Mar 22, 2024

👁️⃤𓂀🤪🔫 (Fredags Festlige Fjollerier) Fordi det er en festdag af sindssyge indslag! Lad mig sætte stemningen - the joke is on me - man tror det er løgn ~ 22. Marts 2024 ~ |

SoTW - Endelig er der nyt om Kate (skrevet af kunstig intelligens)

Editor's Note: På grundlovsdag 2023 mødte, den magtfuldkomnen (som har uindskrænket magt grundet C4-lauget og Kongehuset), Mette-Mord, “Swagger-in-Chief” Beijing-Biden, i Det Hvide Hus. Som vel og mærke, var en replika, af Oval Office i fuld størrelse på den tidligere RAF-base i Norfolk (eller "Castle Rock" ejet af Warner Bros. samt Amazon's Metro-Goldwyn-Mayer - MGM). Det Hvide Hus har været under lockdown og er lige så tomt som Buckingham Palace (flere år nu). 

Du ved, USA's præsident, Demens Joe-the-Moe, der har forvirret to nordiske lande, Finland og Norge, da han lovpriste den seneste bølge af NATO-udvidelsermidt i Ukraine-konflikten. En krig, Rusland, aldrig, må vinde. 

Samme sekund, som da folk stortudede af frygt, eftersom personalet ledte efter bomber under flysæder, på et SAS-fly og et Norwegian-fly torsdag aften, blevet evakueret i Københavns Lufthavn i Kastrup på grund af en bombetrussel. Og jeg lyver ikke, 2 F-16 kampfly overfløj Nordsjælland, og lige over mit hustag. 


I andre vanvittige nyheder skal Margot Robbie lave "The Sims"-film som helt sikkert, bliver en storhit, som 'Barbie'. Grundet, den farvede feministiske og transhumanistiske tilgang, der skal ødelægge det maskuline aspekt og patriarkatet.


SoTW - PET ser konspirationsteoretikere som en trussel

No comments:

Post a Comment