Apr 10, 2024

👁️⃤𓂀⚔️💥🎖️ (Nyrup i 2001: "Vi er med USA hele vejen.") Alle de magtsyge og krigsliderlige genmodificeret politiske entiteter aka 'scumbags' ~ 10. April 2024 ~ |

SoTW - Dansk virksomhed vil producere...

Editor's Note: Dannevang; en lille sølle klat på verdenskortet men vigtigt del grundet Kongehuset og Frimureriet. En Lego-Mini-Me-Stat, som har stået last og brast med håndlangeren, der arbejder for Dr. Evil (Rothschild-klanen og US Inc.), verdens største og mest magtfulde militære- og medico bankfamilie.

Det lyder som om, jeg er en verdensmand på SoTW, med direkte speed-dial til befrielsesbevægelsen, Trump og Co. Jeg ved ikke en skid, men har været i denne "sandhedsbevægelse" og "shitshow" i 20 år + og er ved at gå til, at der ikke sker mere (som ønsket). Jeg tvivler på, at jeg "frivilligt" har sagt ja-tak på det guddommelige plan (sjælekontrakt) inden jeg kom tilbage til jorden, denne gang (glemt at læse det med småt). 

Troede virkelig (nativt) på. at hele (lortet) ville falde sammen 21. December 2012 hvor Plejaderne gav viden til mayaerne. Men alt skal tages med fløjlshandsker og et skridt frem, to skridt tilbage (babysteps). Alle "normies, muggles og de sovende får" skal "åbenbart" kunne følge slagets gang (og jeg orker snart ikke mere).  

Du ved, Poul og Lone, som vidste 10 minutter før, at tvillingetårnene, ville falde og var bedste venner med Clinton-præsidentfamilien. Kender man lidt til frimureriet, de Maritime Love og Den kabbalistiske lære; som inkluderer astrologi, numerologi og deres zionist-askeNAZIst og hebraiske alfabetets okkulte betydning. Så ved man, at Dannevang og Kongehuset, er en "virksomhedsform" med nummeret 666 som fortegn og kontrolleret af én amerikansk stråmands-ambassade i New York city. 

Selvom USA forfatningsmæssigt blev skabt tilbage i slutningen af 1700; Den danske kolonisering af Amerika omfatter de kolonier, som Kongeriget Danmark etablerede i Amerika. Dannevang, var nogle af de første, som blev "venner" med USA. 

Eneste fjende disse entiteter har haft indtil dato, er, (dengang ukendt) Donald Trump, der offentliggjorde, at han ville kæmpe imod eliten, dræne sumpen og angribe systemet (indefra). Præsident Trump er stærkt forbundet med Tesla og Nikola (John G. Trump).

Trump, er ikke alene og udgører kun en lille bitte del, af det hele. De allierede har hele tiden været the "Earth Alliance" (Plejaderne og Galaktiske entiteter), som både omfatter jordiske "Q-generaler" som gjorde oprør, efter attentatet på John F. Kennedy (og meget, meget mere).

Ja, man skal være en (idiot) ikke at tro på, at vores nuværende "verdensorden", bestod/består af gudeskikkelser (faldne engle) og andre væsener over (univers), på (Atlantis) eller under jorden (Agartha), hvis du går et par tusinde år (millioner) tilbage, som har haft indvirkning på jordens udvikling positivt men mest (negativt)... | 

SoTW - Staten vælger Rothschild igen og igen
SoTW - facebook

SoTW - document.dk/2022/01/07/tv-2-bruger-falske-fotos-med-udenlandske-skuespillere

No comments:

Post a Comment