Mar 19, 2024

🚧👑🛐 (Jeg er ikke royalist, men…) Kong Frederik på "hemmelig AI mission"? Hvad aftalte man på statsrådsmiddagen - Dannevangs svar på et Bilderberg-møde? Hvem som skal være næste statsminister og fortsat støtte til Israel og Ukraine? Hvad er der galt med Kongehuset og hvor meget ved de om det engelske monarki som er under opløsning? ~ 19. Marts 2024 ~ |

SoTW - Kongeparret har i aften inviteret til Statsrådsmiddag i Frederik VIII’s Palæ


Editor's Note: Og pludseligt blev alle 'SS'ocialakrobater og deres "røde kommunistiske lejesvende", til royalister, der jagter Kongehusets anerkendelse, ridderordener og medaljer. 'Nå', siger Mæætte efter sort tirsdag for SVM-regeringen! 

SoTW er ikke er royalist men republikaner og hylder ej, en 1000 års institutionen - den enevældige magt og forvaltningen. En kongemagt og adelsstyre fyldt med korruption og indavl. Her sidder de højt oppe i frimureriet og prinsessetårnet, sammen med StatAdelen, Eliten og Globalister, der kigger ned på sine ligegyldige undersåtter AKA 'Useless Eaters'.

Måske er der kommet andre boller på suppen efter Frede-Fup har overtaget roret og kussemanøvrer sig ind i havn (søværnets slang). Både min søster og undertegnede, har mødt Kongepingvinen, Pingo, der (boller udenom og snakker bagvendt). 

Mens Jokke, (rygtes bøsse som Prinsgemalen) er som Brødrene Øbberbøv med mundlort og mundheld. Mary-Maz, er YGL under WEF og har været WHO-protektor siden 2014, som ønsker alle børn, vaksineret, med placebo eller dødssprøjter. 

DDFO-Daisy, som fejrede 50 år som statsoverhoved, hævet over partipolitik og abdiceret (gu er hun da ej - hun sidder bare og bestemmer i baggrunden, som skyggeregering)... |SoTW - Nye anklager
Hvis du vil være dansk statsborger, skal du anerkende Israel - i hvert fald hvis det står til Støjberg.

SoTW - Danmark får en af verdens
Kongen deltager i lancering af Danish Centre for AI Innovation på Statens Museum for Kunst,

SoTW - Slava Ukraini og cykeldrengen, Jonas Vingegaard


(3) Facebook
SoTW - Pia Olsen Dyhr: Jeg vælter regeringen, hvis jeg kan

No comments:

Post a Comment