Apr 13, 2024

👁️⃤𓂀🤥🤢💩(Løgn og latin og sure tæer i saftevand) Den Korte Verdensavis kan blot konstaterer, at selv hunde, kan gennemskue, når mennesker lyver. Den der råber, lyver endnu mere. Psykopaten er patologisk løgner og narcissister og magtbegærlige mennesker, lever af misinformation. Breaking- og fake news er blevet en væsentlig del af mediebilledet og løgnen, har gode vilkår, når journalisterne ikke sætter spørgsmålstegn ved den ~ 13. April 2024 ~ |


Falsk flag-operationer, fake news, hybridkrig og blodsudgydelser? Skal det være semtex eller stemmeurnen? Vil I være dødsdragoner eller s-demokrater? Dommedagsprofet eller jubeloptimist?  


SoTW; endnu en distraktion så vi ikke kigger mod det som er vigtigt for menneskeheden?

Editor's Note:  Den fjerde statsmagt er Operation Mockingbird's CIA-program der holder 1.000 danske journalister i skakmat hver dag. De er ikke kun ofre, de mest fremtrædende journalister tjener millioner på at sælge en løgn. Nyhedsmedierne der især omfatter sladderbladetabolid er en guldgrube for glubske sensationfanatisme. TV 2s Rasmus Tantholdt (zionist og Israels fundamentalist?) er gået totterne på en kendt imam på X.

Hvad der står i denne næste “march-ordre” bliver i Meyers Fremmedordbog. Men det er sikkert og vist, at vi er ved at se Kabbalas allersidste krampetrækninger, inden korthuset, vælter og lortespanden, tipper over med gylle og lugten, breder sig i hele landet, her. En ting er sikkert, jeg vil ikke være, i deres sko. 

Det hele er en global menneskerettighedskrise og alle danske regeringskommunister skal retsforfølgelses i Haag, via Gitmo og Nürnbergprocessen. Politikere og det politiske system under frimureriet, har tendens til psykopati (mangel på empati), narcissisme (overdrevet selvoptagethed) og machiavellisme (overbevisningen om, at målet helliger midlet)... |

SoTW - som også min jyske tidligere frimurer gennem 11. år siger; Jeg brækker mig i tykke stråler

SoTW - Under nålen med Pernille Skipper og Timm Vladimir
SoTW

No comments:

Post a Comment