Feb 28, 2024

📢🆘🌱☀️ (Oplysningsforbundet May Day) Dommedag for UK PM Rishi Sunak der hævder, at covid-vacciner er sikre. Mens nyt kæmpestudie bekræfter sammenhæng med helbredsproblemer og betydelige stigninger i forekomsten af neurologiske, blod- og hjerterelaterede tilstande. I anledning af World Cancer Day minder SSI danske forældre om, at lade deres børn HPV-vaccinere mens Gardasil 9 indeholder mere end dobbelt så meget aluminium, som Gardasil (den først udviklede vaccine) ~ 28. Februar 2024 ~ |

 

Februar 2024
 

Noget om WHO, overgangsalder-hjerne, hukommelse, ældning, klima... Du kommer ikke til at kede dig! ~ May Day


Sygdom/sundhed
 
WHO-ændringer har det svært
Seneste nyt fra WHO-fronten: Ifølge flere journalister, herunder Roguski, handler WHO's ændringsforslag om adgang til de farmaceutiske ressourcer. Men mange andre indvendinger finder vej til WHO og diverse myndigheder, og WHO er nu ved at være "desperate".
Er der noget, der hedder “overgangsalderhjerne”?
Læs her, hvis du er i overgangsalderen og tror, at du er ved at blive skør. Find ud af, hvorfor du faktisk ikke er det, hvorfor din hjerne, ligesom resten af din krop, gennemgår en vigtig overgang – og hvad du kan gøre naturligt for at komme tilbage på sporet…
Dette stof kan være nøglen til langsommere ældning
Forskere kredser om stoffet NAD, som ud fra foreløbige forskningsresultater ser ud til at kunne modvirke kroppens ældning. Det findes naturligt i alle celler, men niveauet daler med alderen. Spørgsmålet er, hvad der sker, hvis vi tager det som tilskud.
Simple træningsteknikker til bedre hukommelse
Hvordan har din hukommelse det for tiden? Hvis du er som de fleste, kunne du sikkert godt bruge lidt hjælp på det område. Din hukommelse registrerer hele dit liv og er med til at forme din identitet.

Dyk ned i adaptogener
Udtrykket adaptogen blev første gang brugt i 1947 af den russiske farmakognosist-toksikolog Nikolay Vasilievich Lazarev til at beskrive naturlægemidler, der har en normaliserende effekt på kroppens fysiologiske reaktion på stress.
Er arsen farligt?
For nylig hørte vi, at ris skal koges i mere vand pga. arsen, men hvad er det? Arsen er et grundstof. Det er et gråt, sprødt halvmetal, der ved opvarmning i en iltfri atmosfære fordamper uden at smelte. Arsenforbindelser er normalt giftige i større eller mindre grad, og adskillige af dem anvendes til skadedyrsbekæmpelse. Organiske arsenforbindelser er i almindelighed mindre giftige end de rent uorganiske, og visse af dem har eller har haft medicinsk anvendelse, fx salvarsan, som var det første egentlige lægemiddel mod syfilis. Her mere om ris og arsen.
Derfor bliver nogle mennesker over 100 år
Nogle mennesker bliver meget gamle, og årsagen skal findes et overraskende sted, viser ny forskning fra Københavns Universitet.
 
Vaccination
 
Nyt kæmpestudie af Covid 19-vaccine bekræfter sammenhæng med helbredsproblemer
Ved at undersøge vaccinationsjournalerne for over 99 millioner mennesker har forskerne afsløret betydelige stigninger i forekomsten af neurologiske, blod- og hjerterelaterede tilstande. Resultaterne ser ud til at give yderligere næring til de igangværende diskussioner om vaccinernes påståede sikkerhed.
Dommedag for UK's premierminister Rishi Sunak?
I dette TV-klip hævder Sunak, at covid-vacciner er sikre, men 2 uger efter konfronteres han af en skotte på live TV, der fortæller om sine forfærdelige bivirkninger og sin nye støttegruppe for vaccineskadede. Det hele kommenteres af Sky News reporter Liz Storer fra Australien, som her fordømmer den misinformation, vi alle blev udsat for. 
Dansk læge sætter spørgsmålstegn ved corona-vaccinernes sikkerhed
Speciallæge Jeanne A. Rungby sender her et åbent brev til minister Sophie Løhde om sine bekymringer om covid-vacciners sikkerhed og om god medicinsk og lovgivningsmæssig praksis. Se forudgående korrespondance med ministeren her.
Går Sundhedsstyrelsen med skyklapper?
​​​​​​​Sundhedsstyrelsen vil minde forældre om at lade deres børn HPV-vaccinere
Dyrlæge Hanne Koplev skriver i en mail til DR-journalist Karen Nielsen om brugen af aluminium i vaccinerne. (Se også dette indlæg fra Hanne Koplev mod Styrelsen for patientsikkerhed)
 
Miljø/GMO
 
Danske landmænd er klar til at blokere vejene og protestere mod en CO2-afgift
Dele af landbruget herhjemme rasler nu med sablen og melder sig klar til at blokere vejene og protestere, som deres europæiske kolleger har gjort det de seneste uger.
Ole Humlums seneste update om klimaet
Om den globale temperatur, om vandstanden i verdens oceaner, om CO2​​​​​​​ og meget mere. Rapport på engelsk.
Video med klimaforsker Søren Hansen
Søren har en klimarealistisk tilgang. Hør hans ræsonnementer her. Han siger om sig selv:
"Jeg er uddannet civilingeniør i kemi og har arbejdet i den danske industri i hele min karriere. Jeg kom til at beskæftige mig med miljø i forbindelse med min ansættelse og forberedte kurser for vores medarbejdere gennem mange år. Det førte gradvist til en interesse for klimaspørgsmålet, som jeg har fulgt de sidste ca. 10 år. Jeg gik på pension i slutningen af 2019 og brugte derefter det meste af min tid på klima- og vedvarende energispørgsmål. Jeg engagerede mig i Foreningen Klimarealisme og har i de sidste 3 år været redaktør for foreningens hjemmeside: klimarealisme.dk, samt medlem af bestyrelsen." (engelsk)
 

Skærme/elektrosmog
 
Flere byer i Argentina nægter 5G-udbygning før forskerne er enige om helbredsvirkningerne
At nogle byer og kvarterer i det sydlige Argentina modsætter sig udrulningen af 5G, er ikke bemærkelsesværdigt. Hvad der derimod er bemærkelsesværdigt, er den besked, som Argentinas statslige nyhedsbureau, Télam, har udsendt om sagen, og som artiklen i La Nacion, en papir- og onlineavis i Argentina, er baseret på… (norsk artikel)
Trådløs stråling skal behandles som miljøforurening
Krav til FN: "Vi skriver for at anmode FN's miljøprogram om at behandle trådløs radiofrekvent (RF) stråling og andre typer af ikke-ioniserende elektromagnetiske felter (EMF) som en ny form for miljøforurening. Omgivelsesniveauerne af EMF stiger hurtigt på grund af udbredelsen af trådløse netværk og nye kommunikationsteknologier i den moderne verden." Man kan underskrive kravet. (engelsk)
Elektromagnetiske felter og abort.
Er du gravid, eller planlægger du at blive det? Så er her en god grund til at reducere din eksponering for elektromagnetiske felter (EMF). I en undersøgelse, der blev offentliggjort i slutningen af sidste år, fandt forskerne ud af, at gravide kvinder, der blev udsat for høje niveauer af EMF, havde en højere risiko end normalt for at abortere. Forfatterne gennemgik tidligere undersøgelser af abort og eksponering for mobiltelefoner og magnetfelter af den slags, der udsendes fra højspændingsledninger og kabler. (engelsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
AI og overvågningskapitalisme
Vi møder her to kvinder i forreste linje i kampen for at gøre kunstig intelligens ansvarlig.
Camille Francois er forsker med speciale i bekæmpelse af desinformation og digitale skader. I dag er hun med til at lede den franske præsident Emmanuel Macrons initiativ om AI og demokrati.
Meredith Whittaker er nomineret som en af Time's 100 mest indflydelsesrige personer inden for AI og har ført kampagne mod overvågning og data bias. Hun er direktør for Signal, en sikker besked-app. Camille og Meredith diskuterer de meget reelle farer, som ukontrolleret kunstig intelligens udgør for demokratiet, og hvordan man kan gøre teknologien mere retfærdig og ansvarlig. (engelsk video)
Privat overvågning af fart på Storebæltsbroen
Sund & Bælt har i stilhed indført fartkontrol på Storebæltsbroen. Fartsyndere sendes videre til politiet. FDM kalder det en uskik, at det er Sund & Bælt selv og ikke politiet, som laver fartkontrollen.
Kommunerne er dybt afhængige af Microsoft, og deres udgifter stiger og stiger
Uacceptabelt monopol: Ifølge formand for Foreningen af kommunale it- og digitaliseringsansvarlige er Microsoft så dybt integreret i kommunerne, at der ikke er nogen alternativer.
Juridisk seier for ytringsfriheten: Kennedy beviste ulovlig statlig Covid-sensur
Menneskerettighetsadvokat Robert Kennedy jr. seiret massivt i sitt søksmål mot Biden-administrasjonen, som i relasjon til Covid-skandalen hadde samarbeidet tett med sosiale medieselskaper i hensikt av å sensurere han og en rekke andre profilerte kritikere. (norsk)
 
 

No comments:

Post a Comment