Mar 31, 2024

🧔⛪🙏 ('Jesus blev 125 år') Ifølge Danmarks betydeligste bibelforsker og bogen "Christ in Kashmir“ som er skrevet af en muhammedaner ved navn Aziz Kashmiri i 1973 (SoTW Arkiv) ~ 31. Marts 2024 ~ |

heaven.eu.com/forside/jesus.htm

Editor's Note: Blog kan varmt anbefales! og der er rigtigt mange Strøtanker - også for børn. Stig Boye Petersen, sjæl og motivation mediator, kan man vel kalde ham - der er mere mellem himmel og jord (RIP 2004). 

Dansk blog handler om en form for sandhed om Kærlighed, Jesus, WingMakers, Nibiru, Rumfolk, Esoterisk Filosofi og så mange andre vigtige emner. Han havde oversat en del ting til dansk, hentede inspiration og var klarsynet på en letforståelig og spiseligt måde (også til børn og behagelig musik). 

Det er en skam, at han er borte, mener, han var lige så vigtig og en moderne udgave af mejeristen, Martinus Thomsen. Verdensalt.dk holder ham i live!. Stig Boye Petersen's strøtanker samt Louise L. Hay's bog "Helbred Dit Liv" er obligatoriske semestre, at skulle gennemgå, på DIN nye spirituelle udviklingsvej.

Sad på et tunesisk hotel for en million år tilbage med min elskede datter, Isabella, som desværre har vendt mig ryggen i dag, og gennemførte alle lektioner fra Louises bog om hvordan, vi skaber vores oplevelser gennem de tanker, vi tænker om os selv. 

✋PS: Videoen kaldet "Proofs of Jesus Christ in Kashmir India" er selvølgelig siden blevet censureret, men har set den... |

Udgivet første gang den 4. April 2015 af Verdensalt.dk

Kilde: http://www.heaven.eu.com/

Borgerligt navn: Stig Boye Petersen

Oversætter fra primært engelsk og tysk. Redaktør af ”Krystallernes Venner” (gået ind), nu mangeårig redaktør af bladet UFO KONTAKT.
Foredragsholder. Emner: Krystaller, UFOer, healing, filosofi.
Skrevet et utal af artikler, humoristiske og filosofiske samt bogen ”Kontroversielle Tanker”.
Hovedværk: Oversættelse af ”Kundskabens bog – Enochs Nøgler. Healer, sangskriver m.m.
Valgsprog: Udret i dag, hvad du alligevel ikke orker i morgen.Fotografi af Jesus
bragt i Encyclopedia Britannic
a
Som mange af jer efterhånden er klar over, døde Jesus ikke på korset fysisk.
 
Takket være den svamp med et narkotisk middel, der blev rakt op til ham, faldt han hen i en dødlignende tilstand, blev erklæret død og derefter gravsat i en klippegrav i hans broders, Josef af Arimatæa, også kaldet den rige mand, have.

Efter at Essenerne - den jødiske sekt, som Jesus tilhørte - havde passet og plejet ham, stod han op, svag og stadig værkbruden, og talte med sin moder Maria og sin hustru Maria Magdalena, der „bar hans blod under sit hjerte“, altså var gravid med deres andet barn.

Sin hustru bad han tage til Frankrig, og sin moder Maria tog han så med på sin færd til Indien. Indien var ham ikke ukendt, fordi det var dertil, han var blevet sendt i sine ungdomsår for at studere i flere klostre. Det var essenerne, der jo var af arisk afstamning, som dengang sendte ham til deres slægtninge i Kashmir provinsen.

Jesu sarkofag (af træ)
Jøder i Kashmir? Javist. I året 721 f.Kr. erobrede Sargon II Israel, og alle de jødiske indbyggere blev taget til fange og landsforvist. De fleste af disse stammer kom til Iran, Afghanistan og Indien og bosatte sig i disse lande. Så for at fuldføre sin guddommelige mission (ifølge Matthæus 15.24) besøgte Jesus dem og døde i en alder af 125 år i Kashmir.

Disse utrolige oplysninger kom frem første gang i 1890. Det var Hazrat Mirza Ghulam Ahmad, grundlæggeren af Ahmadiyya bevægelsen i Islam, der påviste dette i sin bog Izala Auham efter intensive studier af såvel Bibelen som Koranen. Han har efterfølgende skrevet syv bøger mere om emnet.

I 1899 påpegede en af Hazrats disciple ved navn Khalifa Noor al-Din, at der i Shrinagar eksisterede en grav for en profet ved navn Yus Asaf eller Isa Sahib, der kom til Kashmir fra et fremmed land.


Derefter tog Khalifa til Srinagar, og det lykkedes han at fremskaffe 556 beviser for, at det faktisk drejede sig om Jesu Kristi grav. Forskningen blev videreført af andre, og alle disse fakta sammen med andre historiske, sprogmæssige, etniske og kulturelle indicier samt et kort, der viste den rute, som Jesus havde fulgt på vejen til Indien, blev dokumenteret i bogen Masih Hindustan Mein - et enestående og grundlæggende værk om denne grundlæggende forskning.

Kort om indholdet af bogen Masih Hindustan Mein. Oprindeligt var det hensigten, at bogen skulle bestå af ti kapitler; men da den blev offentliggjort, var kun de fire medtaget. Første kapitel handler om, hvordan Jesus undslap døden på korset samt hans rejser gennem de østerlandske riger i bibelsk lys. Andet kapitel føjer mere til om disse begivenheder på basis af Koranen og udsagn af profeten Muhammed. Tredje kapitel opregner udsagn fra mere end 33 berømte bøger (Materia Medica - medicinske lærebøger) og påviser, at den samme salve, der blev brugt til Jesu salvelse, også blev anvendt til sårene efter de nagler, der fæstnede ham til korset. Fjerde og sidste kapitel rummer a) historiske indicier fra islamistiske kilder om Jesu rejser til Nasibain og gennem Iran til Afghanistan, videre til Indien og sluttelig til Kashmir; b) materiale fra buddhistiske kilder, der godtgør, at Jesus kom til Indien og opfyldte en af Buddhas profetier om, at der ville komme en anden Buddha fem hundrede år efter hans egen død og genopleve hans sande lære (Reference: Dr. Hermann Oldenberg „Buddha“, side 142). Hans navn ville være Mitya (det hebræiske Messiah blev til Metteya på Pali sproget)


Jesu grav i Rouzabal
Khanyabar, Srinagar
Bogen har opregnet lighederne mellem Buddhas og Jesu Kristi lære og deres metode med at undervise ved hjælp af lignelser. Bogen tilføjer også autentisk bevis for, at Jesus Kristus er blevet kaldt Mi-Shi-Hu i tibetanske bøger skrevet i det syvende århundrede; c) at Israels ti tabte stammer emigrerede fra Jerusalem og slog sig ned i Afghanistan og Kashmir, og at Jesus kom dertil for at fuldbyrde sin guddommelige mission.

Denne kontroversielle bog lykkedes det mig at fremskaffe fra Statsbiblioteket, der igen har lånt den fra UW-Madision ILL Lending, 728 State Street, Madison, Winnipeg 53706 i USA, email: gzmlend@wils.wisc.edu.

Lånetiden var begrænset; men jeg håber på et senere tid at kunne få lov til at låne den igen. Jeg har imidlertid bragt det væsentligste i artiklen ovenfor.....

*********************************************************************************

Proofs of Jesus Christ in Kashmir India


The life, Death and Tomb of Jesus are proofs that Jesus was only a Humble Prophet of God, Not the Son of God. Was Crucified but Survived Crucifixion, Migrated to Asia to teach the Lost Tribes of Israel and Died like a Normal Human Being in Kashmir India.

No comments:

Post a Comment