May 11, 2024

👁️⃤𓂀🗣️🙊💬🤫(Højt at flyve, dybt at falde hr. Pansergeneral?) Er den autoritære anarkist 'Bøllebob' medieliv slut? Det passede som fod i hose at nedlægge et "mandedyr" på "Det, Vi Taler" via YT's Podimo (gratis udgave). Her snakkede de om den sindssyge (mason) medie-konge Ejbøl og hans enorme magtvælde og møgsager ~ 11. Maj 2024 ~ |

SoTW

Én af Dannevangs mest magtfulde mediefolk?'Et humoristisk, generøst og loyalt menneske, som også rummer UHØRT brutale sider.' ~ Pansergeneralen

'Zionistbevægelsen og Ashkenazi-Kabbalah bedste trick er at overbevise os om, at de ikke eksisterer. Tale er sølv, men tavshed er guld.'  ~ SoTW

Editor's Note
Tror det var Kirsten Birgit der engang sagde, at 'Pansergeneralen' var medvirkende til, at flytte og til syvende og sidst, slukke, den (gamle) Radiov27syv sammen med Thulesen DAAAHL. B.la. fordi, den var for politiker-kritisk og fik afsløret for mange hemmeligheder. 

Er Ditte og Co. (femi-homo-panel) KO'er eller ægte 'Frihedskæmpere'? Ditte med stumt D (SoTW fik lagt tarotkort på, hun er/var en mand) og OK-stagenavne bliver flittigt brugt  i (frimurerkredse) som i navnet: Simon 'Makienok' (der sværger til illuminati).  

Hvorfor gik Ditte fuldstændigt grasat på alle anti-israelske danskere efter overraskelsesangrebet (Operation al-aqsa flood)? Ved Ditte og Co., ikke, at det var jødiske Rothschilds der skabte Israel og Zionisterne, grundlagde Hamas, som Mossad, støtter? 

Normalt, gider jeg ikke lytte til den nu afdøde, overrabbiner i Det Mosaiske Troessamfund Bent Melchior (protégé) Pro-Israelske (slave) Ditte 'OK'Man[D]. Vidste du, at det var Melchior, som var censor, da Ditte skulle op i klassisk hebraisk, på Københavns Universitet? (det sagde hun engang). 

Ditte arbejdede for israelske sikkerhedstjeneste (Shin Bet) og syntes hendes feministiske homo-panel er lidt for meget (med al respekt). Peer Brændgaard har anklagede Ditte, Steen Svanholm og Claus Larsen for, at de stadigvæk arbejder Israel. Noget som Ditte, har pure afvist. Ditte var også én, som forsvarede hetzen mod Onkel Reje, sværger til HPV-vaksiner og angreb alle Pro-Palæstinensers støtter, efter den 7. oktober.

Vidste du at Herbert Pundik var agent for Mossad? SoTW har været studentermedhjælper på politiken og alle vidste, at 'Snu Seidenfaden', var på Bilderberg-møder. 

Inden frimurerjægeren Knud døde fra Retten Paa Vrangen sagde han mange gange, at (DDR generalen) Maria Rørbye Rønn, ikke blot får 4 mio. i årsløn, men 8 mio. kr (et medie hold kæft-bolsje). Knud var den formentlig første dansker, der oplevede, at få sendt en række domæner på tvangsauktion men fik også fyret et på (uhæderlige dommere /- svindlere), gennem tiden. Inden de tog hans hestestutteri, alle aktiver og hele hans og kones millionformue, i Dianalund... |SoTW
SoTW

No comments:

Post a Comment