Apr 29, 2024

👁️⃤𓂀🎭🤝💀 (Frimureriet er som Folkekirken dybt integreret i det danske samfund) Fra Kongehusets (Johnny Margrethe og GayLord Henrik) som var med til Halloween og Maskernes Nat på Rothschild-Rotternes slot 1969 (og 1972) ~ 29. April 2024 ~ |

SoTW

Editor's NoteTil Frimureriets mange "klubber" samt Hollyweird's illuminati-ordenen, der har infiltreret Dannevang med mystik, sort magi og kabbala-satanisme, siden Dirch Passer - Mig og Mafiaen (som folk kan huske) 

P.S.: Badehotellet er blot endnu et eksempel på engagerede popstjerner og skuespillere, som bevidst eller ubevidst, er opstillet (masons) af make-up artister, stylister og fotografer m.fl.

Udadtil agere alle frimureriske "klubber" som 'den barmhjertige samaritaner', hvor alt er rosenrødt, fryd og gammen. De smider sig omkring med penge til gode gøremål og humanitære projekter; Donationer til Danner og Kirkens Korshær, til Knæk-Cancer  TV shows og jeg skal gi' dig. Brødrene (og søstrene) er mere loyale over for ordenen end over for samfundet og har helt deres egne regler og love. Det hele begynder med det (livslange) tavshedsløftet, når en ny broder optages i en loge og det ender med den højtrangerende samfundsborger eller eksklusion (og evig fortabelse).

Min far kan fortælle om, at, kong Frederik X skal bo i Kancellihuset på Fredensborg Slot. Prins Christian, tilstødende beboelse. Hvorfor er det lige, at Kongen og de 2 "Dronninger", skal bo "permanent" i Fredensborg, når de har dusinvis af boliger og slotte, rundt om i Dannevang, samt verden over? Er Amalienborg lukket ned af DeHvideHatte, som de gjorde med Buckingham Palace, den britiske regents residens i London?

Nok om det, mine forældre, er nok de sødeste (jordnære) og populære (udadvendte) mennesker. Fuldstændigt helt nede i gulvhøjde, pensioneret mellemledere, fra arbejdsklassen. Aldrig oppe og flyve (dybt at falde) blandt eliten og skyerne, og kalder en spade for en spade og kan sagtens skelne, "skidt fra kanel". De er dog aldrig faldet for (frimureriets) fristelser.

Netop nu, er de kommet med i bestyrelsen der-hvor-de-bor, som de så småt har fundet af, er en "loge". Hvor der sidder en præsident fra Lions Club Søllerød (og styrer hele lortet). De kender (M for Mason og Moderaterne) Thomas Elong "C4 Foreningen & C4 Videncenter" (lyder som Chr4Lauget) som også, min "svoger-agtig-søs-kæreste" går på jagt med. De kender Sankt Johanneslogen Frederik VII' Ordførende Mester (og mange flere).

Jeg har selv på SoTW festet flere gange på Broderloge nr. 55 Pax IOOF. Og har været medlem af flere "mandeklubber" med simple og dumme ritualer og har kendt flere hardcore frimurer fra bankverden og IT-venner (mistet dem alle igen). Dog aldrig, og kommer heller aldrig til, at gå ind i frimureriet (som i ALDRIG)... |SoTW - Venstre-mand arbejdede for serbisk mafia
Dragan Popovic fra Hillerød Kommune, som klippede den røde snor som åbning af banen.
Lokalpolitiker fra Hillerød og hans mor kræves fængslet i hvidvask-sag
SoTW - En hemmelig loge med en hemmelig grotte og hemmelige håndtegn
SoTW - Mary deler hjemme-video
Google søgning - lig fundet kongebroen fredensborg

SoTW - Har fået lov af "forfatteren" til at dele disse links (Tror jeg på det? måske nok ikke hvem ved)

SoTW - TV2 reddit reklame for Elvirus program
Dejlig restaurantrabat: Løkkes gavmilde pengemand – Ekstra Bladet
SoTW - Nu lanceres hans chokolade, Feastables
SoTW - Blandt kunderne har vi allerede
https://www.reddit.com/r/MrBeast/comments/1asi60f/new_feastables_review/

No comments:

Post a Comment