Udgivet første gang den 28. Marts 2015 af Verdensalt.dk
"Bonus tip (Kolloid sølv) i slutningen af dette blogindlæg omkring hvad som kurere de fleste kendte almindelige vira og som mange mennesker kæmper med hver dag. Kolloider er en vigtig aktør i fordøjelses- og ekskretionsprocesserne i den menneskelige organisme. Alt liv befinder sig i en kolloidal tilstand. Før end nogen som helst føde eller medicin kan blive optaget i kroppen, må den ændres fra et krystalloid til et kolloid. fra kolloidale mineraler og metaller, som vi normalt får gennem den mad vi spiser."
"Bonus tip (Kolloid sølv) i slutningen af dette blogindlæg omkring hvad som kurere de fleste kendte almindelige vira og som mange mennesker kæmper med hver dag. Kolloider er en vigtig aktør i fordøjelses- og ekskretionsprocesserne i den menneskelige organisme. Alt liv befinder sig i en kolloidal tilstand. Før end nogen som helst føde eller medicin kan blive optaget i kroppen, må den ændres fra et krystalloid til et kolloid. fra kolloidale mineraler og metaller, som vi normalt får gennem den mad vi spiser."
Mon ikke vi efterhånden er ganske selvsikre på hvilken madprodukter samt snack, vi alle skal holde os fra? Hvis du spørger folk på gaden, så virker de ganske overbeviste, syntes de selv.... Selvom du i perioder intenst forsøger at undgå indtagelse af de 'forkerte' ting, har jeg en fornemmelse af, der er mange som ikke forstår hvor giftigt vores madprodukter faktisk er. Faktum er, raffineret / forarbejdede fødevarer er stort set renset fra deres oprindelige mineral, vitamin og fiberindhold. Det sørger fødevareindustrien for, desværre.
Mange mennesker har svært ved at forstå, hvordan de kulhydratrige fødevarer, de spiser som brød, pasta, kager osv. kan bidrage til vægtøgning og problemer med sundheden og helbredet. Syre-base balancen er ekstrem vigtigt, en sur krop er grobund for mange sygdomme og mange symptomer, der kan gøre livet surt. Kroppen har brug for at være let basisk, så fungerer den bedst og forebygger sygdom. Hvis vi tænker os rigtigt godt om hver dag, har vi heldigvis en række gode muligheder for at opretholde en god syre-basebalance, ikke mindst gennem det, vi spiser og drikker..... Hvilken naturlig produkt som vil hjælpe os med en ubalance syre-base kommer jeg tilbage til senere...
Let's get down to brass tacks, som man siger: Den mad, vi spiser, er tilsat en lang række stoffer, som påvirker madens farve, holdbarhed, konsistens og smag - kun få tilsætningsstoffer tilsættes fødevarerne af ernæringshensyn. Den stigende industrialisering af fødevarerne har medført, at producenterne i stigende grad bruger tilsætningsstoffer i et stadigt stigende antal fødevarer, og at forbrugerne i stigende omfang køber forarbejdet mad.
To ingredienser som er stensikre i alle vores fødevarer i dag og alle burde holde sig fra:
Det hvide raffineret sukker (ikke det brune, rene økologiske rørsukker) findes i ALT idag. Coca-Cola, hvidvin, juice, slik, morgenmadsprodukter, marmelade, pålæg, sild, øl, stort set alle madprodukter.
Raffineret salt (ikke som Atlanterhavssalt som indeholder naturlige mineraler kokke benytter) som også er stop-fordret i vore madprodukterI Dannevang har vi ikke meget af et valg. Ser vi bort fra discountbutikkerne, så kan hverken de større butikskæder som ejes af Coop Danmark eller Dansk supermarked Gruppen levere kvalitetsprodukter og sunde økologiske fødevarer der tilfredsstiller alles behov uden tilsætningsstoffer. Den danske fødevareindustri holder forarbejdningsprocessen af vores mad, tæt til kroppen, prøv at læse en varedeklaration. Det er ligesom at læse en mindre kemibog eller blot en opremsning af en række E-numre.
Har du nogensinde sat foden inde i Costco i USA, en Tysk Metro, Svensk Maxi, Ukrainsk super market, eller Italiensk, som jeg har, så vil du går i chok over udvalget af fødevarer - Især kvaliteten af de friske økologiske fødevarer i Italien, kan du slet ikke sammenlignes med de Danske.
Vores mad, forarbejdet eller ej, er smækfyldt med usunde tilsætningsstoffer
Let's get down to brass tacks, som man siger: Den mad, vi spiser, er tilsat en lang række stoffer, som påvirker madens farve, holdbarhed, konsistens og smag - kun få tilsætningsstoffer tilsættes fødevarerne af ernæringshensyn. Den stigende industrialisering af fødevarerne har medført, at producenterne i stigende grad bruger tilsætningsstoffer i et stadigt stigende antal fødevarer, og at forbrugerne i stigende omfang køber forarbejdet mad.