Apr 4, 2024

👁️⃤𓂀📢🥴 (De Forbandede Frimurer) Hvis vi ikke ændrer retning, ender vi dér, hvor vi er på vej hen! Og hvor er det? ~ 4. April 2024 ~ |

SoTW - Venstre-mand arbejdede for serbisk mafia
Dragan Popovic fra Hillerød Kommune, som klippede den røde snor som åbning af banen.
Lokalpolitiker fra Hillerød og hans mor kræves fængslet i hvidvask-sag

 

There Will Be HELL To Pay: 


"Frimurer-klubben" er verdens største royale religiøse kult-mafia. Punktum. Hvornår ser vi det altoverskyggende tæppefald for den vildeste sidste akt, inden total nedsmeltning og unikke spirituel paradigmeskift?Editor's Note: Hvorfor ser vi "Djævelens lærlinge" i anno 2024 konstant benyttende af populære okkulte symboler på satanisme? Det er ikke uskyldige forhistoriske symboler og tegn, som er ridset ned i sten og klippeblokke. Det er som et rusmiddel for dem. Lidt ligesom kendisser og eliten, som indtager Adrenokrom (eller LSD, svampe og kokain) og når det rammer blodet, sender det enkelte blandt danserne i himlen og resten fluks ned i helvede.

Under tidligere krige, blev soldater med 'granatchok' stillet for retten, enkelte endda henrettet, som desertører eller kujoner. Ønsketækning, at Frimurerbevægelserne, Kabbalah og Ashkenazibanditterne bliver straffet for deres gerninger? (kald dem hvad du vil). Og så ta'r vi den lige en gang til for Prins Knud! Kosmos skabes af kaos, og kaos truer hele tiden, siger man. Men tro mig, når jeg siger, at dominobrikkerne, vælter snart. 

Når lortespanden med ildelugtende gylle og forrådnelse, tipper over, så kommer politiker-rotterne og deres mason-dukkefører, ud af kloakken og der bliver skudt efter dem, af familierne af Dannevang. Os andre, der er ved og/eller har, hævet vores frekvens og vibration, arbejder for menneskehedens befrielse. Vi skal forsøge, at mane til besindighed, og med råd og vejledning være bannerførere, på den nye virkelighed og gyldne tidsalder. 

Der findes, 12 universelle regler (USL) for, at være menneske på Jorden. Kommer man under samfundstjeneste, som jeg kalder for, Sandhedsbevægelsen, skal iboende traumer, begæret, grådigheden, angsten, kynismen, småligheden, egoismen, skaffes af vejen. Service-til-Selv, duer ikke, i den femte dimension. Service-til-Andre, og den eneste Gud eller kilden til alt, har skabt os, men Guds styrke og lys, ligger i alle mennesker. 

Det betyder, i mit sprog, at ethvert menneske er enestående, uerstatteligt og lever-for-evigt. Energi derimod, lyver ikke, energi er overalt og du skal forstå - eller som Nikola Tesla sagde - vil du forstå universets hemmeligheder, så begynd at lære om energi, frekvenser og vibrationer. Nikola Tesla er desuden også fjernet fra skolens lærerbøger, da han kom for tæt på sandheden, ligesom alt andet. 

SoTW kan godt være lidt kradsbørstigt overfor vort hersker-kongerige, statsadlen og magthaverne. Tag ikke fejl af, hvor ekstrem magtfuld W.H.O. verdenssundshedsorganisation, er i dette århundrede og den medicinske mafia m.fl... |


SoTW - (R.I.P.) Journalist Tommy Hansen som måtte flygte til tyskland for at grundlægge Free21.org (www.openmindconference.com)
SoTW


No comments:

Post a Comment