Mar 18, 2024

👁️⃤𓂀🔥☪️⚖️ (Reddit og Kisser: 'Vi fik Sanjay Shah udleveret for at gennemføre koranloven.') Dannevang ter sig som en skrupelløs krigsherre, der støtter alt og alle, der hjælper danske medicinal-, krigs og pengeinteresser. Fra diktatoriske ørkenstater, til Chabad-Hasidic Israel og Commie-Kabbala USA ~ 18. Marts 2023 ~ |

 

SoTW
Sheik Hummelgaard er blevet til Peter "Lawrence af Arabien" a.k.a. Julemiraklet/Ødemarkens slyngel og Kalifatets veto med et 'mini'-USA i Dannevang...


Editor's Note: Peter Parker Parkeringsminister er en S-helt. Dog er det magtfuldkommenhed, lukkethed og stilheden i Folketingssalen, der fremmer Dubai og alle konspirationsteorierne.

Mens Kreml sender stikpille til de 3 bystyre City of London, District of Columbia og Vatikanet: - Led efter Kate Middleton i stedet. 

Du ved, ham, ”tryghedens minister”, der sad i Kassen og slog Fru. Madsen i Netto som gymnasieelev! Der hvor, amerikanske soldater snart snik-snakker, i det besatte Dannevang, er blevet, dagens mand i arabisk skysovs. Længe leve Umayyade-kalifatet, Israelske Chabad-Sorte-Hatte og US Inc.

SoTW er ikke alene, både Reddit og Kirsten Birgit (Hva' siger du, Karsten Birgit?!), har pustet til ilden, at det var Koranloven, som har skabt (operation 'Ørkenstorm') og Dannevangs julemirakel; det arabiske efterår.

Selvom det tog 21 måneder og 21 retsmøder, der røg i skraldespanden, at få Sanjay Shah udleveret, koster 4,3 milliarder kongekroner i advokatbistand (og bestikkelse) og en ny Koranlov. General Lars har bedt 'kuffertslæberens søn', at overbevise den emiratisk minister om Pitzner-sagen, forhandler lige nu, om den formodede vanvidsbilist fra Langebro.

Peter "Lawrence" og Dannevangs mest magtfulde ministerstilling, skal snart overtage Medico-Militær-Mette, når hun skal sendes til GITMO for forbrydelser, mod mink og menneskeheden eller positioneres som "rådgiver" for EU (og Israel styrer EU med pengemidler).

Man tror fejlagtigt, det er Hummelgaards fortjeneste, der fik skaffet Sanjay Shah, hjem, kun iført joggingtøj. Men det var nu Nick Hækkerup, der lavede en udleveringsaftale mellem Danmark og de Forenede Arabiske Emirater i 2022. Mette og Co., har også med et pennestrøg, fået ny grænse på 3962 kilometer og en halv ø - Hans ø ud fra Grønlands kyst... |


SoTW
reddit.com/r/Denmark/comments/18mmalo/


SoTW - Den dybe medfølelse lyste ud af prinsesse Marie
SoTW
bt.dk/danske-kendte/elvira-pitzner-slagtes-af-realitykollegaer

SoTW - Myndigheder lægger op til massiv oprustning
(Astrid Kragh, LLR er også dybt, dybt involveret) Sundhedsvæsenets fallit: Fra HPV-vacciner til Covid-19 (dkdox.tv) 

SoTW
SoTW
SoTW
SoTW
ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/vildt-foedselsdagsstyrt
prepareforchange.net/2018/08/22/the-black-eye-club/
Daniel Åxman bor i Schweiz, ejer vingårde i USA - og ejede Asiens dyreste lejlighed til 500 millioner hong kong dollars. Overtaget af en dansk Warburg-ven...

No comments:

Post a Comment