May 21, 2024

👁️⃤𓂀👨‍✈️🚢⚔️ (Hovedrystende Oplevelser) Dannevang er en maritim nation, siger Kaptajn Haddocks hovedfjende, smugleren Allan Thompson og alle nikkedukkerne inde på Christiansborg Slot (Saxo kaldet 'Insula Maritima' øen i havet eller 'Den maritime ø') ~ 21. Maj 2024 ~ |


SoTW - Niels Olsen spiller Troels Lund Poulsen i Cirkusrevyen.


'Statskapitalismens fem industrielle komplekser':

  1. Farmaceutiske industri (medico-industrielle kompleks/mafia)
  2. Det øko-industrielle kompleks (Karrierepolitikere, der profilerer sig på den form for godhed, Monopol på opfattelsen af det bæredygtige samfund, Agenda 21/2030)
  3. Det spin- og mediepolitiske kompleks (Operation Mockingbird, CIA Media Control Program)
  4. Det sikkerhedsindustrielle kompleks (Militær, politi, anti-terror, efterretningstjenester, udenrigs- og sikkerhedseksperter betalt af borgerne selv, med pseudoholdninger til fordel for oligarkerne, frygtdiskurs, syndebukke og fjendebilleder, forskellige former for lobbyisme)
  5. Det hemmeligholdte militær-industrielle kompleks (herunder NASA, ESA og alle rumnationers løgne. De 'hemmelige' rumprogrammer MIC SSP [USAF/USN/NRO/DIA Secret Space Programs], som IKKE er en hemmelighed længere, vil lade os tro eller lade som om, vi ER alene i universet).

179 folkevalgte frimurer plus det løse (EU + de kommunale). Hævet over enhver tvivl og den moralske lov, politiske kodeks 


Editor's Note: Vi skal investere massivt i at bygge 55 nye krigsskibe til Søværnet og hele Norden og Baltiske lande er med på ideen. Noget som koster skatteyderne 40 mia. kr. Første skib klar 2028 hvor den nye NWO-verdensorden står klar med én verdenshær, én regeringsførelse og den totale overvågnings- og kontrolsamfund årgang 1984. Heldigvis, er vi nogle fra "Sandhedsbevægelsen" som ikke tror på, at FN, der udstedte et direktiv om at skabe én verdensregering' i 2025, kommer til blive ført ud i livet.

Ønsketænkningen har vel altid været når bankerne var klar til Basel IV og QFS blev indført og man satte Guld/Sølv markedet fri, at alt ville ændre sig til det bedre. Hvis det har gået din næse forbi, så har Vitus Guld (butikkerne) haft 1 ounce sølvmønter til over 500 kr. pr. stk (Perth Mint 1 oz 999,9 ‰, 31,1 gr. Finsølv.). Lige inden Pinsen. Prisen er dalet drastisk igen. Men har ALDRIG set dette sker før. 

Tarot By Janine, samt, XRP og Bo Polny siger, at, ikke hvis, men når, sølvprisen, springer loftet (30-35$ mærket), kan banker gå konkurs (de har jo ingen kontanter og hvis de har er det aconto penge - varmluft)... |
(han er vist selv en kæmpe kæmpe klovn)


SoTW - Først fik han Trump på nakken.

SoTW

SoTW - facebook
SoTW
SoTW


SoTW - HELLE THORNING I SPIDSEN FOR MENNESKESMUGLERORGANISATION – NewSpeek
ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING – NewSpeek
SoTW - her er beviset. Forblev 1-2 dage med 501,69 kr til salg (inden den gik ned på 413 kr.)  

SoTW - facebook

No comments:

Post a Comment