Jul 8, 2024

👁️⃤𓂀❤️‍🔥 (Verden i flammer og et brændende ønske) Det er ekstremt svært for 'De Sovende Får' at gennemskue og hjerteskærende trist, for 'Den Korte Verdensalt' ~ 8. Juli 2024 ~ |


 Genmodificerede politikere og deres system under frimureriet, har tendens til psykopati (mangel på empati), narcissisme (overdrevet selvoptagethed) og machiavellisme (overbevisningen om, at målet helliger midlet). 


... Men sikkert og vist er det, vi vil se tæppefaldet for Kabbala. Korthuset vil vælte og lortespanden vil tippe over med gyllelugt og napalm, der breder sig i hele landet ...

Udgivet den 8. Juli 2024 af Verdensalt

Det hele er en global menneskerettighedskrise og alle danske regeringskommunister og centraladministrationen som er direkte medvirkende til folkemordet i Ukraine/Gaza og vidste om Corona-bedraget, skal retsforfølgelses i Haag, via Gitmo og Nürnbergprocessen.

Kilder siger nu til Den Korte Verdensalt-avisen at alle frimurer-klubbers tyrkertro på, at Satan og hans halvbror Lucifer, vil vinde, har været forgæves. Disse udenomjordiske ET-entiteter er nemlig for længst flygtet, over stok og sten (tilbage til deres hjemplanet). 

I desperation, har "Zionisternes" De sataniske vers, og mellemlederne, C4Laugets Mette-Mord og hendes boss-man, DDFO-Daisy, samt Bilderberggruppens stråmand, Stoltenberg AKA KGB's "Steklov", udsendt et dekret.

I dekrettet, står der, at man vil opretholde krigsherrens spil og krigsliderlige politikers nedslagning af uskyldige tvangsopholdte Ukrainske soldater (yderligere 400.000 mand) og bevare en konstant støtte til Israels ret, at forsvare sig selv

Flere og flere ønsker at bryde med "systemet" og søger mod BRIC-alliancen. Den amerikanske kurs med at opretholde hegemoniet for enhver pris, er dømt, til at mislykkes. Allerede, har Rusland nedkæmpet al udsendt pensioneret og ukampdygtige kampvogne, missiler og panserværn. Men Nazi-NATO proxy armies tror fortsat på, en dundrende sejr. 

Ukraines præsident, Rothschild kontrolleret, Lord Voldemort Zelensky, har bedt sprællemanden, Ellemann, på sit kurophold, om at sende store kanoner afsted, til sidste mand, dør i felten. Traktor-Troels, har allerede afsat yderligere 21,9 mia. kr. så den samlede ramme til militær støtte under Ukrainefonden udgør i alt 64,8 mia. kr. i 2023-2028 (2024-priser). 

Hvad der står i denne næste “march-ordre” bliver i Meyers Fremmedordbog... |


SoTW - crimenewsinthed (Har lige set filmen med meget gamle skuespillermænd)

SoTW - Efter skæbnesvangert møde
SoTW  - ja undskyld mig men måske skal du se på hvem "Guzzi-Helle" er?

SoTW - Magnus LØGNICKE (Debut som skuespiller)

SoTW
SoTW - Mary: - Vi har brug for hinanden (hvad med Frede-Fups sex ekspader?)  

SoTW - RT

No comments:

Post a Comment