Jun 23, 2024

👁️⃤𓂀ᛋᛋ⚕️ (SoTW-hjælp til at lære at undre sig) SSI er en vax-fabrik. Indviet 9. september 1902 (3/999/666). Solgt for en slik til én Sharia-sheik. Under 2. Verdenskrig hjalp SSI nazisterne b.la. med at udvikle dødssprøjte-vaksinen "Kopenhagen (Ipsen)" ~ 23. Juni 2024 ~ |


Vidste man besked i Dannevang om  ’Dødsenglen,’ ’Slagteren fra Lyon’ og ’Doktor Død’? Lige nu har 140.000 borgere været uvidende forsøgspersoner til forskningsprojekt "iPsych"

Editor's Note: Det er kendt at Kz-fanger var nazisterne forsøgsdyr. Her udførte de rædselsvækkende eksperimenter på fangerne uden bedøvelse og med døden til følge. Formålet med eksperimenterne var bl.a. at afprøve nye våben, udvikle behandlingsmetoder til militæret eller dokumentere nazisternes raceideologi. Indhentet af fortidens forbrydelser: Her er de 10 vildeste nazi-jagter.
 
SSI er en "virksomhed" (ligesom Kongehuset er en "virksomhed"). En del af Rockefellers og  hvordan John Rockefeller tog kontrol over moderne medicin. Vil du som læge ansat hos SSI gå op imod din ledelse og deres doktriner - det okkulte frimureriet og Kabbalah-systemet? (kald det hvad du vil). Nej vel! Det giver jo mening, for de "ansatte" som beskytter deres "virksomhed" - man skal ikke bide den hånd der fodrer én.

Benjamin Hav sagde ja tak - Kim Larsen sagde nej til at modtage ridderkorset men sagde ja til at spille for 'DAMEN'. Og Anne-Sofie Tørnsø Olesen har afvist bud på 10.000 kroner for sin efterhånden verdensberømte gyldne 'Askepot'-stilet. Jacob's snedige vente-pensions-finte er lige så listig som LLR's Pensions-finte i Løkkefonden... |  

SoTW - det behøver vi ikke 'oplyse om,' skriver UdenrigsministerietNo comments:

Post a Comment