Apr 24, 2024

👁️⃤𓂀🤫🧟🤪 (Krigspropaganda for Den Spirituelle Inteligente) PET-CIA-Mossad' røde "Falske Flag" figurere nu i fuld flor, mens 15 anonyme S-commies ringede ind til Berlingske, for at redde deres 'commander-in-chief.' ~ 24. April 2024 ~ |

SoTW - Netcompany-hacker skal blive i fængsel
Tæt på sandheden med Jonatan Spang: Fregat-fadæsen

Hver dag, truer en ny virkelighed, fra Novo-medicin som giver kræft, til skovflåter, som dræber til "drengestreger" såsom skole- og syrebomber. Selv Prinsesse 'Cancer-Kate', har fået en ny orden; 'Order of the Companions of Honour' mens Drage-Dronning-Silvia ser rødt.


Editor's Note: I andre verdensdele, er der fysiske krige, men hos os, er der kun én type krig - en spirituel krig - der fuckr med dn hjerne. Det har intet med religion og spiritualitet at gøre, men om, sort samvittigheds magi og massehypnose. Vores autoriteter ønsker os underdanige; at gøre os blinde, døve og stumme. Et koncept der blev multipliceret mange 1000 gange under Corona-bedraget, da 90% af befolkningen, sagde ja-tak til maskespillet, drakoniske love og dødssprøjterne.

Vi som fornuftens-borgere, må og skal, kæmpe imod og råbe vagt i gevær. Man ønsker vi alle skal begræde 'Branden på Børsen', fra 400 års kongedømme under Chr. 4. og  heroisme og nationalheltisme, siger vores autoriteter. Men i virkeligheden, er det grådighed for penge, kongelige heksejægere (hunting parties), trolddom af eliterådenskab. 

Vi er nødt til at snakke Frimureriet, 'Flyvende tallerkener', Alien-Agenda og ikke, Climate-Change-PsyOp. Det er ekstremt svært for uforstående at finde hoved og hale i, hvad Frimureriet er for en størrelse, når det er en slags Mørk Stat Skyggeregering, der opererer indefra regeringssystemets mave og dens mange, kult-klubber aka Ashkenazi- eller Kabbalah-samfundet af falske jøder (zionister), fordi, tale er sølv, tavshed er guld. 

Især, når vi kommer tæt på deres Gude-herrerdømme og Aliens fra andre planeter, såsom Satan og hans halvbror, Lucifer. Der nok, har mere overnaturlig magt, end fysisk tilstedeværende dominans. Kommer nok an på, hvordan mennesket ser på sin indre djævel og fremmedgørelse over for sin egen artsværen. Husk lige på, I know nothing ... I am from Barcelona (SoTW).

P.S.: Har netop lige set, at "Kathrine Krogh Hoffmann" på YT samt fra Fjæsens "Frimurersymboler og -loger i Danmarker vågnet op igen og sender videoer ud. Kan varmt anbefales... (nedenstående om Mannicherne og Kongehuset, er især en kæmpe oprejsning for gruppen InfluencergossipDK på reddit). Om Kathrine selv, med den viden hun har, er hardcore Frimurer (aner det ikke)... |


Den militante feminist, Mai Manniche

SoTW
SoTW

SoTWSoTW - Lars Boje Mathiesen vil stifte nyt parti

 

No comments:

Post a Comment