May 13, 2024

👁️⃤𓂀🧬🤢⚕️ (Novo fortærer mens Sanders begærer?) Fra en brun dyresubstans til genteknologi: Novo er blevet så gigantiske store og virksomhedsovertagende altædende, at de snart kan vælte, den danske regering (som Pia Dyhr aka 'Beast'). Lidt à la CIA, der kan både vælte regimer, spionere på venner og fjender og myrde modstandere ~ 13. Maj 2024 ~ |

SoTW; Crazy Bernie påstår der vil ruinere den amerikanske offentlige sundhedsforsikring som Medicare og Medicaid (og han kan have ret)

Ozempic, Novo’s $1,000 Diabetes Shot, Can Be Made for Under $5 a Month:

Novo's såkaldte "genteknologi og human insulin" (forårsager kræft) var ikke så giftigt engang. Først blev brun oprenset ekstrakt fra en kalvs bugspyt­kirtel brugt som insulin og sidenhen udvundet fra bugspyt­kirtlen fra svin.
 
Editor's Note: Mange ved ikke, at for 100 år siden gjorde forskere i Canada en epokegørende opdagelse som August og Marie (tyvstjal) grundopskriften på og sammen med diabeteslægen H.C. Hagedorn, gik de i gang med at udvikle en brugbar insulin og en produktionsmetode. 

Den første insulin­behandling i 1922 skete ved injektion af en brun substans frembragt ved et oprenset ekstrakt fra en kalvs bugspyt­kirtel. Sidenhen blev insulin udvundet fra bugspyt­kirtlen fra svin. I dag er det ren genteknologi og human insulin hvor man indsætter DNA fra menneskelig insulin i en gærcelle. 

Alle snakker om at diabetes- og slankemedicin har alvorlige bivirkninger i form af kræftfare (som Novo selv har undersøgt og pure har afvist). 

Et nyere studie publiceret i JAMA Oncology finder, at antallet doser af insulin ved type 1-diabetes over en 30-årig periode er koblet med højere risiko for kræft. Dem, der havde fået flest doser, havde fire gange så høj risiko for at udvikle kræft, som dem der havde fået lavest antal doser insulin.

Betændelse i bugspytkirtlen (pancreatitis) er en ikke almindelig, men potentielt alvorlig bivirkning ved Wegovy®... |


SoTW - Kritikken skyllet ind over iværksætteren Thomas Rolin og hans udlånsfirma Fundbricks 

SoTW - Iris Knobloch, Cannes and #MeTooCinéma: “We are monitoring the situation closely”

SoTW
SoTW - Den hårde tid i rummet:
SoTW - The Michelin-starred chef taking fine dining into orbit

SoTW - Sæt dit præg på Danmarks nye sedler 2028-2029

SoTW

No comments:

Post a Comment