Jun 18, 2024

👁️⃤𓂀⚔️😈 (Den ruinøse og søde argurketid) Den Korte Verdensalt kan berette om, Kent og Lars er gået til angreb på døds-vaksine-immune entiteter af folkevalgte på folkebedragsmøde-tur på Bornholm ~ 18. Juni 2024 ~ |

SoTW - Billede/video fra Fjæsen. Abonnere på Kent Nielsen - Voxpoppen.dk (telegram) for at se det hele eller Bitchute

Bandeord i 'Matador': »Hvorfor i hede hule - i himlens navn skal det gå ud over (fod)folket«? Vil Bill Gates affolke verden med (vaksiner)? 

"En kineser spiser et forkølet bæltedyrs røvhulshul, og så har vi balladen" ~ Kirsten Birgit

Udgivet den 18. Juni 2024 af Verdensalt.dk

Husk på, de folkevalgte, har alle parlamentarisk immunitet og hævet over grundloven grundet Kongehuset og Frimureriet, men ikke overfor DeHvitteHatte...

Den Korte Verdensalt kan også berette om, at verdens rigeste land Dannevang, får skolebestyrelserne til at 'tigge' om penge fra lokale til nye bøger. Greve har man ringet til banken, brugsuddeleren og bedemanden. Dog, har Stasi-Staten blevet skræmt af folkets choknederlag i meningsmålingerne og sender et "TILBUD" om, at modtage 5 mia. kr. til 300.000 boligejere, som de har betalt for meget i boligskat. (et tilbud???? WHAAAT?).

Hvorfor sidder Magnus LØGNCKEudnævnt til 'giftminister' - der var med på 'EVENT 201' ikke i et GITMO fængsel? Han løj jo også om sin kontakt med WHO’s generaldirektør om teststrategi. DDR bliver ved med at sige, at “havets minister”, ikke deltog i det møde, som startede konspirationsteorien. Men det passer ikke (tryk på EVENT 201 linket).

Og så har vi endnu en DemRats, Bøssemager Søren-Ørn - "ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral". Der proppede dødssprøjten, mund-bleen og frygten ned i halsen på Familien Dannevang. Og det var så effektivt, fordi, han kan sælge sand-i-sahara, at han fik et topjob i WHOs hovedkvarter i Geneve.

Tror du virkelig på, Mette-Mord og Kongemordet (Kronprinsessen)? Tror du virkelig på, at en fuld polak har truet vores demokrati? Manden som INGEN har set med billede var påvirket af  stoffer og sprut og kan ikke huske episoden som blev varetægtsfængslet, som et dyr i et bur.

Den Korte Verdensalt i satirens tegn: (og en masse memes, sandheder og kendis-diabolister)

Please Donate to support my blog.
If You Feel So Guided Or It Resonate With You. 
Much love & Light. 
Thanks
Tim
💗

Henrik Fisker (Fisherman's Friend) ville bygge verdens mest bæredygtige elbil - OCEAN - er netop gået konkurs.

Det er også gal igen med Lauritz-Mette og Bengt der fik sig en ordentligt vin-brandert da en overhedet Torneroses slot vågnede uden for Aix-en-Provence sammen med Jokke's Chr. IV's Laug Lauritz.com-kunders 50 millioner princelight-kroner, der blev brugt, som kassekredit. 

En anden Mette (Mæætte) står op til morgenbordet og nyder sine Solgryn, vender forsiden, side 2, får godt nok grynene godt og grundigt galt i halsen, da der står, at Sortehavsaftalen, er aflyst

Mens hun venter på, at EU-kabalen går op med et topjob i sigte, råber hun i desperation nu højlydt; 'PUTIN din Brutallus Brutallus, the Pit Lord'. Som er en NPC'er, hun slagtede dagen før, i et spil med sine børnlille. 

Heldigvis, får 2 hjerteveninder, hende på andre Tanker. Det drejer sig om Guzzi-Helle, hendes feministiske DemRat-elskerinde, Drag-Queen idol og transgender børn, samt homo-Rufus Gifford, vuf-vuf, der gnaver på Joe Bidens kødben, mens Creepy-Joe selv, sniffer i hans hår. 

De får begge, afledt Mink-Mette på andre tanker, og bruger springbrættet til, at hæve 70-procentsmålet og fremme wokeisme, miljøgakkeriet, i Nazi-NATO. Her, sender, hendes bedste bilderberger-ven, KGB-Steklov, dødsdroner ind over Krimhalvøen og gør livet ulideligt at leve, med Klyngebomber og F-16. 

Selvfølgelig, skal der lyder et 3-foldigt tillykke, med det nye job som SS(T) Medical Corps "Søren-ørn", der brugte 135.000 konge-kroner på CV-dødssprøjter propaganda- og promoveringsvideoer med journalist Tine Gøtzsche. Søren Helt(inde) som fik en (baghylder) og udråbt til vinderen af prisen med titlen ”Årets LGBT+Person” og Dancing Queen. 

G-d og g-derne bevare Danmark... |
No comments:

Post a Comment