Apr 11, 2015

BT: Nye oplysninger om mordet der rystede verden: Svensk politi følger PKK-spor i Palme-drab - 11. April 2015

Udgivet den 11. April af Verdensalt

Ifølge BT.dk - Drabet på Olof Palme fandt sted i februar 1986, efter statsministeren med sin kone, Lisbet Palme, havde været i biografen i Stockholm. På vejen hjem blev Olof Palme skudt og dræbt. Efter drabet blev den kriminelle Christer Petterson dømt i byretten for at have skudt Olof Palme, men han blev senere frikendt i landsretten. Lige siden har drabet stået som et uopklaret mysterium. Løbende er forskellige teorier dukket op. Det PKK-spor, som Svensk Politi angiveligt følger, handler om, at den kurdiske gruppe fik stempel som terrorgruppe af Palmes regering. Drabet skulle være en hævn herfor. Det andet spor, der igen nævnes, er det såkaldte Sydafrika-spor, der ifølge Aftonbladet peger på en spion, der skulle have organiseret drabet. Det kobles til de bidrag, der blev givet bidrag fra svensk side til oppositionen under Apartheid-styret.

Læs mere : http://www.bt.dk/udland/nye-oplysninger-om-mordet-der-rystede-verden-svensk-politi-foelger-pkk-spor-i-palme
Læs mere : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20609436.ab


The Conspiracy Wiki: 

Baggrund: Olof Palme-født i Sverige og studerede jura i Ohio, USA, vendte derefter tilbage til Sverige for at afslutte sin uddannelse.Realiseringen af et himmelsk politiske karriere, sluttede han den svenske socialdemokratiske parti og blev valgt premierminister i 1969.

Palme blev skudt i ryggen af en enlig 'gunman' efter end biograftur med sin kone, snigmorder flygtede til fods efter mordet. Øjenvidner tilkaldte ambulance og politiet. Ambulancen kunne kun bekræfte hans død, mens politiet gjorde et bemærkelsesværdigt sjusket arbejde, for ikke at sikre og undersøge gerningsstedet i timevis. Desuden blev der ikke gjort nogen reelle forsøg på at fange gerningsmanden, umiddelbart efter mordet....

Aftermath: I årene efter mordet, kom undersøgelsen op med en række forklaringer på mord og identiteten af morderen:
  • PKK. En populær teori var, at Palme blev myrdet af en terrorist af det kurdiske arbejderparti. Dette blev imidlertid vist sig at være falsk, da PKK aldrig indrømmede udfører hit og morderen blev også beskrevet som svensk udseende snarere end tyrkisk.
  • Christer Pettersson. I 1988 en junkie ved navn Christer Pettersson indrømmede drab Palme og blev positivt identificeret af Palme's kone. Men senere trak han sin tilståelse tilbage og siger han blev tvunget til at gøre det af politiet og Mrs. Palme beviser var ikke tilstrækkelig, og Pettersson gik fri. Han døde i 2004.
Teorien: Olof Palme's-anti-amerikanske og nationalistiske politik forårsagede megen utilfredshed med ham blandt de højreorienterede partier. Ifølge teoretikere, var disse utilfredshed parter konspireret med det svenske politi til, at fjerne den upopulære (blandt dem) premierminister og dække for mordet. Dette forklarer den utilstrækkelige og sjusket efterforskning af mordet.



Desuden skulle politiet angiveligt have forsøgt at udnytte mordet til, at miskreditere PKK og flygtninge fra Tyrkiet og resten af ​​den arabiske verden, der var på det tidspunkt immigrerer til Sverige i massevis. Hans Holmér, det var Stockholm-kommissær i politiet dengang, var en bestemt fortaler for denne anklage. Efter det blev gjort til skamme, havde Holmér kun et valg, trække sig imidlertid tilbage og returnere til Østrig.

Christer Pettersson anses for at være en rød sild, der havde til opgave, for endelig at afslutte sagen, men hans rehabilitering forhindrede dette i at ske. Han døde ved angiveligt at falde fra trappen og lidelse en hjerneblødning. De teoretikere gav udtryk for tvivl i tilfældig karakter hans skade.
http://conspiracy.wikia.com/wiki/Olof_Palme

Læs også manifestet The Case of "Olof Palme" - The Truth Commision Files

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!