Feb 12, 2024

👁️⃤𓂀🕳️🏃 (Præstehuller, skjulte kamre og hemmelige passager) Langt nede under Københavns travle centrum (og andre byer) løber 4 kilometer ”motorvej”, som kun de færreste nogensinde har hørt om eller set. Hvor flygter Mette-Mord og Co. hen, når landmændenes lortebål, brag og brølende traktorer, indhenter dem, på Frimureriets Folketing? ~ 12. Februar 2024 ~ |


Editors' Note: Mææætte og Co, godt hjulpet af PET-livvagter, flygter ned i en 700 kvm. stor kommandocentral, som Folketingets administration helt frem til 2008, benægtede eksistensen af. Ellers via løbegange over til Frimurerordenens hovedsæde / Stamhus på Blegdamsvej. Bygningen er på 13.515 kvm. men whistleblower og frimurejager, Knud Jakobsen, påstår, at en underjordisk bunker nedenunder, er dobbelt så stort og har forbindelse til Rigshospitalet og langt inde under København.

Hamas havde kommandotunnel under UNRWA / FN’s Gaza-hovedkvarter, siger israelsk militær. Men hvem brødfødre og tjener Hamas = Mossad/Israel. Amerikansk politi opdagede en hemmelig tunnel under (DeSorteHattes) Chabad-Lubavitch synagoge's hovedkontor synagoge i New York - relateret til sexhandel med børn (hvor man fandt blodgennemblødte madrasser, barnevogne og spor af Blood libel (Ritualmord). 

Kender (Chabad-jøderne og demonstranterne) også til bunkeren, tunnelerne og løbegange under Den Danske Frimurerordens stamhus og hovedsæde på Blegdamsvej, der forbinder Christiansborg og Københavns hemmelige ”motorvej” 40 meter under jorden? Langt nede under Københavns travle centrum løber 4 kilometer ”motorvej”, som kun de færreste nogensinde har hørt om eller set. Den forsyner københavnerne med livsvigtig varme og længere nede end, metroen. 

Vidste du også, at dybt under den fløj på Christiansborg, der til daglig huser Statsministeriet, ligger en kommandocentral, hvorfra regeringen skulle lede landet i tilfælde af krig? Hemmelige tunneller giver associationer til gamle slotte, klostre eller sågar pyramiderne i Giza, der sætter skub i den indre Indiana Jones. Er der virkelig en hemmelig tunnel under Domkirken og Aarhus?.

SoTW har personligt bevogtet og besøgt den tophemmelige NATO-kommandocentral og Vedbaek-Bunkeren som MP'er i Flyvevåbnet. De fleste "kendte" militær-bunkere er nu lukket. Inklusiv, regan-øst/vest og kongehusets 2 atombunker. Men ikke alle. I løbet af 2. verdenskrig bygger den tyske besættelsesmagt 7500 bunkere i Dannevang...| 

SoTW

SoTW
berlingske.dk/politik/joedisk-formand-er-helt-oppe-paa-dupperne
mosaiske.dk/chabaddanmark/
mosaiske.dk/
SoTW (det er bare for sjovt - lad nu være med at være så sure)
ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige
(20+) Illuminati, Deep State, Frimurer symboler og agenda | Facebook
Sonning Prize – University of Copenhagen (ku.dk)
SoTW
SoTW
reddit.com/r/InfluencergossipDK/comments
SoTW
SoTW
SoTW


No comments:

Post a Comment