May 3, 2024

👁️⃤𓂀👑💟🦨 (Kongehuset Med Sin Pynt) Man bider ikke den hånd der fodrer én: Aldrig før, har Kongehusparret solgt så mange pavelige publikumsbilletter til den "sugarcoated" danske presse samt "Die Dumme Dänen" (folket), der sluger det råt for usødet, som slik på en snor ~ 3. Maj 2024 ~ |

SoTW - Nu bor de alle på Fredensborg Slot
Nyt billede af kongeparret vækker opsigt: 'Man bliver stolt'
Tidspunkt for interview er nøje udvalgt, vurderer kongehuskommentator


'Daisy, Mary-Marie & Brødrene Øbberbøv - er Kongehuset, det sidste tabu i frimureriske-folketinget? Under enevælde, parlamentarisk immunitet, over grundloven og med arvelig rigdom, er Kongehuset, repræsentativt for befolkningen? 25.000 plus lav-medlemmer. Det alt sammen skete, nede i Duus Vinkjælder, 16. december 1942, da Christian 4.' spøgelse, snoede sig gennem Aalborg, som Slangen i Paradis.' ~ SoTW 


Editor's Note: I rigtig gamle dage kunne bondebefolkningen regne med et "valgkongedømme", men i dag gemmer Kongehusets 1000 års historie på et moloch-hvidt-overherredømme, skrømtet, beskyttet og immun, overfor omverdenens hårde kritik.

Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal? 

En kongetro sikkerhedshær af gardister (lejetropper), monarkister (statstro patrioter) og PR- og kommunikationsholdet (Lene Balleby og Co) der værner om Sandheden. 

Endnu engang, har alle mediehuse og dagblade underlagt sig usmagelig form for skønhedsjournalistik ved at prostituere sig med photoshoppet fotocollager af Kongeparret på Kongeskibet og Kongehusets Kolonihave barakker i Fredensborg. 

Når sukkerchokket har lagt sig efter Tronskiftekagerne og den kongelige velsignelse og audiens, står pressen og folket, tilbage med en udspillet ballonmave, der bøvser videre på troen på, vi SKAL og MÅ elske, Kongehuset, til døden, skiller os. 

Flyver vi højt nok op til skyerne hos den konstitueret magtpyramide hvor Kongehuset, det fine danske erhvervsimperiet, højtstående politiske familiedynastier svæver rundt, må vi ikke længe sige noget ondt. Her, blomstre perfektionismens blommetræer, Adam og Eva og paradisæblerne, de lyserøde skyer når helt op til det guddommelige og finkulturen, nikkedukkerne og de oppustede monarkijournalister, makker ret. 

Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd. Det er ikke troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien eller den øverste magtelite i Dannevang. 

Men det gør man altså noget ved i Sverige og Norges land, noget vi dæleme burde tage ved lære af, i stedet for at spille det fisefornemme og overlegne herskerfolk, som underminere og benægtende, ALDRIG er galt afmarcheret. 

Vi er trods alt, verdens mindst korrupte land, med verdens lykkeligste befolkning.. Det er de andre voksnebørn som driller, vi danskere, har aldrig gjort noget forkert. Og så kan vi ikke tåle ""kritik"", bare spørg coaches og psykoterapeauter... |

SoTW - En person fik et ildebefindende foran kongeparret
  
SoTW - Russia Missile Strike Kills "Dozens" of NATO Officers at Meeting in Odessa Ukraine


SoTW - (6) Facebook
H.K.H.prinsesse Marie optaget i Christian Den Fjerdes Laug i 2015 (chr4laug.dk)
Vinterrevy-skuespillere optages i traditionsrigt laug | TV2 Nord
Vil være statsminister og optages i lavet i Aalborg | Aalborg:nu (aalborgnu.dk)
Torneroses slot vågner | bobedre.dk


SoTW
Dronningen om opsigtsvækkende billede: 'Jeg ligner min morfar' | BT Royale - www.bt.dk
Vil stene homoseksuelle til døde - firmaer boykotter stenrig sultan - TV 2
SoTW - (find ham selv på Fjæsen tror nok kalder sig 'Luca Gaia Moon Spirit')
Caspar Olesen om JFK21.dk og Mads Palsvig- part 1 (bitchute.com)
Caspar Olesen om Fleming Blicher - part 2 (bitchute.com)
SoTW - Illuminati - Simon Makienok tilhænger af hemmeligt selskab (seoghoer.dk)
SoTW - Jim Lyngvild tæller ned til den store dag: Den 29. juni sker det

SoTW - Blå tekst er citat fra Den Korte R8Dioavis "Et lille barn, der slår" med Jannik og co.
Jens Rohde springer ud som tv-vært – Ekstra Bladet
Michael Bojesen skal synge højskolesange i nyt dk4-program - TV 2
(1) Frimurersymboler og -loger i Danmark | Facebook

SoTW - Kendte klar til festlig aften: Strømmer til Smukfest 
ariana grande illuminati sex kitten - Brave Search

SoTW - Gamle SamlerLiv: Martin Brygmann nøgen - igen...
Kendte klar til festlig aften: Strømmer til Smukfest 

SoTW - Se billederne fra Smukfest: Kendte flokkes i bøgeskovenNo comments:

Post a Comment