Jun 12, 2024

👁️⃤𓂀🎪🤷‍♀️🤡 (Cirkus Buster får ny millionstøtte af Stasi-Staten) Fru Forrædersens krokodilletårer er ikke til at tage fejl af. Mens en anden fuckable Mette-Marit lukker ned på SoME der søgte kærlighed hos Epstein, fucker Penge-Mette med sine 33.000 følgere som finfluencer ~ 12. Juni 2024 ~ |


Editor's Note: Når cirkusklovne og vidensbaserede iværksættervirksomheder PLUDSELIGT, ud af det blå, får skattelettelser og millioner - alene overskriften, burde sætte tanker i gang, at det hele er politisk spin for galleriet. 

SoTW har også "forsøgt" sig, som iværksætter, indtil statens gribbe, satte deres klør, ned i mit lille firma. Det var liiiige inden Corona-bedraget startede slut 2019 og ingen ville røres med en ildtang (Reki-behandling og spirituel rådgivning). 

Dengang man kunne starte 1-krone-selskaber som IVS'er og enkeltmandsvirk. (ikke underlagt revisionspligt). Pludselig, fik jeg en ekstraregning på 50.000 kr. og jeg gik konkurs, fordi, staten troede jeg snød som Holdingselskab (oprettet grundet rådgivet af en Bankven). 

Først var mit konkurs gratis (skulle jo heller ikke afvikle gæld til kreditorer) men pludseligt skulle jeg slæbes i retten og betale ved kasse et. Det selvom, jeg kunne bevise, at jeg aldrig-nogen-sinde, havde startet op på firmaet. Også så er der hele bureaukratiet og det digitale vanvids-helvede. Mit mentale sundhed blev udfordret og var ved at blive kvalt, inden jeg overhoved, startede.  

Hvorfor tror du, staten gik amok? Fordi, det forbudte P-ordet (krakamutter og pære-perker-danskere) og omfattende svindel i taxibranchen. Fx med ejeren af Lazfa Automation IVS, Mohammad Chaudhry Afzal. En vognmand fra Vanløse oprettede 25 iværksætterselskaber og søgte 500 tilladelser til at køre taxi. Derfor, lukkede man Virksomhedsformen iværksætterselskab, der forkortes IVS.   


Så måtte jeg ty til voldsomme metoder. Via skabeloner og lidt videohjælp fik jeg erklæret mig LEVENDE af ANDERS BAK Acephali mht. Suverænitetserklæring, den, der gjorde mig Levende og Suveræn (igen). 

Det er meget besværligt og kræver stor snilde og nøjagtigt ordlyd og struktur. De har nemlig den opfattelse, at man kan opsige kontrakterne, og erklære sig som et suverænt og levende menneske, hvorved man ikke er bundet af loven. Det hjalp mig og jeg har ikke betalt en krone, eller hørt noget siden, fra retten. 

Meget af det handler om de bundne 'kontrakter', 'levende mennesker', 'Global Ophævelse af Signaturer', 'Freeman on the land movement', "NOL" og meget, meget mere.

P.S.: Undskyld hvis nogle bliver fornærmet og stødt af mit sprog og memes - er bare såååå træt, af det her "shitshow"... |

 SoTW - To cry crocodile tears...   

SoTW - Forældreparret vil modtage månedlige bøder på 2000 kroner

SoTW - Hemmeligt netværk og 'Sexisme i musikbranchen' 

SoTW - Jim Lyngvild nævner navnet på krænkeren i fb post
Tessa aflyser: Vil ikke stå på scenen med en krænker

SoTW - journalista - “Jeg er fucking ligeglad”.

SoTW - nu skal Kammeradvokatens rolle undersøges
SoTW - 2023 advarede kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby om  den lukkede strategi
SoTW - Nu kan dansk erhverv sige nej tak til 1.000-kronesedlen
SoTW - (Har det hele været én stor 'joke'?) Stormeter Lasse og Anger management? 

SoTW - Klimaaktivisten har siden den 7. marts i år ikke indtaget fast fødeSoTW - Netlægen: Så alvorligt er det
Search results for sandy hook (verdensalt.dk)
26 blev dræbt: Men ifølge amerikansk kvinde er skoleskyderi aldrig sket


SoTW - Real-life Magic MikeBarack Obama kommer til Næstved
SoTW - Sådan har du næppe set Mary før
Queen Maxima HIATUS (@QueenMaximaLewd) / Twitter
Maxima (DC Comics) - Wikipedia
SoTW
SoTW - allerservice

SoTW - facebook - Så meget koster afgifter for påskeæg: 'Et levn fra fortiden'

SoTW
SoTW

No comments:

Post a Comment