Tror desværre mange danskere har gennemskuet hende, som torskedum blondinde. Langsomt men sikkert, begynder der efterhånden at brede sig en distance og tillidsbrud til vores såkaldte demokratisk politikkere og system. Vi aner ude i det fjerne, det ulmer af magtspil, hemmelighedskræmmeri og skjulte dagsordner med spindoktorenes kyndige vejledning. Det er begyndt at bundfælde i os alle - vi stoler ikke længere på nogen politikkere. De folkevalgte politikkere mister tillid og opbakning i samfundet. Teflon og bullshit: "Fokus er blevet flyttet fra den politiske indholdsværdi til den politiske underholdningsværdi, hvilket skaber et demokratiproblem gennem en overfladisk dækning af det politiske".

Det er jo helt klar sjovere, at fokusere på sladder og det er sværere, end man tror at kvitte sladderspalternes historier om de kendte. Intern sladder er nødvendig i sociale relationer, men hemmeligheder om kendisser er nytteløs viden, mener antropolog. Sladder undergraver respekten og skal begrænses, hævder teolog. Vi kalder amerikanere naive, men hvad med vores egen lille andedam? rere, end man tror at kvitte sladderspalternes historier om de kendte. Intern sladder er nødvendig i sociale relationer, men hemmeligheder om kendisser er nytteløs viden, mener antropolog. Sladder undergraver respekten og skal begrænses, hævder teologDet er sværere, end man tror at kvitte sladderspalternes historier om de kendte. Intern sladder er nødvendig i sociale relationer, men hemmeligheder om kendisser er nytteløs viden, mener antropolog. Sladder undergraver respekten og skal begrænses, hævder teolo 


Vi er bare små ænder i en stor andedam, uden medindflydelse


Hvorfor skal vi endeligt så bare ikke stole på, at USA baner vejen frem for os danskere igennem vores politikere på Borgen. Thornings regering og de nøjeberegnede-stereotype-teflon-politikere gør hvad de vil, som om de er virksomhedsejere i Deres eget private praksis.

Der findes en silver lining, men hvor er det bare svært at nå derhen. Det virker bare for uoverskueligt, at tro på noget bedre, så vi acceptere bare tingenes tilstand og lever "bare" med det vi har. Én ting, som trods alt kunne få Danmark til at stå sammen, var Dong-salget til Goldman-Sachs, har politikerene lært af det? Tag ikke fejl, vores elskede forblændet bling-bling Finansminister Bjarne Corydon, går bare ikke ud til offentligheden næste gang, det bliver bag lukkede døre. Tror du virkelig på, at salget af NETS, TDC samt Dong Energy til udenlandske kræfter og kapitalfonde var udenfor USA's medvirken og indflydelse? Jeg er sikker på Danmark og USA har en aftale om gensidigt respekt, når det gælder at tjene penge og udføre modydelser og vennetjenester. 
Goldman Sachs’s purchase of an 18% stake in state-owned Dong Energy -- Denmark's largest electric utility—set off a "political crisis" in Denmark. The sale—approved in January 30, 2014—sparked protest in the form of the resignation of six cabinet ministers and the withdrawal of a party (Socialist People’s Party) from Prime Minister Helle Thorning-Schmidt's leftist governing coalition.According to Bloomberg Businessweek, "the role of Goldman in the deal struck a nerve with the Danish public, which is still suffering from the aftereffects of the global financial crisis." Protesters in Copenhagen gathered around a banner "with a drawing of a vampire squid—the description of Goldman used by Matt Taibbi in Rolling Stone in 2009". Opponents expressed concern that that Goldman would have some say in Dong's management, and that Goldman planned to manage its investment through "subsidiaries in Luxembourg, the Cayman Islands, and Delaware, which made Danes suspicious that the bank would shift earnings to tax havens."
Nancy B. Detweiler spurgte på sin blog pathwaytoascension.wordpress.com den 6. Januar, 2015: "Hvilket ville du foretrække at testamentere til dine børn / børnebørn?", "Vores planet, som åbenlys eksistere af den universelle kærlighed - eller - en planet, slavebundet af magteliten bag kulisserne?
Lad mig forsøge, om vi kan fylde bægeret op med eksempler på USA's indflydelse samt konkrete tiltag, som direkte eller indirekte viser den amerikanske Pitbull terrier der nu 70 år efterkrigstiden har bidt hul i de danske røvballer.
  • Danmark er del af inderkredsen og overhaler Sverige og Tyskland under NSA og 9-eyesHelle Thorning nægter eller fortier omkring emnet. Afsløringerne af NSAs massive overvågning og aflytning af både allierede og fjender vælter fortsat frem fra Edward Snowdens lækager
  • Transatlantiske handels- og investeringspartnerskab (TTIP) hvor Den danske handels- og udviklingsminister, Mogens Jensen (S) overhoved ikke kan se kritikken som hagler ned fra Europæiske røster omkring frygten for, at en handelsaftale vil blive på forbrugerens bekostning, mens amerikanske og europæiske virksomheder vil få nye muligheder for at påvirke politikere og lovgivning efter deres eget hoved og ønsker ISDS-mekanisme (Investor-state Dispute Settlement, red.)
  • Det danske forsvars primære samarbejdspartnere er udelukkende med USA og Storbritannien, "Kapaciteterne skal som udgangspunkt kunne anvendes i samarbejdet med USA og Storbritannien, for herved at skabe forudsætning for samarbejde også med øvrige alliance- og koalitionspartnere".
  • Værter for utallige verdensbegivenheder, så som COP15 i 2009, WikiLeaks kabler afsløre, hvordan USA manipulerede klimaaftalerne 
  • Bilderberg 2014, Anders Fogh Rasmussen NATO generalsekretær, ja vi nyder livet i vores suppedas.
  • Kongressen.com udgav en artikel under Juli 2014 om Thornings fremmarch mod EU: Spekulationerne, om hvorvidt Helle Thorning-Schmidt er på vej til en toppost i EU, fortsætter med at cirkulere i disse uger, hvor den danske presse så småt er ved at gå i selvsving. I USA kunne man til gengæld ikke være mere ligeglad med statsministerens skæbne. 

Kæft, trit og retning - Javel hr. minister!

Men, der er altid en bagside af medaljen. Kan vi efterhånden kende forskel på det egenrådige amerikanske efterretningstjeneste, forsvarspolitik eller deres brutale paramilitær Politi over den danske model? Skal vi som danskere altid bare lade politikkerne på Borgen blåstemple alt uden borgerne accept? eller PET's enerådighed uden kontrol, Politiets enorme magt anvendelse, kommer der flere lækager så som de lækkede CPR numre og persondataloven?

Bonnichsen om PET-tilsyn: "Det er bedre end ingenting, men vi er ikke på niveau med andre landes mere restriktive kontrol, siger tidligere PET-chef".
PET: Stor magt under svag kontrolEn række organer skal kontrollere PET's arbejde, men en stor del af tjenestens aktiviteter kan reelt ikke efterprøves. ”Dybest set ved vi ikke ret meget om, hvordan PET opererer”, konkluderer ph.d. Emil Bock Grev
En hurtigt gennemgang af Folketingets Lovgivning (side 6) fra 2013/14, forringer borgernes retssikkerhed drastisk. Ikke bare forhøjes appelgrænsen for sagernes værdi fra 10.000 kroner til 50.000 kroner, men landsretten får også adgang til at forhåndsafvise ankesager - Politikken
En hurtigt gennemgang af Folketingets Lovgivning (side 7) fra 2014/15 Lov om net- og informationssikkerhed (Feb II). Lovforslaget har til formål at styrke net- og informationssikkerheden i Danmark.
"Ud fra beskrivelsen er det vanskeligt at vurdere hvad dette lovforslag vil indeholde, men ressortministeriet er værd at bemærke. Placeringen af Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste gav anledning til stort diskussion i foråret, og det samme kan meget vel blive tilfældet med dette lovforslag. Forsvarets Efterretningstjeneste er undtaget fra persondataloven, offentlighedsloven og forvaltningsloven, hvilket alt andet lige gør det sværere at sikre, at beskyttelsen mod cyberangreb sker med respekt for retssikkerheden og den personlige frihed".
En hurtigt gennemgang af Folketingets Lovgivning (side 15) fra 2014/15 Ændring af retsplejeloven (Revision af logningsreglerne) (Feb II) Lovforslaget vil omfatte en revision af reglerne i retsplejeloven om pligt for udbydere af telenet og teletjenester til at foretage registrering og opbevaring af oplysninger om tele- og internetkommunikation til brug for efterforskning og retsforfølgning af strafbare forhold. se ( ** )
Forsøger at afdække med eksempler, om USA har en så stor indflydelse på Dannevang, at det svækker vores suverænitet, borgers rettigheder, de politiske ideologier og gode danske dyder forsvinder væk, fordi vi er bange for at træde forkert eller slet ikke har nogen mening mere.

Når Kongressen og Obama(Bush) administrationen, det militær-industrielle kompleks samt det amerikanske brutale paramilitær Politi siger SIGT, så Skyder vi oftere, alle kender efterhånden alle de episoder som det amerikanske eller danske Politibrutalitet fører med sig,  når de siger TERROR, så går vi i FRYGT mode og øger vores beredskab eller sikkerhedsniveauet yderligere. Seneste artikel fra
jp.dk - Rigspolitiet: Danmark lærer af Frankrig. " Danske politi har i flere år været i gang med opkvalificering for at være parat til "uvarslede hændelser".( terrorhåndbog). Hold nu op, vågn op til False Flag Operations

Når de siger OVERVÅGNING, så gradbøjer vores højesteretsdommere kildebeskyttelsen til mere magt for politiet eller genindfører vi det såkaldt sessionslogning mod alle danskere ( **) . Det er direkte i tråd med amerikansk politik - desværre.   
En effektiv efterretningstjeneste og et pålideligt politi er centrale byggesten i et demokrati. Men kampen mod terror og nye efterforskningsmuligheder som eksempelvis øget elektronisk overvågning giver nye udfordringer. Danmark har et på mange måder velfungerende politi, men visse forhold kan forbedres. Det gælder eksempelvis magtanvendelse over for børn, unge og psykisk syge (samt hjemløse). Instituttet er også særligt opmærksom på politiets brug af frihedsberøvelse i form af varetægtsfængsling samt brugen af isolation under varetægtsfængsling.
Østjyllands Politi har dækket over Jacob Bundsgaards medvirken til magtmisbrug om brevhemmeligheden. "Da Statsadvokaten for godt to uger siden besluttede at sigte borgmesteren i Aarhus, Jacob Bundsgaard (A), for at bryde brevhemmeligheden, var det en kæmpe begmand til Østjyllands Politi, som tilsyneladende har dækket over kommunens - og borgmesterens - magtmisbrug.
Når de siger fuld retsforfølgelse af WHISLEBLOWERE, så bliver der ingen dansk amnesti til Snowden, danskere får pludselig Register-angst: Ansatte tør slet ikke klikke på whistleblower-ordning. Igen, berøringsangst blandt danskere. Eneste sted hvor sådanne en ordning fungere, er hos kommunerne, fordi her kan man anonymt tippe eller anmelde "mistænkelige" ting over sin naboen - OG DET udnytter vi stor stil, janteloven og misundelsen tager ingen ende....

Når de siger KONTROL, så forcere vi latterlige love igennem så som politiet der vil masseovervåge bilister med automatisk nummerpladelæser på 30 mio. bilister på årsbasis, nøjagtigt som i USA. Eller Tre ud af ti virksomheder fører kontrol med Facebook-besøg i arbejdstiden. Eksperter som mener, at Politiets brug af visitationszoner er i strid med loven. Så får vi knivloven, hav af kritik som stadig vil ramme forkert. Pia K.har kommenteret, hvor latterlig peberspray-lovgivning er.
Betjent svines på gaden: - Respekten for politiet er i frit faldJamen det bliver jo resultatet, når vi snart overgår som Politstat i Danmark. 
Politifolk nægter at oplyse navn og tjenestested: Johan Gaunitz mødte op ved skranken på Bellahøj Politistation med det tilforladelige ærinde at anmelde en flugtbilist, der havde kørt ham ned. Men da han bad om en kopi af anmeldelsen til sit forikringsselskab, ville politimanden ikke udlevere én. Og selv om reglerne siger, at politifolk på forlangende skal oplyse deres navn, kunne Johan Gaunitz heller ikke få det ud af betjenten ved skranken

Når de siger højere STRAFFE, så vælder Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliances og Det Konservative Folkepartis ind over hinanden for at få ordet om bedre, længere og flere straffe i Danmark. Det eneste lovforslag jeg har set i 2014 som giver mening er Initiativer mod rocker- og bandekriminalitet samt lovforslaget der skal udvide brugen af samfundstjeneste som alternativ til ubetinget fængsel.
Retssagen mod Flemming Østergaard og tre andre, er tiltalt for kursmanipulation. Det sker efter flere års efterforskning og undersøgelse af forholdene. Imens er det en ekstrem belastning for tiltalte. Det er ekstremt belastet at være tiltalt for denne type sager, op til 6 år, og er enormt lang tid for erhvervsfolk, mener Børsens chefredaktør Niels Lunde.
Danmark i konflikt med menneskerettighederneDanmark har været kritiseret for en alt for omfattende brug af varetægtsfængsling og isolation af varetægtsfængslede. Både varetægtsfængsling og isolation er psykisk meget belastende, og længerevarende total isolation kan give varige psykiske skader og udgøre en umenneskelig behandling. Når FN's Torturkomité besøger lande, er brugen af isolation en af de ting, komiteen undersøger og giver anbefalinger om.
Advokaten: Undskyld, vi har ødelagt femti år af Deres liv. Når det kommer til spørgsmålet om kompensation for tort og tab til personer, som er blevet frifundet, eller hvor sagen er frafaldet, fungerer systemet i dag som en direkte hån mod dem, der har været gennem “ vridemaskinen”.
Når Obama opfinder 'Rettigheder for emigranter' og UDLÆNDINGE, så siger vi, bare kom and, Danmark er vi notorisk for vores fremmedhad, dobbeltmoralske og kynisme for at pleje og beskytte vores eget privatliv og interesser.
Udlændingeloven har jubilæum. Loven har nu rundet 100 ændringer, men med de mange ændringer på bagen er jubilaren blevet særdeles tung at danse med. Human Rights Watch siger at Obama og Kongressen bør handle for at afslutte hårdhændet behandling ved grænsen, unødvendig tilbageholdelse og illoyal strafferetlige sanktioner der river familier fra hinanden, kan du genkende noget tilsvarende i Danmark? Vi kaster bare alle udlændinge som er på tålt ophold, flygtninge som venter på asyl ind i Sandholmlejren i små skotøjsæsker i årevis - er det forsvarligt eller ydmygende behandling, på grænsen af menneskerettighedskonvention, sundt for psyken m.m.Er Sverige meget bedre? 
DAY’S UNIVERS: Sverige har nu udmeldt sig af det nordiske samarbejde. Berlingske kunne mandag oplyse, at Sverige planlægger at modtage 340.000 primært syriske flygtningen de næste fire år og man forventer at mange af disse hurtigt opnår svensk statsborgerskab og dermed et svensk pas. Det betyder, at de frit kan rejse til Danmark og nyde godt af de privilegier, som nordiske borgere har haft i mange år; også før Danmark blev medlem af EF i 1973. Men vi ved jo om Svenskernes dobbeltmoralsked og
nynazisterne m.m. Læs videre her omkring emnet her " Try To Get Your Head Around This - Sweden Is Gone, Sweden Is Finished"
Når de siger KRIG, angriber Danmark, uanset om der var mandat i FN,  deltog vi alligevel i invasionen af Irak tilbage i 2003, som alene skyldes Anders Fogh Rasmussen, hvem var Anders buddy buddy med George Bush naturligvis. FN's generalsekretær Ban Kii-Moon er den værste af alle skurke. Afghanistankrigen kan ikke retfærdiggøres, som vi har været involveret i siden 2002 i den internationale NATO-mission. Vi øger den militære indsats mod IS i Irak og dermed lader Danmark deltage i en ny krig i Irak. Hvorfor er det lige vi vælger at ignorere amerikanske CIA overflyvninger eller dansk territorium eller lader tonsvis af chemtrails vælte ud i vores atmosfære? Det amerikanske militære-industrielle-kompleks skal holdes igang, kan kun ske med konflikter og Krige, samt oprustning. Både NATO alliancen som Danmark er en del, er forpligtet simpelhen.
Fortællingen om Danmarks nye kampfly er fortællingen om mere krig. "Danmark skal stå af våbenkapløbet og give slip på den naive forestilling om at øget militært forbrug sammen med en eskalerende krigsretorik, er vejen til fred og større sikkerhed. Danmark skal skifte spor. Nye kampfly hører ikke med til den nye historie om en mere fredelig udvikling, hvor Danmark kan være et bedre land for Verden".  
Vi har en ny kold krig med Rusland i 2014. Samtlige nutidskrige er sket med baggrunde, som har været et fuldt ud planlagt geopolitisk påskud til, styre regeringer hvis man modsætter sig strategier eller ideologier som magteliten har vedtaget på forhånd, overtage landet naturlige ressourcer så som olie, råstoffer, narkotika, ædle mineraler, eller tjene penge på menneskesmugling, prostitution, kunstskatte, berige sig på alt som kan vende magtbalancen til deres fordel.
Uffeellemann: Krisen omkring Ukraine har skabt debat i Sverige og Finland om et muligt medlemskab af NATO. På den årlige sikkerhedspolitiske konference i Estland – Lennart Meri Conference – sagde en tidligere svensk general det meget direkte tidligere i dag: Der er et hul i sikkerheden i Østersøen, så længe Sverige ikke er medlem af NATO! 
Når de siger YTRINGSFRIHED, siger vi een ting og gør noget andet. Trykkefrihedspartiet: USA's ytringsfrihed balancerer på en knivsæg i USA før Obama kom til magten. Den Islamiske Konferenceorganisation (OIC), der har presset på for at få Vesten til at acceptere et globalt indgreb mod frie ytringer. Efter Obama kom til: Obama administrationen kritiserede Charlie Hebdo - nu siger Obama at han kæmper for ytringsfriheden - eller er det blot samme virkeligheds billede som Thorning og Lars Løkke, skal signalere, for at få spalteplads og vise det "gode" ansigt? Normalt holder landets statsminister ikke tale, når Cavlingprisen uddeles, men fredag vil statsminister og pressens minister Helle Thorning-Schmidt (S) indtage talerstolen som følge af angrebet på det franske satiremagasin Charlie Hebdo onsdag, hvor 12 mistede livet.
`Krigen mod terror` truer os alle. Forsvar ytringsfriheden, menneskerettighederne og den internationale solidaritet.
Forsvar ytringsfriheden. Med Østre Landsret og en sigtelse for at støtte terrorbevægelser i ryggen har dansk politi fjernet nedenstående appel fra Foreningen Oprør fra deres webserver. Efterfølgende har en række organisationer lagt appellen ud på deres sider. Disse organisationer trues nu også med beslaglæggelse.
Som det eneste danske dagblad har Arbejderen Foreningen Oprørs forbudte appel liggende på avisens hjemmeside,www.arbejderen.dk. Københavns Politi har i et brev af 29.11.05 opfordret Arbejderen til at slette avisens dokument. Hvis ikke opfordringen følges, vil Københavns Politi indbringe spørgsmålet for retten. Arbejderen vil imidlertid ikke bøje sig for politiets krav og kræver ret til at kunne dokumentere, hvad foreninger som Oprør mener og siger.
Politiet: Det virker en lille smule hysterisk at slette så mange fingeraftryk. Trods en dom og et lovkrav er flere hundredtusinde fingeraftryk endnu ikke destrueret. Men det er kun godt, siger politiet. Det sker på trods af, at en menneskerettighedsdom fra 2008 satte en stopper for den praksis, og at man i 2010 på baggrund af dommen ændrede loven om Det Centrale DNA-register. Jamen hvad sker der, er Politiet over loven nu?
PET har destrueret kritisk historikers computer. Under sin forskning i den kolde krig har Bent Jensen haft et særdeles anstrengt forhold til PET og ikke mindst tjenestens tidligere chef, Jakob Scharf. Maskinen var låst inde i et skab hos PET og rummede oplysninger fra arkiver. For eksempel er det kommet frem, at Jakob Scharf forsøgte at ændre historikerens sikkerhedsgodkendelse. Oplysningerne på computeren kan muligvis have værdi for historikeren i forbindelse med den meget omtalte injuriesag, som journalisten Jørgen Dragsdahl fører imod ham. Sagen skal nu behandles af
Højesteret. Det er da i den grad at gøre grin med vores retssikkerhed og ytringsfrihed

Fortæl mig ... jeg glemmer. Vis mig ... jeg husker. Inddrag mig ... jeg forstår. Kinesisk ordsprog


Sluttelig bemærkning, vil nok være: Alle mennesker og især os blandt verdens rigeste Vesterlændinge, offer os i skyggesiden, uden at reflektere samt lave research på nettet, som er overfyldt med en sandheds-form som aldrig er set før. Selvom du ikke tror på, det har nogen som helt mening for din hverdag og fremtid, må der være denne naturlige umættet nysgerrig der driver dig til et nyt sted for at forbedre vores ytringsfrihed, medfølelse, tolerance, styrke vores fællesskab uden at lade frygten nå indtil dig. Hverken vores politikkere eller politiet kan fratage dig din frie vilje og frihed, hvis du har rent mel i posen. Vi er dog stadigvæk så bange for at træde ved siden af og udenfor fællesskabet. Måske tror vi, det gør os til freaks, som lever et ensomt liv, mister venner og familie. Som frit tænkende mennesker, vælger vi selv, om vi vil leve frit eller under kontrol, men det kommer ikke af sig selv. Du skal giv noget af dig selv og offer dig for fællesskabet. Med kærlighed eller frygt, 2015 bliver et virkelig indtens år, med masser af positive ændringer, tror mig, når jeg siger, det kommer til at slå benene væk under os  Vent og se. Tak for du læste mit blogindlæg.   

Namaste!