Jun 10, 2024

👁️⃤𓂀🗳️❌👹 (Pas På Dyret & Den Knaldrøde Gummibåd) Åh nej, er det nu jer igen! SF har skræmt de store dyr på savannen som både er røde, grønne og en feministisk modkultur og kult-organisation. Dannevangerne elsker båt-båtterne fordi de kan ikke skelne skidt fra kanel ~ 10. Juni 2024 ~ |

SoTW; Du må sætte din lid til Gud og ikke Mammon (siger jeg bare)

Editor's Note: "Du skal være ung og fuckable." Og der er ikke forskel på Blå og Rød-stue eller andre farvede partier - så fat det dog! Alle er topstyret af frimureriske systemer. Selv min søs (mor og far), som altid har været borgerlige, stemmer nu på 'Dyret' Pia og hendes tro kult-væbnere, fordi, hendes døtre, gør det, med kommende Major i feministiske studier og Humanistiske bachelor- og kandidatuddannelser. 

Magtfulde kvinder (og mænd) får ikke "bare" en topplacering i et 1000 år gammel Kongerige og patriarkat. De "Smukke Skabninger" fra gamle politiske familiers nye børn og unge, forskønnes fra generation til generation af politiske entiteter, der nøje, bliver udpeget af et frimurerisk Konglomerat. Så deres propagandister og troldehær, kan føre dem videre frem i meningsmålinger efter behov med millioner i reklameindslag og masse-annonceringer. 

Og alle de danske yoga-vamsede og fimsede mænd (skrækindjagende fyrtårne og ekstra bløde mandehænder), sidder tilbage med deres kærester og siger sagte JAAA til Kira Marie Peter-Hansen kåret til den grønneste kandidat og en verden uden krig og fattigdom.

'Jakob den Retfærdige' Ellemann, stolede jo heller ikke på Mæætte og Co., som statsminister (og nu er han væk). Mens Pia Olsen (Dyr) "jeg vælter regeringen, hvis jeg kan" vender på en tallerken og støtter regeringen i FE-sagen, så Medico-Mette-Mink og Co., når at slipper ud af løveburet i den Frimureriske styret Folketings zoo.

Det er sgu lidt ligesom Israel bejler til Shillary Clintons dødsliste - går du imod Danmarkshistoriens største magtfuldkommen C4Laugets æresmedlem, ender man med et reb om halsen (dead as a doorknob). Og man skal da være idiot hvis man tror, at Bilderberger sønnen med spaghetti-armene, der engang har sagt, han bestemt, er det store dyr på savannen, nogensinde, kommer tilbage... |

(19) Facebook - Mette Frederiksen er mærket både fysisk og psykisk, siger Hummelgaard


SoTW

SoTW - Jim Lyngvild sender kontroversiel besked om danske mink
SoTW

SoTW - Nu sætter han ord på sit exit - Philip Faber hædret: – Jeg har fået ridderkorset!
SoTW - Folketingets fede rejser: Budget på over to mio
SoTW - De danser for djævlen. Ny dokumentar viser, hvordan han æder dem med hud og hår

SoTW - Arrangør bag frikirke-middag med Hillsong og Jordan Peterson
Afslører stalking: Sådan endte Remee og Casper Christensen med i frikirke
Frikirke har børnemisbrug i bagagen. Og tv-kanal hylder dem fuldkommen ukritisk

SoTW - Berømt healer anklages for seksuelle overgreb
SoTW - Om - Pia Nissen Tylak, Master Spirit Coach and Spiritual Counselor
SoTW - MGP-stjernen Sisse Marie Søbys helt nye liv: Her healer hun sine roommates 
SoTW - Paula Larrains nye vej: Healer på japansk
SoTW - Veninder mistænkt for bestikkelse skal for retten igen
SoTW - seoghoer.dk/kendte - https://www.instagram.com/p/CILis17hO5U/?hl=en

No comments:

Post a Comment