Jul 5, 2024

👁️⃤𓂀🛴💥🥴 (Quid pro quo Nordea) Levende, person fiktion: 'Under den sorte pest og de store brande i London i 1666, vedtog Parlamentet i London, bag lukkede døre, en lov kaldet Cestui Que Vie Act 1666.' ~ 5. Juli 2024 ~ |

SoTW - BREAKING: Nordea er tiltalt i omfattende sag - CESTUI QUE VIE ACT 1666

Bankernes magt er blevet for stor. At tænke sig til, at blive "politianmeldt bare ved en mistanke." Ikke nok med banken kan afbryde eller afvikle kundeforholdet, men i al hemmelighed, kan foretage politianmeldelse til NSK (Dannevangs nye FBI) og banken har tavshedspligt, overfor kunden...


Editor's Note
: "Du må endelig ikke tage det personligt", sagde kundeservice fra banken, som har kimet mig ned, uden foregående godkendt aftale via Netbank. Og nu, er min "bank" ude efter mig (hvis man er konspiratorisk) for, at gøre mig, "eksistensløs"? 

Hvordan kan jeg snyde, når jeg benytter mig af MitID? (det er jo endnu en "kontrakt" jeg "tvunget" har godkendt). Vi bliver alle "handlet" med og hvis du er uden "gæld" eller ikke har en "handelsværdi" overfor "virksomheden" så er du "useless eater". Sindsygt, men sådanne er det.
    
Forbud, at hæve og indsætte "kontanter"? Siden hvornår er det blevet ulovligt? Er det mig som bankkunde, som skal bevise, at de penge jeg lige har indsat og udtaget, og gået gennem 100vis af mennesker, er ægte? Er man en "svindler" bare fordi man har kontanter liggende? Hvor små eller store beløb skal man digitalt bankoverføre mellem sin konto og andres, før man bliver ramt af "bankens algoritmer" og bryder hvidvaskningsloven? (kan blive ved med spørgsmål).


Sagen har taget en ny drejning, at jeg risikere, at blive smidt ud. Ikke nok med banken, men også Kommunen, Gældsstyrelsen og Udbetaling Danmark (gammel tid) er begyndt med truende adfærd? Hvad i helv... foregår der? Forsøger PET (Mossad, CIA og NSK) at få lukket munden på mig? Bliver mine transaktioner, mails og telefon sporet og aflyttet?  

Jeg har ekstrem lidt at rutte med, du ville falde om af grin (græde), hvis du vidste, hvor få midler, jeg har, at leve for. Hvis banken lukker, så kan jeg ikke længere betale regninger, da alt styres digital eller via PBS, MobilePay (tilknyttet konto og kreditkort) og ikke længere fysisk (girokort, eller et indbetalingskort). 

Dermed stopper også, at modtage penge fra det offentlige (hvis jeg skulle være så uheldig) uden NemKonto samt fagforeninger (har meldt mig ud).  

Ja, ved godt jeg kan søge "alternative" banker såsom Lunar (den danske Elite), Revolt (UK) og eller Kinesis Money (Dubai), men det kræver at man er "ved muffen", leger bytte-bytte-købmand og at man, bliver godkendt (som kan være endnu sværere end konventionelle banker). Vælger du en anden af Rotterens FIAT-banker, har de samme krav, som den bank, du forlod.
  
"Cestui Que Vie Act 1666 fjernede alle levende af kød og blod mænd og kvinders rettigheder, hvilket betød at alle mænd og kvinder blev erklæret døde, forsvundet til søs, og der blev herefter oprettet en juridisk fiktion". Det skriver flemmingdahlsoerensen.dk. SoTW har dog intet med Flemmings blogindlæg, at gøre. Først lige set det nu. Men har fået lidt inspiration engang for lang tid siden, af en anden kilde, Anders Bak Acephali, som PET og Staten, er meget bange for... |
SoTW - Nationalbanken opfordrer til, at danskerne kigger efter 1000-kronesedler

SoTW - Mette F. og sine europæiske kollegaere tager skarp afstand fra Viktor Orbáns rejse til Moskva
SoTW - Polen anmoder officielt om amerikanske atomvåben
SoTW - Storbritannien har fået en ny premierminister.
SoTW - 'De skal gå til Louis Nielsen'

SoTW - Mads Mikkelsen overrasker: 
SoTW- Influencer lavede anmeldelse af sexlegetøj i Bilka - Er Ekstra Bladet ved at vågne?


SoTW - 
Her er deltagerne i 'Paradise Hotel 2024'
SoTW - Hvordan reagerer astronauter på den ekstreme isolation

No comments:

Post a Comment