Mar 9, 2024

💔⚰️💀 (Søren får en kongelig begravelse, som er en bøssekonge værdig?) Ære og respekt for de døde. Men det er kun dem placeret højst i hierarkiet (i indercirklen) der er værdige. Alle andre er “useless eaters” ~ 9. Marts 2024 ~ |

SoTW

Hjerteskærende: Mor krammer kisten. Henrik Stubkjær gik hen for at trøste hende. Flere brød ud i gråd (Hvad i alverden foregår der? Er det værdigt, at sende på LIVE-TV?)  

Editor's NoteHvordan står det til i de dødes land? Stået op, fordi, jeg ikke kan holde verden ud længere, nu hvor man siger, at Søren, bogstavelig forstand ikke overlevede, mødet, med de brutale krav, en partiformand og som politiker, levede under. Vi ved allesammen godt, det sagtens kan være 100 andre ting, især, hans promovering af J&J juice han selv, fik i 2021, som gav, alvorlige tilfælde af blodpropper. Men som i 'Fint skal det være' (tv-serie) må befolkningen aldrig nogensinde få at vide, sandheden om Chabad-Søren.

Eller, alle de forfærdeligheder mod menneskeheden, disse politikere og kendisvenner, har gjort der sidder i kirken, og lader som ingenting. Vi er en frimurernation af satanister og zionister, som med, USA, baner vejen ned til helvede. De kender til, alle de okkulte ritualer, tavshedskultur og superhemmelige ceremonier. Alle de falske flag-begivenheder gennem historien. 2. Verdenskrig og andre Ashkenaziske-jøder-Rothschild krige. Ukraineløgnen, massemord i Gaza, klimaløgnen og Corona-retsopgøret om skylden for at smadre og forgælde det danske samfund til langt ind i næste århundrede. Grundet globalisternes krige, magtspil, korruption og kufferter proppet med penge.

SoTW er ihvertfald stået op fra min sygeseng, kun for et par timers skyld, efter massivt migræne/feber (igen, igen) natten lang. Plus hyppige toiletbesøg. Min REIKI hjælper mig (for det meste). Den universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Jeg spørger efter, Ærkeengel Michael, om han vil hjælpe mig, når det står værst til. Man forledes næsten til at tro, at de har brugt, Direkte Energivåben mod mig... |

No comments:

Post a Comment